2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu gece de doğurmadık elhamdülillah hayatımda öyle bir sancı görmedim çok kötü bir gece geçirdim kızlar ..niye böyle oluyo anlamadim... normalmi bu kadarı yaa

ben yürüyemiyorum , yatamıyorum . İki adım atıyorum ama nasıl ağrılı dün zaten akşam üstü gibi kasılma başladı aklım çıktı

Yy bu gece de dogurmayanlardan şükür eden bende varım gece saat 3 te başladı sancım eşime uyan sancım var diyorum daha erken dur diye beni teskin ediyor. uyku düzeni berbat sıcaklara bahane buluyordum oda değil sanki ... ayarabbim bize güç versin ağlayacağım resmen yaaa....

Noluyor ekim annelerine
Bende yatamıyorum ama anlattığınız gibi sancım olmuyor dikkat edin

kızlar sancınız olunca gitmiyormusunuz doktora? sancı önemli bence geçmiş olsa da bir gidip görünün.

iyiymiş erken daha hadi yat uyu

Ay senin günün baya ileri az kalmıs kuzum

Benm karın çevresi 3hafta gerideydi cnm kilosu 1800dü 33de simdi cıktım karın cevresi 32.haftada kiloda 2000olmus 15gün sonra bidaha gidicem 34.haftaya girdim
Iyi bak masallah canim 1 hafta geriden bisey olmaz bazen ultrasonlar bile yanlis ölçüyor sen beslenmene dikkat et hersey daha guzel olcak insallah

Bu gece de doğurmadık elhamdülillah hayatımda öyle bir sancı görmedim çok kötü bir gece geçirdim kızlar ..niye böyle oluyo anlamadim... normalmi bu kadarı yaa

Geçmiş olsunnn canımm benim o kadar ağrım yok ama gece uyuyunca ve mesanem dolunca sağa sola dönerken yatakta bir ağrı saplaniyor rahmime ondan bile korkuyorum

Geçmiş olsun canım doktor birşey demedimi sancılar için?
Saolasın canım..Doktora cumartesi gittim alttan usg ile baktı açıklik yok rahim ağzı kapalı dogumla ilgili bi sıkintı yok bunlar son ayında olabilecek seyler normal dedi..ama bana hic normal gelmedi akşamki sancı cok korktum..biraz daha gecmeseydi acile bi yere gidicektim sukur gecti ..dısardaydim evin merdivenlerini cikamadim oturdum kaldım merdivenlerde dusun yani o kadar

Geçmiş olsunnn canımm benim o kadar ağrım yok ama gece uyuyunca ve mesanem dolunca sağa sola dönerken yatakta bir ağrı saplaniyor rahmime ondan bile korkuyorum
O zaten çok pis birşey yaaa..insanı çiş acıtırmı canını yürüyemiyorum bile bende o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…