Benim evde crocs vardı onları giymeyi düşünüyorum en azından eve dönüşte yıkaması kolay olur gibi geldi ama baktım havalar soğursa diye pentiden de aldım indirim vardı hala devam ediyor sanırım bak istersen
Ah bu kızlar benimde sanırım dirseği olduğunu düşündüğüm yer tam göbek deliğimin üstünde Sürekli dokunuyorum içeri gidiyor iki dakika sonra yine aynı ayrı hassas oluyor göbek deliği de konuşmaktan da anlamıyor artık eskiden yürürken uyurdu sallandıkça şimdi onu da yapmıyor tekmeler yumruklar değil de sonrasında kasılmalarım oluyor o benim canımı Çok yakıyor Taşlaşıyor sanki karnım hep sertleşirdi de büyüdükçe sertleşmeler canımı cok yakıyor
Güzelmiş canım.tekmeler uyutmuyo en cokta gece hareket ediyor uyumak istiyorum ama yok sabah 9da randevum var uyumam lazım erken kalkıxam offf basımı yastıga koydugum gibi uyumak iatiyorum
Bnce gelir oralara da ben bgn cok mutluydum işimi yaptım yürüyüşüme gittik serin serin millet hırkayla geziyordu resmen ben cok iyiydim sıcakmıs enerjimi alan sey
Güzelmiş canım.tekmeler uyutmuyo en cokta gece hareket ediyor uyumak istiyorum ama yok sabah 9da randevum var uyumam lazım erken kalkıxam offf basımı yastıga koydugum gibi uyumak iatiyorum
Bu gece de doğurmadık elhamdülillah hayatımda öyle bir sancı görmedim çok kötü bir gece geçirdim kızlar ..niye böyle oluyo anlamadim... normalmi bu kadarı yaa