2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bugün baya eksik tamamladım. küvet alacaktım ama baby plusın katlanabilir küveti çok küçükmüş. ben normal sevi bebe küveti tercih ettim. göğüs pedi,bez, nazal aspiratör hepsini aldım. emzik ve biberonu internetten aldım.

Ben zaten şanmedden bahsettim sadece doktor için gidiyorum.Metrolife,lotus güzel zaten

Bende extra çorap aldım büyük gelirse üstüne geçiririm ayağından sarkmaz diye düşündüm tavsiye ederim ilk çocuğumda öyle yapmıştım

ben hazırlarken içine zıbın da hazırladım ama emın olamıyorum sımdı. alt ust takım uzun kollu mu? alt takımın lastiği de acıtmaz mı?
Ya göbek deliğin altında kalıyor yada baya üstünde iç zıbın tercih etmiyorlar genelde bende etmediler yani eğer çok endişe ediyorsan beli lastiği geniş altlar var

Ayni sey banada oldu son 15 gunde endiselendim ama doktor sorun yok genetik daha cok diyor kilolu bir bebek olmayacak kordon kan akisini plasentayi kontrol ettilerse sorun yok saglikli gelsinlerde zayif olsunlar onemli degil

Ayni sey banada oldu son 15 gunde endiselendim ama doktor sorun yok genetik daha cok diyor kilolu bir bebek olmayacak kordon kan akisini plasentayi kontrol ettilerse sorun yok saglikli gelsinlerde zayif olsunlar onemli degil
Yani zayıf da değil 3,5 doğar dedi ama bu hafta yavaş alınca bi an kendimi suçladımevet kesinlikle sağlıklı olsunlar da

Ben 2 tane 10’lu hastane çıkışını çantasına koydum birini bir poşete diğer 10’lu yu başla poşete hepsini ayrı ayrı mi poşetleseydim bir tane tulumda ayrıca aldım.

Yani zayıf da değil 3,5 doğar dedi ama bu hafta yavaş alınca bi an kendimi suçladımevet kesinlikle sağlıklı olsunlar da
Banada 3300 3500 arasi dogar muhtemel dedi ama bu haftalara kadar 2 hafta onde gidiyodu simdi geriye dustu ultrasondanmi acaba diye farkli doktorada gittim olabilir normal dedi ikiside

Merhaba hanımlar ben şu an 33. Haftamdayım belimde sancı oluyor ve lavoboya gitriğimde mukuslu kanama oluyor peçete koyuyorum iş yapıyorum oturup kalkıyorum bir şey yok ama tuvalete oturduğumda kanama oluyor damla şeklinde
Erken doğum olabilir mi?

Ben 2 tane 10’lu hastane çıkışını çantasına koydum birini bir poşete diğer 10’lu yu başla poşete hepsini ayrı ayrı mi poşetleseydim bir tane tulumda ayrıca aldım.
Bende iki tane hastane çıkışı aldım ama hemşireye vermek için alt üst takım, body, battaniye, bez ayrı bir keseye koydum canım kolaylık olsun diye

Doktorunla görüşsen hemen keşke son haftalara giriyoruz nişan kanlı oluyor diyorlar ne olur olmaz

Kanama normal değil doktora başvurmalısın bence zaten 33 hafta erken nişan için bir sorun olabilir aman ihmal etme

ben onları takım takım ayırdım bende de iki Onlu var ya her parçayı ayrı poşetledim

kanaman varsa iş yapma bir kere belinde sancı varsa açılma vs de olabilir benim ilk kanamadan sancı yüzünden başladı dr a git bence erken müdahale, başlamış / başlayabilecek doğumu durdurabilir

Doktorunla görüşsen hemen keşke son haftalara giriyoruz nişan kanlı oluyor diyorlar ne olur olmaz
Benşmde nişan diye aklıma geldi
Ama çok erken diye düşündüm
Bebeğin hareketleri normal sancı filanda olamdığı için tereddütte kaldım

Anlattığın mukuslu kan nişan olabilir biran önce doktorunuza bildirin hatta mümkünse hastaneye gidin..

canım hangisini giydirmelerini istiyorsan onu ayırırsan daha iyi olur..

Bende iki tane hastane çıkışı aldım ama hemşireye vermek için alt üst takım, body, battaniye, bez ayrı bir keseye koydum canım kolaylık olsun diye
O zaman ben çıkartıp bölerek koyayım canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…