- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Teşekkür ederim canım güzel günlerde takalımCok guzeller hepsi güle güle kullanın. Bende bijuteriden hesaplı birşeyler aldim.
M merturLeylak Bahcesi ağrılılar grubuna bende katılabilirmiyim
O vajina kemiği ağrısı yokmu 1 aydır çekiyorum geceleri sağdan sola dönerken ağrıdan uyanıyorum. Bacaklarımı açamıyorum.
3 aydır magnezyum kullanıyorum ama hiçbirşekilde hafiflemedi aksine artrak devam ediyor.
İlk gebeliğimde de böyleydi. Artan progesteron hormonu neden oluyormuş
Doktorum normal dedi.
Çok uyuyamazsan parol al yat dedi.
Bazen dayanamıyorum içiyorum parol
Ayaklarımda şişti iyice
Son haftalar zor geçiyor
Allah tan annem geliyor haftaya oğluma bakar bem biraz rahatlarım. Sağolsun oğlumda kıpır kıpır hep peşindeyim yoruluyorum.
Haha aynen bende öle düşünmeye başladım bendede yok cünkü öle Bi ağrıYa kizlar bu cati agrisi nasil birsey oluyo ben yasamadim sanki hic kacinci haftada basladi sizin bende normal istiyorum ama catilarim genislemiyor mu diye endiselenmeye basladim valla
tamam iste onlarda vardır az bi yogurtlarindan alırsın kucuk kavanozda istesin eşin..sonra zaten ihtiyacın yok yogurdundan saklıycaksın her seferinde o mayan olcakHım evde mayalanan yogurttan daha iyi oluuo bende duymustum bakalım. Bulursam öle yapayım sütü burda inekleri olan birinden alıyor eşim
kemiğim kırılıyor o kadar ağrım var benim normalmişSandalyede oturuyorum 10 dk değildir nereme yediğimi anlamıyorum ayağa kalkamıyorum , kalkıyorum doğrulamıyorum , doğrulduğumda adım atamıyorum koltuğa oturup ayağımı kaldıracağım bacağımı tutup kaldırıyorum vajina bölgesindeki ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum
Birebir aynıyız arkadaşım tamamen beni anlatmışsın valla çok zor bir durumyatakta sağdan sola dönemiyorum. ilk gebelikte de böyleydi ama ne zaman geçmişti hatırlamıyorum, sahi doğumdan ne kadar zaman sonra geçiyor bu çatı ağrısı?
O vajina kemiği ağrısı yokmu 1 aydır çekiyorum geceleri sağdan sola dönerken ağrıdan uyanıyorum. Bacaklarımı açamıyorum.
3 aydır magnezyum kullanıyorum ama hiçbirşekilde hafiflemedi aksine artrak devam ediyor.
Doktorum normal dedi.
Ayaklarımda şişti iyice
Son haftalar zor geçiyor
Allah tan annem geliyor haftaya oğluma bakar bem biraz rahatlarım. Sağolsun oğlumda kıpır kıpır hep peşindeyim yoruluyorum.
Ben de 2 3 günde bir alıyorum ama magnezyum kaslarda etkili, çatı kemiğine etki edeceğini sanmam.
merhaba aralık ayı annesiyim bende kısmetse sizede arada bakıyorum napıyosunuz diye bu çatı ağrısını bende yasıyorım çok, canım acıyo arkadasın anlattıgı herseyi bende yasıyorum nası geçiyo ne zaman geçiyo hiç bilmiyorum neden oluşuyo bu agrı, onuda bilmiyorum umarım aydınlatıcak biri çıkarBirebir aynıyız arkadaşım tamamen beni anlatmışsın valla çok zor bir durumyatakta sağdan sola dönemiyorum. ilk gebelikte de böyleydi ama ne zaman geçmişti hatırlamıyorum, sahi doğumdan ne kadar zaman sonra geçiyor bu çatı ağrısı?
Ya kizlar bu cati agrisi nasil birsey oluyo ben yasamadim sanki hic kacinci haftada basladi sizin bende normal istiyorum ama catilarim genislemiyor mu diye endiselenmeye basladim valla
Eğer kontrollerde bir sıkıntı yoksa çatı ağrısı normal vücut doğuma hazırlanıyor yani korkulacak bir şey değilmerhaba aralık ayı annesiyim bende kısmetse sizede arada bakıyorum napıyosunuz diye bu çatı ağrısını bende yasıyorım çok, canım acıyo arkadasın anlattıgı herseyi bende yasıyorum nası geçiyo ne zaman geçiyo hiç bilmiyorum neden oluşuyo bu agrı, onuda bilmiyorum umarım aydınlatıcak biri çıkar
Round ligament ağrının ismi buymuş çatı ağrısından biraz farklı yuvarlak bağ ağrısıymış. İnternette araştırıp okuyunca tam benim ağrım dedim bi bakın isterseniz. Çatı ağrısı bebek kanala girince olacakmış ama bu ağrıyla da vücut kendini doğuma hazırlıyor tabiBen de 2 3 günde bir alıyorum ama magnezyum kaslarda etkili, çatı kemiğine etki edeceğini sanmam.
Doğum sancıları çok daha yüksek eşikte olduğu için çatı ağrısı yanında hissedilmez bile
Sağlıcakla al bebeğini kucağınamerhaba aralık ayı annesiyim bende kısmetse sizede arada bakıyorum napıyosunuz diye bu çatı ağrısını bende yasıyorım çok, canım acıyo arkadasın anlattıgı herseyi bende yasıyorum nası geçiyo ne zaman geçiyo hiç bilmiyorum neden oluşuyo bu agrı, onuda bilmiyorum umarım aydınlatıcak biri çıkar
çok tesekkür ederimEğer kontrollerde bir sıkıntı yoksa çatı ağrısı normal vücut doğuma hazırlanıyor yani korkulacak bir şey değil
Leylak Bahcesi M mertur kizlar magnezyum aliyor musunuz. Kullandgnz vitaminleri aksatmayin.Az da olsa faydasini gorursunuz.birde sicak yada soguk masaj iyi gelir deniliyor. Benimde agrim vardi. Bana soguk iyi geldi.sicak fayda etmemisti. Vitaminlerimi de saati saatine duzenli kullanmaya baslayali hafifledi gibi..
Doktorum normal dedi.
Ayaklarımda şişti iyice
Son haftalar zor geçiyor
amiiiiin cümlemiz inşallahSağlıcakla al bebeğini kucağınaBebekler artık kanala doğru inmeye başlıyor ve çatı kemikleri yavaş yavaş Esneyerek bebeğin rahat cıkması için zemin hazırlıyor bu sürecin başlaması da kişiden kişiye değişiyor kiminde erken başlıyor kiminde son haftalarda bebekler kilo aldıkça yer çekiminin de etkisiyle bölgeye basınç da artıyor
Ya kizlar bu cati agrisi nasil birsey oluyo ben yasamadim sanki hic kacinci haftada basladi sizin bende normal istiyorum ama catilarim genislemiyor mu diye endiselenmeye basladim valla
Cati agrisi nasil oluyor. Ben de bir ağrı sızı yok. Çatı tam olarak neresiOkadar çatı ağrısından bahsettiniz bende de başladı
Ne güzel sessiz sedasız çok şükür bende yok diyordum ama yok düşünmem bile yetiyor kendimi nazar etmek için, ne şom düşünceliyim ben ya
Yazarken bile alttan alttan vuruyor sancı
Yani şimdi nasıl anlatsam kasıklarda adet ağrısı gibi ağrı oluyor ve o ağrı eşiğinde sanki bebek yukardan vajinaya baskı yapıyor vajinanın yanlarındada batma gibi ağrı oluyor..Cati agrisi nasil oluyor. Ben de bir ağrı sızı yok. Çatı tam olarak neresiolması gerekiyor mu cati agrisi bizim haftalarimizda acaba. Bu ara benim bebek baya hareketlendi yine içimde dönüp duruyor ama hep aynı yere vuruyor. Ayağı orda dedi doktor en son ultrasonda. Dönsün diye bir ümit bekliyorum. Donmedigini aynı yere vurmasindan anliyorum
Bendeki şöyle. Kasık kemiğinden başlayan bir ağrı geriye doğru. Her harekette batıyor. Sanki kemiği ters harekete zorluyor gibisin ama aslında tek yaptığım sağdan sola dönmek. Aynı ağrı ile bacağımı 3 cm bile kaldıramıyorum.Cati agrisi nasil oluyor. Ben de bir ağrı sızı yok. Çatı tam olarak neresiolması gerekiyor mu cati agrisi bizim haftalarimizda acaba. Bu ara benim bebek baya hareketlendi yine içimde dönüp duruyor ama hep aynı yere vuruyor. Ayağı orda dedi doktor en son ultrasonda. Dönsün diye bir ümit bekliyorum. Donmedigini aynı yere vurmasindan anliyorum
Walla resmen kemiğim ağrıyor yani nasıl anlatim vajina kemiğim ağrıyor dokunsam bile ağrıyor
Sanki 10 saat bisiklet sürmüşsün de kemik ağrır gibi ama gece devamlı
30-32 hafta itibari ile başladı bende
Normal doğum için artı birşeymi bilemem
Ben ilk oğlumda da böyleydim 8cnm kadar çok kolay açılmam olmuştu ama maleaef 8 cnm açılma ile zorunlu sezeryan oldum.
Zaten normal doğumda önemli olan ağrıyı karşılamak sakince nefes egzersizleri ile sancıları karşılayınca açılma kolay oluyor ama doğum anı nasıl bilmiyorum yaşamadım maalesef
8cm iyi acilma aslinda ama 10 olmadan da almiyolar normale diye biliyorum sansina sona kadar gelipte sezeryan olmussun neyse saglik olsun da
bizim ağrının genişlemeyle hiiiiç ilgisi yok boşuna kendini üzüp aman genişlemiyor muyum diye üzülmebende bu kadar ağrıya herhalde üç beş birşey açılmışımdır diye umuyorum her kontrolde . Bırak açılmayı rahimde kısalma dahi yok Herkesin bünyesi Farklı . Şimdi bu ağrı bende açılmaya sebep olmayıp başkasında olabilir , bir başkası hiç ağrısız da açılabilir . Rutin muayeneye gider ne ağrı ne sancı bir bakarlar 5 cm açılma var derler . Bu işin bir kuralı yok . Tek kıyaslayacağın kişi kendinsin onda bile uymayabiliyor. Benim iki hamileliğim birebir aynı idi bu çok Farklı . Benzer şeylerde var gerçi onlarda da hiç açılmam olmamıştı
Iyi ozaman sevindim kendi adima bende normal istiyorum ama bakalim 2 hafta sonra cati muayenesi yapacak doktor orda anlasilir heralde gerci 35.haftada cati acikmidir bilmem ama yasayip gorucez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?