2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Birde Ankara Medicana Doğum için bu günden itibaren çovit test yapmaya başlamış Haberiniz olsun hanımlar

Ekim anneleri geriden gidiyo hep sanırım ins sağlıkla doğururuz

Çok üzüldüm canım inşAllah ultrason sebepli bişeydir. Dr neyden kaynaklandığını söylemedi mi ? Tansiyon felan var mıydı hipertansiyonda olabiliyo öyle şeyler

Canım öncelikle üzme kendini sen strese girersen bebek de girer etrafındakilere hele hiç takılma herkesin bir fikri olur zaten tıka kulaklarını olumsuz herşeye insan kendi kendine vicdan yapıyor bir de başkasının aklına hiç gerek yok böyle durumlarda
Ölçümdeki değerler belki usg nedeniyle farklılık gösteriyordur fark büyük değilse takılma ama içim rahat etsin birşeyler yapmak istiyorum dersen yulaf fındık ceviz badem muz kaşar peyniri bebeğe kilo aldıran şeyler diye biliyorum Dene istersen
Bir de plasenta ile ilgili dr birşey söyledi mi plasenta yaşlandıkça veya kireçlenince sen ne kadar iyi beslenirsen beslen plasentadan bebeğe aktarım daha az oluyor kendini üzme biz ne yersek yiyelim onlar ne kadar ihtiyaç duyarsa o kadarını alır

kızlar sancınız olunca gitmiyormusunuz doktora? sancı önemli bence geçmiş olsa da bir gidip görünün.
valla bana kalsada çok onemli gibi geliyor o an ama hiç doktordan çikmamam lazim bu durumdada hep oluyor doktorda dün kontrolum vardı herseye baktı adam yok bisi henuz diyor böbreklerime bile baktı taş olabilirmi diye..anlamadım hiç bu nasıl birşey

Bende kontrolden çıktım iki hafta öndeydi şimdi bikaç gün ilerde çıktı doktor iyi şekerden önde gidiyor diye korkuyordum dedi boyu biraz önde nst de yine yükseklerde çıktı başta düşüktü sonra 40dan düşmedi ama doktorum önemli değil dedi nstyi kapatırken 80,90 gördüm anlamadım karnım sertleşiyor falan dedim yalancı sancıdır dedi pilates topunda hareketler gösterdi hurma falan yiyebilirsin dedi haftaya tekrar çağırdı

Canım ben burda daha öncede yazmıştım benim iki çocuğumdada senin haftalarında sırayla 2 hafta geriye düştü ölçümler.yani 34 haftaydı 33 haftalık gözüküyordu 36 haftalıkken 34 haftalık gözüküyordu.biraz zayıf doğdular sadece hiçbir sağlık sorunu yaşamadım elhamdülillah.
Minyonlar baba tarafına çekmişler .Görümcem 50 yaşında 35 anca dersin.

plesanta da mı sorun var acaba neden eğrisi düşüyor ? Bence başka dr a daha görün ölçümlerinde / makinada mı sıkıntı var yoksa gerçekten eğri mi düşüyor herhangi başka birşey bahsetmedi mi bundandır şundandır diye

bence farkedildiği için sevin haftanda gayet iyi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim buyume hizlari degisken olabiliyor ama bazen 1 hafta ondeyken birden kendi haftasina donebiliyor uzme kendini beslenmene dikkat et gelisir merak etme umarim haftaya guzel haberler alirsin

Kızlar merhaba,
Bugün kontrolümüz vardı bizim. Kilomuz yaklaşık 3 kg olmuş. V Varsayoksaoglum bu kemik ağrılarını da sordum çünkü bende de inanılmaz arttı. Adim atamıyorum ağrıdan açıdan yürüyemiyorum bile dedim. Normal dedi kemiğin açılıyor dedi. Bizim ufaklığın baş çevresi de büyükmüş babası kılıklı ve kanala girmiş. O yüzden daha çok ağrı yapıyordur dedi biraz dayan dedi.
Doktor progestan hapını da 3 gün sonra bırak dedi çünkü cuma günü 37 haftaya giriyorum ve normal zaman doğum için istediği zaman gelebilir dedi. Bir de epifiz diye bir şey söyledi. Erkek bebeklerde bu geç tamamlanır ama maşallah ufaklıkta gelişmi tamamlanmış dedi. Yani şimdi bile doğsam yasarim sinyali veriyor bize dedi.
Haftaya cuma tekrar gideceğim. Çatı muayenesi yapılacak. Baş çevresi büyük olunca tabi ben bi üç buçuk atmadım değil. Kayinvalidem babasını nasıl doğurmuşsa ben de oğlunu normal dogurabilirim herhalde diye telkin ediyorum kendimi.

Masallah canim benim cati muayenemi 35 te yapacakmis doktor artik sen bekle bebisi saglikla kavusun insalaah

heyecanlı bekleyişin başlamasına az kaldı yani kanala girmiş mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…