- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Inşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için.Masallah canim benim cati muayenemi 35 te yapacakmis doktor artik sen bekle bebisi saglikla kavusun insalaah
Gelişimi düşüyor derken canim kilo olarak mi diyorsun hic canini sıkma her zaman ayni oranda alamıyorlar yedigin ictigine dikkat et stres yapma derim bazen ultrasonda hatali ölçüm yapabiliyor kimse icin canini sikma bebegini düşünMerhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Cok gecmis olsun canim niye öyle olmus ki acaba allah korusun bebislerimiziKızlar bende kontrolden geldim kalp atışı aşırı çıktı bizim oğlanın doktor çok endişelendi hemen nst bağladık uzanınca düştü hızımız doktorda iyi bari yoksa almak zorunda kalacaktım felan dedi aşırı korktum
Benim 2 hafta sonra bakacak senin catiya bakana kadar gelebilir gercekten aslinda sona da birakilmamali cti muayenesi sanki zaten 37de gelmeye basliyor cogu bebekler hayirlisi bakalim az vakitler kaldi sariyor artik korkularInşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için. ☺ Benim tam 38e girerken bakmış olacak çatıya. o zamana kadar gelir diye korkuyorum iş ciddiye binince.
Ahhh sorma heyecan mi korku muheyecanlı bekleyişin başlamasına az kaldı yanikanala girmiş mi ?
Masallahh ya ne guzel buyumus kilo almiss. Hic korkma zaten bebis gelmek istedikten sonra her turlu kendini ittirir cikarKızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. V Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
Aa asagi inince mi agri olurmus benmkini asagida hissediyorm hep ama karnimda daha asagi inmedi kizAhhh sorma heyecan mi korku muAşağı inmiş evet o yüzden çok ağrı yapıyormuş kemiklere
Bugun bana doktor az hissedersen say dedi günde en az 10/15 kere hissetmen lazım dediKizlar bir de hareketlerini takip et diyip duruyor herkes nasıl takip edeceğim ben her gün sabah aksam ogle bakıyorum var mi diye ama saymıyorum ne yapmam lazim
Bebek uyuyodur hareketliyken kaydedilmesi lazim cikolata ve meyve suyu ise yariyorKızlar doktor nst ye bağladı sonra sonuçlara bakıp tatlı biseyler ye gezin dedi tekrar gircekmişim. Şimdi bekliyorum ama neden tekrar sokuyor acaba bir sorunmu gördü
Bende edemiyorum hissetmedigimde korkup hemen kosuyorum doktora:) ama ultrasonda hareket ediyo gorunurken ben hissetmiyorum neyse artik az kaldi ya sabir diyorumKizlar bir de hareketlerini takip et diyip duruyor herkes nasıl takip edeceğim ben her gün sabah aksam ogle bakıyorum var mi diye ama saymıyorum ne yapmam lazim
Canım stres çok etkiliyor, ne olursa olsun dış dünyaya kapat kendini hiç bir şey bebeğin kadar önemli değil.. Düşünmemek için film izle, kitap oku, oyun oyna..Merhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Canini sikma istersen baska bi yerede gorun gecen hafta 2 hafta geride dedi doktorum bebegime bugun farkli doktora gittim ilerde cikti niye bu farkli oluyo dedim bebegin pozisyonu bile bir olcumde 250 gr farkediyo dedi suyunda ve plasentada kan akisinda sorun yoksa kafana takma bence hicMerhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Çatı da kafa yapısıyla uyumlu olursa neden doğurmayasın geçenKızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. V Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
Allah korusun canım neyseki geçmiş..Kızlar bende kontrolden geldim kalp atışı aşırı çıktı bizim oğlanın doktor çok endişelendi hemen nst bağladık uzanınca düştü hızımız doktorda iyi bari yoksa almak zorunda kalacaktım felan dedi aşırı korktum
Çok hoş canımMerhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
Benimki de 38 de bakarım dedi geç olması daha iyi muayene sonrası kanama vs olabiliyor o da ayrı stres yaratıyor çatı muayenesine takılma doğum öncesi de yapabilirInşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için. ☺ Benim tam 38e girerken bakmış olacak çatıya. o zamana kadar gelir diye korkuyorum iş ciddiye binince.
Var mı peki açıklık şimdi kaçıncı haftadasın Ekim bebeleri neden hızla çıkma derdinde yaKizlar 32.haftadan itibaren ben de nst de sancı cikiyor korkuyorum artık serum takti bugun yine cikti neden böyle oluyor birde aciklik var mi diye muayene etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?