Ben de son ayda alırım herhalde diyodum ama almamışım. Mide yanması bende de oluyo, özellikle salçalı ve acı yersem. Çok seviyorum acıyı bazen yiyorum.Hım hiç kilo almamışsın ne güzel Bn 1 ayda 4 kilo almısımama bu ara mide yanmasından korktugum dan bsy ymk istemiyorum ama acıkıyorum
Bugün bende aynıyım belimden vuruyor regl ağrısı gibiInce ince adet olacak misim gibi ağrım var benimde bugün . Akşam randevum var doktora bi sorayim . Iyice düştü enerjim
Cok guzeller hepsi güle güle kullanın. Bende bijuteriden hesaplı birşeyler aldim.Bayağı fazla demişler ben bunu 60 tlye yaptırdım artı Kargo
Bende oyleyim normalde hic kafama takmam ama sanirim hormonlar bizi boyle yapiyor kendimle surekli konusup sakinlestirmeye calisiyorum:) neyse az kaldi buraya kadar geldik Allahin izniyle hayirlisiyla kucagimiza alacagizKızlar ya doğumun iki çeşidinden de çok korkuyorum. Ağrı olayını geçtim hadi bi şekilde ağlaya sızlaya dayandım ama ya doğum esnasında ve sonrasında kötü bi durumla karşılaşırsam diye aklıma çok kötü senaryolar geliyor.
Bu korkularımla nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Canim doktorun herhangi bir sebep soylemiyormu neden geride olduguna dair bide kac hafta geride belki ultrason yanlis ölçüyor bebegin pozisyonu bile etkiliyor demisti doktorum baska bir doktora daha git derim hemen stres yapma
Arkadaşlar şu an kafanızı bulandırmak istemem ama benim kafam bir konuda çok karışık. İlk oğlumun immün yetmezliği var. Aşılara antikor geliştirmiyordu. Bildiğiniz çoğu aşıyı defalarca tekrarladık. Ama içim hiç rahat değil. Sürekli çocuğa ağır metal yükletip durdum.
Arkadaşım var İngilterede 1 yaş aşısından 2 saat kadar sonra çocuğun gözbebekleri büyüyor ve o andan sonra çocuk göz temasını kesiyor. Ondan sonra doktorlar araştırmalar vs aşının içindeki alüminyumun direkt beyne gittiği ve beyinde hasar yaptığı yorumu yapılıyor. O zamandan beri de otizm teşhisi koyuluyor ve. Büyük uğraş veriyorlar. Hemen fark edilip ağır metal arındırma vs protokolleriyle çocuk şu an otizm teşhisi fakat iyi durumda.
O hep söylüyor benim canım yandı ben yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin diye. Aşı karşıtlığına her zaman karşıydım ama neler yaşadıklarını duyunca ve araştırınca ne yapacağım konusunda kararsız kaldım çok. Bebek doğar doğmaz yapılan K vitamini iğnesiyle ilgili çelişkiler çok fazla. Okudukça şiştim. Yaptırmasam ağızdan sentetik olmayan doğal K vitamini verdirsem demeye başladım. Bebek doğar doğmaz hepatit b aşısı yapılıyor. Bebek zaten kimden kapacak hepatiti kimse yaklaşmıyor. Biz zaten aşılıyız vs. K vitamini iğnesi daha kısa zamandır yapılıyormuş ve belirgin bir kanama hastalığında azalma yok deniyor. Kanser riskinden bahsediliyor vs.
Çocuklarımız için hangisi en iyisi ben çok kararsız kaldım. Tüm çocuk doktorları yaptırın aşılar önemli diyor ama bunlar da yaşanıyor. Özellikle bir gen mutasyonu olan bebeklere asla aşı yapılanmalıymış. Ve o mutasyon toplumda çokça da varmış ama doğar doğmaz kimse ona bakmadan aşılar yapılıyor. Sonra çocuğa şu oldu. Ani bebek ölümleri vs. Araştırdıkça dibi olmayan ve içinden çıkılamayan bir kuyu gibi.
maya anca evde mayalayan birinden alabilirsin hazir yogurtla mayalarsan aynı olur yine.farketmez..kimse de bulamazsan üniversitelerde oluyo maya ordan temin edebilirsin. ilkinde nohutla mayalayanlar var onu bi araştır.istersen..ya da sütü kimden alıyosan ona bi sor getirsin mayanıda..Peki neyle mayalamak lazım yani damızlık olarak ne kullanıyorsunuz bende süt alcam artık evdeyim yıgurt yapayım dedm ilk defa yapcam ama damızlık ne kullancam bilmiyorum
Bi dr uc hafta dedi. Bi dr 8 gun dedi. Bugun baska dr iki hafta dedi...
Niye farkli drlar onu da soyliim. Devletin acilinden giris veriolar bana. Dogumhaneye aliolar direkt. Farkli dr lar denk geliyo.
İki uc gunde bi cagiriolar bu ara.
[/QUOTE
Geride olmasindan ziyade haftalik gelisimi nasil buyuyormu onemli olan o eger gelismiyorsa plasenta yaslanmasi yada besleyen damarlarda vs sorun olsa zaten sezeryana alirlardi birde hem ultrason makinasi hemde doktor cok farkettiriyo olcumleri 10 gun once geride cikan bebegim bugun ilerde cikti bebegin pozisyonu bile etkiliyor olcumu
37e girmişsin yarın da ben giriyorum.Eğer imkanın varsa petiantoloğa git canım benim ikiside 2 hafta geriden gelerek doğdu bi sorun yaşamadım ama bazen bebeği dışarda beslemek içerde bedlemekten daha kolay oluyor plasanta ne durumda misal benim kızımda kireölenmişti suyuda azalıyordu bu sebeble gelişimi durmuştu periantolog ensağlıklı cevabı verir.
Bu ağrılar doğum esnasında bizi engelliyor mu peki yoksa o an hissetmiyor muyuz?Birebir aynıyız arkadaşım tamamen beni anlatmışsın valla çok zor bir durumyatakta sağdan sola dönemiyorum. ilk gebelikte de böyleydi ama ne zaman geçmişti hatırlamıyorum, sahi doğumdan ne kadar zaman sonra geçiyor bu çatı ağrısı?
Ben internetten ya da migrostan danem markasının mayalarını kullanıyorum.Peki neyle mayalamak lazım yani damızlık olarak ne kullanıyorsunuz bende süt alcam artık evdeyim yıgurt yapayım dedm ilk defa yapcam ama damızlık ne kullancam bilmiyorum
Bende ozellikle bu ikisi icin ayni fikirdeyim seninle nasil olacak ama bilmiyorum istemezssek yaptirmama sansimiz varmiArkadaşlar şu an kafanızı bulandırmak istemem ama benim kafam bir konuda çok karışık. İlk oğlumun immün yetmezliği var. Aşılara antikor geliştirmiyordu. Bildiğiniz çoğu aşıyı defalarca tekrarladık. Ama içim hiç rahat değil. Sürekli çocuğa ağır metal yükletip durdum.
Arkadaşım var İngilterede 1 yaş aşısından 2 saat kadar sonra çocuğun gözbebekleri büyüyor ve o andan sonra çocuk göz temasını kesiyor. Ondan sonra doktorlar araştırmalar vs aşının içindeki alüminyumun direkt beyne gittiği ve beyinde hasar yaptığı yorumu yapılıyor. O zamandan beri de otizm teşhisi koyuluyor ve. Büyük uğraş veriyorlar. Hemen fark edilip ağır metal arındırma vs protokolleriyle çocuk şu an otizm teşhisi fakat iyi durumda.
O hep söylüyor benim canım yandı ben yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin diye. Aşı karşıtlığına her zaman karşıydım ama neler yaşadıklarını duyunca ve araştırınca ne yapacağım konusunda kararsız kaldım çok. Bebek doğar doğmaz yapılan K vitamini iğnesiyle ilgili çelişkiler çok fazla. Okudukça şiştim. Yaptırmasam ağızdan sentetik olmayan doğal K vitamini verdirsem demeye başladım. Bebek doğar doğmaz hepatit b aşısı yapılıyor. Bebek zaten kimden kapacak hepatiti kimse yaklaşmıyor. Biz zaten aşılıyız vs. K vitamini iğnesi daha kısa zamandır yapılıyormuş ve belirgin bir kanama hastalığında azalma yok deniyor. Kanser riskinden bahsediliyor vs.
Çocuklarımız için hangisi en iyisi ben çok kararsız kaldım. Tüm çocuk doktorları yaptırın aşılar önemli diyor ama bunlar da yaşanıyor. Özellikle bir gen mutasyonu olan bebeklere asla aşı yapılanmalıymış. Ve o mutasyon toplumda çokça da varmış ama doğar doğmaz kimse ona bakmadan aşılar yapılıyor. Sonra çocuğa şu oldu. Ani bebek ölümleri vs. Araştırdıkça dibi olmayan ve içinden çıkılamayan bir kuyu gibi.
Ben magnezyum alıyorum ama hiç farketmiyorLeylak Bahcesi M mertur kizlar magnezyum aliyor musunuz. Kullandgnz vitaminleri aksatmayin.Az da olsa faydasini gorursunuz.birde sicak yada soguk masaj iyi gelir deniliyor. Benimde agrim vardi. Bana soguk iyi geldi.sicak fayda etmemisti. Vitaminlerimi de saati saatine duzenli kullanmaya baslayali hafifledi gibi..
Eğer imkanın varsa petiantoloğa git canım benim ikiside 2 hafta geriden gelerek doğdu bi sorun yaşamadım ama bazen bebeği dışarda beslemek içerde bedlemekten daha kolay oluyor plasanta ne durumda misal benim kızımda kireölenmişti suyuda azalıyordu bu sebeble gelişimi durmuştu periantolog ensağlıklı cevabı verir.
Benmde Bi gidiyo Bi kaç gün olmuyo sonra geri geliyo 2 gündür su içsem bogazıma geliyoBen de son ayda alırım herhalde diyodum ama almamışım. Mide yanması bende de oluyo, özellikle salçalı ve acı yersem. Çok seviyorum acıyı bazen yiyorum.Soğuk süt içiyorum iyi geliyo birazcık.
Hım evde mayalanan yogurttan daha iyi oluuo bende duymustum bakalım. Bulursam öle yapayım sütü burda inekleri olan birinden alıyor eşimAşı konusunda kafam o kadar netti ki..aşı karşıtlarına köpürüyordum adeta ama insanında içine o kurt girdimi bir kere kemirip duruyor..kar zarar hesaplamak gerekli ben yine de yaptirmaktan yanayım o yüzden niye yaptirmadim diye pişman olmaktansa
maya anca evde mayalayan birinden alabilirsin hazir yogurtla mayalarsan aynı olur yine.farketmez..kimse de bulamazsan üniversitelerde oluyo maya ordan temin edebilirsin. ilkinde nohutla mayalayanlar var onu bi araştır.istersen..ya da sütü kimden alıyosan ona bi sor getirsin mayanıda..
Bende hep var günde 2 3kere hatta su andada basladıBugün bende aynıyım belimden vuruyor regl ağrısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?