- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Canım özellikle olabildiğince olumsuz Doğum hikayelerinsen uzak durKızlar ya doğumun iki çeşidinden de çok korkuyorum. Ağrı olayını geçtim hadi bi şekilde ağlaya sızlaya dayandım ama ya doğum esnasında ve sonrasında kötü bi durumla karşılaşırsam diye aklıma çok kötü senaryolar geliyor.
Bu korkularımla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Evet canim benimde 1 dusugum oldu genetik testte de pihtilasma cikmistiAnladım cnm pihtilasma sorunun var miydi
Anladım cnm teşekkürler cevaplarınız için sağlıklı dogumlar diliyorum hepinizeEvet canim benimde 1 dusugum oldu genetik testte de pihtilasma cikmisti
Gule gule kullan canim cok tatli olmusBen bunu 45 e yaptırdım canım tabi kargo ücreti de var diğerlerini bilmiyorum fiyatlarini
Bana son 3 gidişimde de gelişimi bir hafta geride demişti ama 3 hafta gerideyse önemsiyoruz dedi seninki ne kadar geride görünüyorKizlar bugun yine gttim dr a. Yine bebegin ac si geride olculdu. Gelisimi geride deniliyor.İki uc gunde bi cagiriyo dr. Var mi ilk gebeliginde bunu yasayan... Sonra ters giden birseyler oldu mu...
Kesinlikle haklısın içine girince çıkamıyorsun bende otizmle ilişkilendirilen bir iki makale okudum ama aklım çok çok karıştıArkadaşlar şu an kafanızı bulandırmak istemem ama benim kafam bir konuda çok karışık. İlk oğlumun immün yetmezliği var. Aşılara antikor geliştirmiyordu. Bildiğiniz çoğu aşıyı defalarca tekrarladık. Ama içim hiç rahat değil. Sürekli çocuğa ağır metal yükletip durdum.
Arkadaşım var İngilterede 1 yaş aşısından 2 saat kadar sonra çocuğun gözbebekleri büyüyor ve o andan sonra çocuk göz temasını kesiyor. Ondan sonra doktorlar araştırmalar vs aşının içindeki alüminyumun direkt beyne gittiği ve beyinde hasar yaptığı yorumu yapılıyor. O zamandan beri de otizm teşhisi koyuluyor ve. Büyük uğraş veriyorlar. Hemen fark edilip ağır metal arındırma vs protokolleriyle çocuk şu an otizm teşhisi fakat iyi durumda.
O hep söylüyor benim canım yandı ben yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin diye. Aşı karşıtlığına her zaman karşıydım ama neler yaşadıklarını duyunca ve araştırınca ne yapacağım konusunda kararsız kaldım çok. Bebek doğar doğmaz yapılan K vitamini iğnesiyle ilgili çelişkiler çok fazla. Okudukça şiştim. Yaptırmasam ağızdan sentetik olmayan doğal K vitamini verdirsem demeye başladım. Bebek doğar doğmaz hepatit b aşısı yapılıyor. Bebek zaten kimden kapacak hepatiti kimse yaklaşmıyor. Biz zaten aşılıyız vs. K vitamini iğnesi daha kısa zamandır yapılıyormuş ve belirgin bir kanama hastalığında azalma yok deniyor. Kanser riskinden bahsediliyor vs.
Çocuklarımız için hangisi en iyisi ben çok kararsız kaldım. Tüm çocuk doktorları yaptırın aşılar önemli diyor ama bunlar da yaşanıyor. Özellikle bir gen mutasyonu olan bebeklere asla aşı yapılanmalıymış. Ve o mutasyon toplumda çokça da varmış ama doğar doğmaz kimse ona bakmadan aşılar yapılıyor. Sonra çocuğa şu oldu. Ani bebek ölümleri vs. Araştırdıkça dibi olmayan ve içinden çıkılamayan bir kuyu gibi.
100 gram mı aldınay o nasıl oluyo ben tartıya cıktıfımda her saat değişiyor sabah 66.9 iken aksam 67.3 oluyorum yada 1 saat sonra 67.1 oluyorum 100 gram aldıgını nasıl tespit ettin
Bana son 3 gidişimde de gelişimi bir hafta geride demişti ama 3 hafta gerideyse önemsiyoruz dedi seninki ne kadar geride görünüyor
Canim doktorun herhangi bir sebep soylemiyormu neden geride olduguna dair bide kac hafta geride belki ultrason yanlis ölçüyor bebegin pozisyonu bile etkiliyor demisti doktorum baska bir doktora daha git derim hemen stres yapmaKizlar bugun yine gttim dr a. Yine bebegin ac si geride olculdu. Gelisimi geride deniliyor.İki uc gunde bi cagiriyo dr. Var mi ilk gebeliginde bunu yasayan... Sonra ters giden birseyler oldu mu...
8 günle 3 hafta arasındaki fark çok fazla sen gene de içini ferah tut sorun olmaz inşallah moralini bozma özele de görünme fırsatın imkanın varsa bir görünsen fena olmaz tabi için rahat ederBi dr uc hafta dedi. Bi dr 8 gun dedi. Bugun baska dr iki hafta dedi...
Niye farkli drlar onu da soyliim. Devletin acilinden giris veriolar bana. Dogumhaneye aliolar direkt. Farkli dr lar denk geliyo.
İki uc gunde bi cagiriolar bu ara.
Canım doktorun bir neden söylüyor mu plasenta yaşlanması kireçlenmesi ya da rahim damarında çentik gibi illa bir sebebi vardır bende bunu anlamıyorum neden tam bilgilendirme yapılmıyor ayrıntılı usgde bende tek taraflı çentik vardı dr tek taraflı olması sıkıntı yaratmaz dedi benim de bebek genelde bir hafta geriden ama ben de minyonum bir hafta sorun değil zaten çentiğe bağlamadık o yüzden senin gözlemlenen gerilik ne kadarKizlar bugun yine gttim dr a. Yine bebegin ac si geride olculdu. Gelisimi geride deniliyor.İki uc gunde bi cagiriyo dr. Var mi ilk gebeliginde bunu yasayan... Sonra ters giden birseyler oldu mu...
Allah allah cihaz aynı doktor farklıBi dr uc hafta dedi. Bi dr 8 gun dedi. Bugun baska dr iki hafta dedi...
Niye farkli drlar onu da soyliim. Devletin acilinden giris veriolar bana. Dogumhaneye aliolar direkt. Farkli dr lar denk geliyo.
Demek istediğim sıkıntı doktorlardan gibi geliyor farklı görüş her zaman daha iyidir imkanın varsa özele git bir de canım üzme kendini deAllah allah cihaz aynı doktor farklıimkanın varsa bir de özelde farklı bir cihazı denesen önceki ölçümlerini de götür hem için daha rahat eder aynı cihazda o kadar fark pozisyondan zor olur bir hafta olsa fark tamam diyeceğim de
Bayağı hesaplı ben birkaç hesaba sordum en ucuz 150 dediler.Ben bunu 45 e yaptırdım canım tabi kargo ücreti de var diğerlerini bilmiyorum fiyatlarini
Hım hiç kilo almamışsın ne güzel Bn 1 ayda 4 kilo almısımDoktora her gittiğimde kiloma bakıyo, ordanAyrıca ben çok dikkat etmiyorum kiloya, ama almadığımın farkındayım. Doktora geçen ay gittiğimdeki 68,2 çıkmıştım. Dün gittiğimde 68,3 çıktım. Bebeği güzel beslemişsin dedi. Ben hatta kilo vermiştim geçen ay gittiğimde Geçen ay 1300 küsürdü bebek, bu ay 2500 küsür çıktı.
Bayağı fazla demişler ben bunu 60 tlye yaptırdım artı KargoBayağı hesaplı ben birkaç hesaba sordum en ucuz 150 dediler.
Eğer imkanın varsa petiantoloğa git canım benim ikiside 2 hafta geriden gelerek doğdu bi sorun yaşamadım ama bazen bebeği dışarda beslemek içerde bedlemekten daha kolay oluyor plasanta ne durumda misal benim kızımda kireölenmişti suyuda azalıyordu bu sebeble gelişimi durmuştu periantolog ensağlıklı cevabı verir.Bi dr uc hafta dedi. Bi dr 8 gun dedi. Bugun baska dr iki hafta dedi...
Birebir aynıyız arkadaşım tamamen beni anlatmışsın valla çok zor bir durumkemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmişSandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?