2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar terlik aldınızmı aldıysanız nasıl bişey aldınız cantayı hazırlıcam bu haftada hersey bitsin diyorum

Kızlar terlik aldınızmı aldıysanız nasıl bişey aldınız cantayı hazırlıcam bu haftada hersey bitsin diyorum
Benim evde crocs vardı onları giymeyi düşünüyorum en azından eve dönüşte yıkaması kolay olur gibi geldi ama baktım havalar soğursa diye pentiden de aldım indirim vardı hala devam ediyor sanırım bak istersen

Trendyolda begendim pentidede baktım cogunda numara yoktu karar verip alıxam aetık sagolun kızlar

Aynen canım çok zormuş ya son zamanlar Allah hepimize kolaylık versin

Bnce gelir oralara da ben bgn cok mutluydum işimi yaptım yürüyüşüme gittik serin serin millet hırkayla geziyordu resmen ben cok iyiydim sıcakmıs enerjimi alan sey
Aynen sicaklar bunaltiyor ve halsizlik yapiyor hafif esinti bile iyi dinc hissediyor insan kendini cok iyi yapmisin canim

Güzelmiş canım.tekmeler uyutmuyo en cokta gece hareket ediyor uyumak istiyorum ama yok sabah 9da randevum var uyumam lazım erken kalkıxam offf basımı yastıga koydugum gibi uyumak iatiyorum
Bugun benimde ogleden sonra kontrolum var canim gunlerimiz ayni hayirli haberler alalim insallah benim minnosta gece gündüz tekmeleme derdinde

Bugun benimde ogleden sonra kontrolum var canim gunlerimiz ayni hayirli haberler alalim insallah benim minnosta gece gündüz tekmeleme derdinde
Benm karın çevresi 3hafta gerideydi cnm kilosu 1800dü 33de simdi cıktım karın cevresi 32.haftada kiloda 2000olmus 15gün sonra bidaha gidicem 34.haftaya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…