- 4 Kasım 2019
- 300
- 388
- 53
- 31
Çok üzüldüm canım inşAllah ultrason sebepli bişeydir. Dr neyden kaynaklandığını söylemedi mi ? Tansiyon felan var mıydı hipertansiyonda olabiliyo öyle şeylerMerhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Canım öncelikle üzme kendini sen strese girersen bebek de girer etrafındakilere hele hiç takılma herkesin bir fikri olur zaten tıka kulaklarını olumsuz herşeye insan kendi kendine vicdan yapıyor bir de başkasının aklına hiç gerek yok böyle durumlardaMerhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Cok tatlı benceMerhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
valla bana kalsada çok onemli gibi geliyor o an ama hiç doktordan çikmamam lazim bu durumdada hep oluyor doktorda dün kontrolum vardı herseye baktı adam yok bisi henuz diyor böbreklerime bile baktı taş olabilirmi diye..anlamadım hiç bu nasıl birşeykızlar sancınız olunca gitmiyormusunuz doktora? sancı önemli bence geçmiş olsa da bir gidip görünün.
Refakatci ve dogum yapacaklara mı ben bugün soracaktım yine unuttumBirde Ankara Medicana Doğum için bu günden itibaren çovit test yapmaya başlamış Haberiniz olsun hanımlar
Merhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
Canım ben burda daha öncede yazmıştım benim iki çocuğumdada senin haftalarında sırayla 2 hafta geriye düştü ölçümler.yani 34 haftaydı 33 haftalık gözüküyordu 36 haftalıkken 34 haftalık gözüküyordu.biraz zayıf doğdular sadece hiçbir sağlık sorunu yaşamadım elhamdülillah.Merhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Merhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Kızlar bende kontrolden geldim kalp atışı aşırı çıktı bizim oğlanın doktor çok endişelendi hemen nst bağladık uzanınca düştü hızımız doktorda iyi bari yoksa almak zorunda kalacaktım felan dedi aşırı korktum
Çok tatlı çok beğendim.Merhaba arkadaşlar, kapı süsü bakıyordum bunu çok beğendim sizce nasıl?
Canim buyume hizlari degisken olabiliyor ama bazen 1 hafta ondeyken birden kendi haftasina donebiliyor uzme kendini beslenmene dikkat et gelisir merak etme umarim haftaya guzel haberler alirsinMerhabalar. Bugün randevum vardı. İki kezdir bebeğimin gelişim eğrisi düşüyor. Sunan normal sınırlarda ama düşüyor. Haftaya, bir daha çağırdı bakalım diye. Çok üzüldüm agladim zaten hassasım. Bir de eşimin ailesi geldi üstüne canımı sıktı, gereksizler.
Çok üzgünüm şu an
Paylaşmaz mıyım? Tabiii paylaşırımÇok tatlı çok beğendim.
Senin emzirme koltuğu falanda çok tarzdı oda bitince paylaş bi görelim
Dimi birde tavşanlısını buldum daha da oturacaksenin konsepte uygun
Bencede yaptırayım o vakitCok tatlı bence
Masallah canim benim cati muayenemi 35 te yapacakmis doktor artik sen bekle bebisi saglikla kavusun insalaahKızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. V Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
insallah canim dua et bir sıkıntı cikmasin 4de randevum33+2yim cnm bebis 2 gun ondeymis rahatladim biraz arayi acacakta sekerden olacak diye korkuyordum sira senin iyi haberlerinde insallah
Kızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. V Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil.Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.
Hep dua ediyorum canim.hepimiz icin insallah seninki de hersey normal cikar iyi haberler alirsin az da kalmis saatine bekliyorum iyi haberleriniinsallah canim dua et bir sıkıntı cikmasin 4de randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?