2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Masallah canim benim cati muayenemi 35 te yapacakmis doktor artik sen bekle bebisi saglikla kavusun insalaah
Inşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için. Benim tam 38e girerken bakmış olacak çatıya. o zamana kadar gelir diye korkuyorum iş ciddiye binince.

Gelişimi düşüyor derken canim kilo olarak mi diyorsun hic canini sıkma her zaman ayni oranda alamıyorlar yedigin ictigine dikkat et stres yapma derim bazen ultrasonda hatali ölçüm yapabiliyor kimse icin canini sikma bebegini düşün

Cok gecmis olsun canim niye öyle olmus ki acaba allah korusun bebislerimizi

Kizlar 32.haftadan itibaren ben de nst de sancı cikiyor korkuyorum artık serum takti bugun yine cikti neden böyle oluyor birde aciklik var mi diye muayene etti

Inşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için. ☺ Benim tam 38e girerken bakmış olacak çatıya. o zamana kadar gelir diye korkuyorum iş ciddiye binince.
Benim 2 hafta sonra bakacak senin catiya bakana kadar gelebilir gercekten aslinda sona da birakilmamali cti muayenesi sanki zaten 37de gelmeye basliyor cogu bebekler hayirlisi bakalim az vakitler kaldi sariyor artik korkular

Masallahh ya ne guzel buyumus kilo almiss. Hic korkma zaten bebis gelmek istedikten sonra her turlu kendini ittirir cikar agrilarin normal oldugunu duymak benide rahtlatti cok saol

Kizlar bir de hareketlerini takip et diyip duruyor herkes nasıl takip edeceğim ben her gün sabah aksam ogle bakıyorum var mi diye ama saymıyorum ne yapmam lazim

Kizlar bir de hareketlerini takip et diyip duruyor herkes nasıl takip edeceğim ben her gün sabah aksam ogle bakıyorum var mi diye ama saymıyorum ne yapmam lazim
Bugun bana doktor az hissedersen say dedi günde en az 10/15 kere hissetmen lazım dedi

Kızlar doktor nst ye bağladı sonra sonuçlara bakıp tatlı biseyler ye gezin dedi tekrar gircekmişim. Şimdi bekliyorum ama neden tekrar sokuyor acaba bir sorunmu gördü
Bebek uyuyodur hareketliyken kaydedilmesi lazim cikolata ve meyve suyu ise yariyor

Bizde kontrolden geldik
Çok şükür bebiklerim iyi
doktor alttan muayene etti rahim ağzı kapalı, her ihtimale karşı erken doğumu önlemek için Progestan hap verdi fitil olarak kullan dedi..

bebeklerin ikisi de yan dönmüşler soldaki başı aşağıda yan durmuş sağdaki başı yukarda yan durmuş şimdiden yan gelip yatıyor tembeller
Nst ye de girdim kalp atışları normal bir sıkıntı yok..
Biri 2000 diğeri 1900 grm olmuş gayet iyi dedi beslenme sırrını bize de ver napıyorsunda bukadar iyi gidiyor dedi valla hocam ekstra birşey yok, normalde de ev yemeklerini seviyorum bol meyve ekstra çerez ve ilaçlarımı düzenli alıyorum dedim.. Doktorum çok kibar bunun için bana teşekkür etti

Birde doktorum bugün bir tane ikiz doğurtmuş 37. Hafta ve ikiside annemizin yanında dedi hocam darısı benim başıma inşallah dedim, eşime anlattım gözleri doldu birde ikisi de erkekmiş

Bende edemiyorum hissetmedigimde korkup hemen kosuyorum doktora:) ama ultrasonda hareket ediyo gorunurken ben hissetmiyorum neyse artik az kaldi ya sabir diyorum

Canım stres çok etkiliyor, ne olursa olsun dış dünyaya kapat kendini hiç bir şey bebeğin kadar önemli değil.. Düşünmemek için film izle, kitap oku, oyun oyna..
Ben eşimin ailesini takmamak için öyle yapıyorum bebeklerim için duymuyorum onları konuşup dursunlar..

Canini sikma istersen baska bi yerede gorun gecen hafta 2 hafta geride dedi doktorum bebegime bugun farkli doktora gittim ilerde cikti niye bu farkli oluyo dedim bebegin pozisyonu bile bir olcumde 250 gr farkediyo dedi suyunda ve plasentada kan akisinda sorun yoksa kafana takma bence hic

Çatı da kafa yapısıyla uyumlu olursa neden doğurmayasın geçen Kemankolik perine masajı paylaşmıştı onu da yapabilirsek kesi yırtık açısından önlem almış oluruz biz elimizden geleni yapalım da onlar nasıl isterse öyle gelsinler yine benim kontrol önümüzdeki hafta per 36 da perine masajı hurma merdiven olayını Başlayayım mi diye sorcam bakalım sağlıkla gelsinler

Inşallah haftaya mi gideceksin sen de o zamam çatı için. ☺ Benim tam 38e girerken bakmış olacak çatıya. o zamana kadar gelir diye korkuyorum iş ciddiye binince.
Benimki de 38 de bakarım dedi geç olması daha iyi muayene sonrası kanama vs olabiliyor o da ayrı stres yaratıyor çatı muayenesine takılma doğum öncesi de yapabilir

Kizlar 32.haftadan itibaren ben de nst de sancı cikiyor korkuyorum artık serum takti bugun yine cikti neden böyle oluyor birde aciklik var mi diye muayene etti
Var mı peki açıklık şimdi kaçıncı haftadasın Ekim bebeleri neden hızla çıkma derdinde ya içerinin keyfini çıkarsınlar az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…