2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hım hiç kilo almamışsın ne güzel Bn 1 ayda 4 kilo almısım ama bu ara mide yanmasından korktugum dan bsy ymk istemiyorum ama acıkıyorum
Ben de son ayda alırım herhalde diyodum ama almamışım. Mide yanması bende de oluyo, özellikle salçalı ve acı yersem. Çok seviyorum acıyı bazen yiyorum. Soğuk süt içiyorum iyi geliyo birazcık.

Bende oyleyim normalde hic kafama takmam ama sanirim hormonlar bizi boyle yapiyor kendimle surekli konusup sakinlestirmeye calisiyorum:) neyse az kaldi buraya kadar geldik Allahin izniyle hayirlisiyla kucagimiza alacagiz

Canim doktorun herhangi bir sebep soylemiyormu neden geride olduguna dair bide kac hafta geride belki ultrason yanlis ölçüyor bebegin pozisyonu bile etkiliyor demisti doktorum baska bir doktora daha git derim hemen stres yapma

Toplam 5 dr gordu. Ssdece bi tanesi 3 hafta dedi. Bugunki 2 hafta dedi. Sonuc olarak ac si hafta olarak bi aydir geride.. Baska hastnye de gittim o da geride dedi. İyi dusunmeye calisiyoruz bakalim..

Bu arada hicbiri bi sebep soylemedi. Sadece tekrar gel tekrar gel deniliyor.

Aşı konusunda kafam o kadar netti ki..aşı karşıtlarına köpürüyordum adeta ama insanında içine o kurt girdimi bir kere kemirip duruyor..kar zarar hesaplamak gerekli ben yine de yaptirmaktan yanayım o yüzden niye yaptirmadim diye pişman olmaktansa
Peki neyle mayalamak lazım yani damızlık olarak ne kullanıyorsunuz bende süt alcam artık evdeyim yıgurt yapayım dedm ilk defa yapcam ama damızlık ne kullancam bilmiyorum
maya anca evde mayalayan birinden alabilirsin hazir yogurtla mayalarsan aynı olur yine.farketmez..kimse de bulamazsan üniversitelerde oluyo maya ordan temin edebilirsin. ilkinde nohutla mayalayanlar var onu bi araştır.istersen..ya da sütü kimden alıyosan ona bi sor getirsin mayanıda..

Leylak Bahcesi M mertur kizlar magnezyum aliyor musunuz. Kullandgnz vitaminleri aksatmayin.Az da olsa faydasini gorursunuz.birde sicak yada soguk masaj iyi gelir deniliyor. Benimde agrim vardi. Bana soguk iyi geldi.sicak fayda etmemisti. Vitaminlerimi de saati saatine duzenli kullanmaya baslayali hafifledi gibi..

37e girmişsin yarın da ben giriyorum. Ne hissediyorsun

Bu ağrılar doğum esnasında bizi engelliyor mu peki yoksa o an hissetmiyor muyuz?

Peki neyle mayalamak lazım yani damızlık olarak ne kullanıyorsunuz bende süt alcam artık evdeyim yıgurt yapayım dedm ilk defa yapcam ama damızlık ne kullancam bilmiyorum
Ben internetten ya da migrostan danem markasının mayalarını kullanıyorum.
ama yoğurtta biraz pahalıya geliyor çünkü damızlık şeklinde kullanamıyorsunuz her seferinde yeni maya koymak gerekiyor fakat böylesinin de daha faydalı olduğu söyleniyor.
ama kefir severseniz defalarca kullanabilen mayasını gözüm kapalı öneririm

Bende ozellikle bu ikisi icin ayni fikirdeyim seninle nasil olacak ama bilmiyorum istemezssek yaptirmama sansimiz varmi

Ben magnezyum alıyorum ama hiç farketmiyor
M mertur progestan alıyor musun hala? O da pelvik kemiğinin daha çok denemesini sağlıyormuş. geçen arkadaşım dedi. Ben progestani bırakıyorum bugün artık. Bir umit belki hafifler.

Ozellikle sordum plesentasi suyu normal mi diye. Suan icin sorun gorunmuyor ama yakindan takibe devam edelim dedi. Cevap beni cok tatmin etmese de bakalim ... En azndan takipteler sorun olursa geregini yaparlar diye dusunuyorum..endiseyi atamiyoruz da icimizden..

Ben de son ayda alırım herhalde diyodum ama almamışım. Mide yanması bende de oluyo, özellikle salçalı ve acı yersem. Çok seviyorum acıyı bazen yiyorum. Soğuk süt içiyorum iyi geliyo birazcık.
Benmde Bi gidiyo Bi kaç gün olmuyo sonra geri geliyo 2 gündür su içsem bogazıma geliyo

Hım evde mayalanan yogurttan daha iyi oluuo bende duymustum bakalım. Bulursam öle yapayım sütü burda inekleri olan birinden alıyor eşim

M mertur Leylak Bahcesi ağrılılar grubuna bende katılabilirmiyim
O vajina kemiği ağrısı yokmu 1 aydır çekiyorum geceleri sağdan sola dönerken ağrıdan uyanıyorum. Bacaklarımı açamıyorum.
3 aydır magnezyum kullanıyorum ama hiçbirşekilde hafiflemedi aksine artrak devam ediyor.
İlk gebeliğimde de böyleydi. Artan progesteron hormonu neden oluyormuş
Doktorum normal dedi.
Çok uyuyamazsan parol al yat dedi.
Bazen dayanamıyorum içiyorum parol
Ayaklarımda şişti iyice
Son haftalar zor geçiyor
Allah tan annem geliyor haftaya oğluma bakar bem biraz rahatlarım. Sağolsun oğlumda kıpır kıpır hep peşindeyim yoruluyorum.

T tugba0634 şöyle ki bes dr da farkli zaman dilimleriyle geride diyor.Sadece ilerlemeyen karn cevresi. Dogumla ilgili henuz birsey soylenmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…