2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben yürüyemiyorum , yatamıyorum . İki adım atıyorum ama nasıl ağrılı dün zaten akşam üstü gibi kasılma başladı aklım çıktı
Allahtan son vakitlerimiz artık sabır çekicez canım napalim sıkıntısız bi şekilde tamamlarız inşallah

Sizin çok az kalmış. Bence aşırı ağrıları ciddiye alın. Doğum başlayabilir. Gerçi doktorlar zaman tutun düzenli gelirse doğum sancısı diyor ama. Hatta sıklığı 15 dk ya falan düşmeden hastaneye gelmeyin diyorlar.

Kizlar ben kontrolden geldim cok sukur sikinti yok nstye de bagladilar ama 5 dk bisey bebis 2252gr olmus 2 gun ondeymis ama kafasi 1hafta geri cikiyor biraz uzuldum niye acaba kilo normale dondu 1hafta ondeydi diye cekiniyordum biraz 2hafta sonra cati muayenesi yapacakmis bir de 2 hedefimiz var dedi 34.haftada cigerler %80 gelisiyormus 36.haftada %100dedi diger kontrolculerdende iyi haberler bekliyoruz

kaç haftalık şuan ? Erken doğum tehlikesi mi vardı

Kızlar doktor nst ye bağladı sonra sonuçlara bakıp tatlı biseyler ye gezin dedi tekrar gircekmişim. Şimdi bekliyorum ama neden tekrar sokuyor acaba bir sorunmu gördü

Cok şükür canim sen kacinci haftadasin simdi enazindan ekim bebisleri 36.haftaya kadar beklesin cigerleri tamamen gelissin insallah

Kızlar doktor nst ye bağladı sonra sonuçlara bakıp tatlı biseyler ye gezin dedi tekrar gircekmişim. Şimdi bekliyorum ama neden tekrar sokuyor acaba bir sorunmu gördü
Canim bebegin hareketlerini de takip ediyorlarmis banada tok gel demisti bebegin oynasın dedi

Cok şükür canim sen kacinci haftadasin simdi enazindan ekim bebisleri 36.haftaya kadar beklesin cigerleri tamamen gelissin insallah
33+2yim cnm bebis 2 gun ondeymis rahatladim biraz arayi acacakta sekerden olacak diye korkuyordum sira senin iyi haberlerinde insallah

Iste cnm bu sancıları dr normal kabul ediyor malum ankara covid çok yaygın olunca hastaneye hemen cagiramiyor.zaten sancilarimda rahim kasılmasi az oluyor daha cok bebek baskı yaptığından organlar mi ağrıyor desem yeridir

Pozisyonu değişiyor her gittiğimizde ama bu gidişten sonra değişmez herhalde 29 30haftalarda. Çok spor yapınca olan ağrı gibi ama geçmiyor herkeste oluyor mu yani bu ağrı
Burda çoğumuz yaşadık bu ağrıyı canım. Artan kilolar, bebeğin ağırlığı kemiklerin genişlemesi hepsinden kaynaklı olabilir senin haftalarında benim çok vardı o ağrılardan şimdi geçti biraz. Yeterince genişledi sanırım vucüt alıştı ya da artık hızlı kilo almadığım için hafifledi
Bende başka dr düşünüyorum ama eşim yok diyor bu dr en doğrusunu söyler diyor ben 25 eylülden sonrasına gün verir diye düşünüyordum ama dr 18 bile zor dayanır dedi
Evet hüseyin hocayı çok uzun yilardir tanırım 4 yıl önce sezeryan oldum oğlumda buda ona kısmet olacak gül yaman vardı oda gitti zaten urfada başka dr yok hüseyin hocadan iyi
Hüseyin hoca kesinlikle çok iyi bi doktor ama iyi olmak yetmiyor bence başka çok daha iyi doktorlar var. İnsan yerine konulmak 5 dk dan fazla muayene edilmek ister insan. Sonuçta kaç hafta boyunca o dkları bekliyorsun. Şimdiki doktorum çok iyi çok ilgili ben sormadan her şeyi açıklar söyler. 3 defa gittim hiçbirinde 5 dkdan fazla beklemedim randevum olmasa bile en fazla 5 dk bekliyorum
Benim arkadaşım da ona gidiyordu iyiymiş ben de gidip görünecektim ama kendi doktorumdan vazgeçemedim.Ama hastaneyi hiç sevmiyorum berbat sadece doktor için gidiyorum bi daha gider miyim bilmiyorum
Hastane çok kötü ya. O kalabalık, o bekleme süresi, 5 dk bile sürmeyen muayene... bi de ben bişe daha duydum kesinlikle değiştircem dedim 2 ay önce felan değiştirdim. O hastane devletten fazla para almak için bazı hastaları aslında hiçbir sıkıntısı olmayan bebekleri 10 gün boyunca yoğun bakıma alıyormuş. Eşimin arkadaşı eşime söylemiş. Ben bunu duyunca hemen değiştirdim zaten hiç memnun değildim her gidişimizde en az bir saat bekliyorduk muhakkak ameliyata girerdi. Çok yoğun çok kalabalık insan hastalık bile kapabilir ordan.

Merhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an

Aşırısı normal değil bence. Nasıl bir sancı ki. Git gelli mi? Enfeksiyon vs olmasın.
Çok aşırı ağrılıydı hiç ara vermedi o yüzden korktum biraz ama.sonra gazdan olabileceğindan şüphelendim... hiç ayırt edemiyorum o an da telaşla herşeyi düşünüyor insan böbrek taşı bile sandım çok sık düşürürüm çünkü ben biliyorum onun ağrısınıda ne berbat birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…