2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hiç durmuyor ama sağdan soldan gerdiriyor canım çıkıyor neden böyle yapıyoruyusa diyorum
Ah bu kızlar benimde sanırım dirseği olduğunu düşündüğüm yer tam göbek deliğimin üstünde Sürekli dokunuyorum içeri gidiyor iki dakika sonra yine aynı ayrı hassas oluyor göbek deliği de konuşmaktan da anlamıyor artık eskiden yürürken uyurdu sallandıkça şimdi onu da yapmıyor tekmeler yumruklar değil de sonrasında kasılmalarım oluyor o benim canımı Çok yakıyor Taşlaşıyor sanki karnım hep sertleşirdi de büyüdükçe sertleşmeler canımı cok yakıyor

Kızlar iyi geceler. Emzirme sütyeni hangi markadan aldınız. Tavsiyesi olan var mı? Beden olarak nasıl karar verdiniz
ilk ebebekten almıştım onu sevemedim kumaşı falan güzel değildi normalde 80 takıyordum 85 aldım Hafif dar geldi ama iç giyim olduğu için değiştirmedim gebelik boyunca giydim onları evde
Doğum sonrası için nbb marKa aldım kumaş kalitesi cok güzel aslında 90 alayım diyordum da yorumlara baktım kalıpları genişmiş 85 aldım bedeni güzel Doğumdan sonrada olur beden her markada değişiyor maalesef tahmin etmek zor yorumlara bakabilirsin almadan
Emzirme atletini de alt iç çamaşırını da oradan aldım kumaşları gerçekten güZel

balpetegim ben nbb aldım 2 tane. suwenden de emzirme atleti. kendi bedenimi aldım zaten penye oldukları için oldu. bir de göğsüm normalde de büyük benim

yürümekte zorluk çekerken iyi koşmuşsun. aman tehlikeli bir durum olmasın inş
Gün içinde o kadar çok yürüyorum ki o normal benim için artık da ona güvenerek koştum da biraz ama yok koşmak fenaymış. Dur o kadar da değil dedi sanırım. Bebek aşağı mı düştü ne çok aşağıda çıkacak gibi geliyor yani.

Ayy keske burayada gelse o soğuklar biz yaniyoruz gunde 2 kez duş aliyorum hic etki etmiyor
Bnce gelir oralara da ben bgn cok mutluydum işimi yaptım yürüyüşüme gittik serin serin millet hırkayla geziyordu resmen ben cok iyiydim sıcakmıs enerjimi alan sey

Kızlar iyi geceler. Emzirme sütyeni hangi markadan aldınız. Tavsiyesi olan var mı? Beden olarak nasıl karar verdiniz
Ben e bebekten aldım cok memnunum fazla kilo aldıgım için kendi bedenimden 2 beden üstünü aldım sırtımı ölçüsünde genişledi çünkü ama cok rahat tavsiye ederim fiyatıda baya uygun 30 tlye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…