Anladım canım ben lotustan bahsediyosun sandım önce şanmed steril değilmiş gibi geliyor bana da. Benim doktorumun ben başladigımda çok az hastası vardı şimdi çok artmış ben de sakın olsun yoğun olmasın diye onu tercih etmıştım randevusuz gidiyordum şimdi gidiyorum saatlerce bekliyorum diye randevu almaya başladım.
Banada 3300 3500 arasi dogar muhtemel dedi ama bu haftalara kadar 2 hafta onde gidiyodu simdi geriye dustu ultrasondanmi acaba diye farkli doktorada gittim olabilir normal dedi ikiside
Kızlar bu son 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Karnımın içi acıyor ve kızım hiç durmuyor.Hep aynı yeri ittiriyor demin de aynı şeyi yazdım ama canım acıyor nasıl olacak böyle gerçekten bilmiyorum.Neden bu kadar hareketli bilmiyorumKasılıyo kasılıyo sonra bırakıyo kendini.Tam geçti diyorum yine aynısını yapıyor.Karnımın içi yırtılıyor sanki
Kızlar bu son 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum.Karnımın içi acıyor ve kızım hiç durmuyor.Hep aynı yeri ittiriyor demin de aynı şeyi yazdım ama canım acıyor nasıl olacak böyle gerçekten bilmiyorum.Neden bu kadar hareketli bilmiyorumKasılıyo kasılıyo sonra bırakıyo kendini.Tam geçti diyorum yine aynısını yapıyor.Karnımın içi yırtılıyor sanki
Meraba arkadaşlar doktora gittim cuma günü dr beni çok şaşırttı yine.18 eylüle gün verdi sezeryan için oda tahmin etmiyorum 18 e kadar dursun bebek dedi.eski sezeryan yerim yirtildi yırtılacak dedi rahim azı çok incelmiş bebek halla ters dedi inşallah 18 eylüle kadar durur dedi ama tahmin etmiyorum dedi 2500 kiloymuş yine ine verdi doğum önleyici kanaman suyun geldiyse hemen gel dedi şuan sırt üstü uzanıyorum sabaha kadar tepinoyorum ağrıdan nasıl yapacağımı şaşırdım artık bana dua edin
Canim cok az kalmis allah korusun bir sıkıntı olmasinda 38 haftalik oluyosun o zamana demi riske atmayada gerek yok yine sen bilirsin ama cok dikkatli ol canim
Kızlar benim kızım ayağını karnıma çok dayıyor sürekli itiyor ve bir türlü çekmiyor geriye.Valla canım çok yanıyor geceleri de uyutmuyor.Eşim dokundu dün benim bile içim gitti dedi.Hatta bir ara canım öyle yandı ki sinirleniverdim daha karnımdaki bebeğe sonra tabi vicdan azabı şimdidenSon zamanlar ne zormuş böyle bu kız durmuyor enerji hapı almış gibi
Yani ama sık sık yapıyor arada yapsa bir şey demem ama çok canım acıyor.Dün geceden beri hiç durmadı karnımın içi acıyor.Vursa neyse dicem vurup çekmiyor itebildiği kadar itiyor
Pek bi ağrılıyım bugün. Bişeyler dönüyor sanki vücudumda. Yarın ebe ile randevum var çok şükür(isveçte ebeler bakıyor doktorlar değil)
Bi danışayım ona uzun uzun. Teşekkürler