2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bi dr uc hafta dedi. Bi dr 8 gun dedi. Bugun baska dr iki hafta dedi...
Niye farkli drlar onu da soyliim. Devletin acilinden giris veriolar bana. Dogumhaneye aliolar direkt. Farkli dr lar denk geliyo.
İki uc gunde bi cagiriolar bu ara.
Gidebiliyorsaniz bir perinatologa gidin bence

Sende var 4 kg sırf bebiş bunun suyu muyu en az 7 8 kg sen bu zamana kadar iyi bile gelmişsin ağrısız. Şaka bi yana inşallah herkesin geçer ağrıları

Sana ne zaman başladılar geri demeye yani hangi haftana kadar normaldi?
Mesela benim kızım 33 e kadar normal geldi 34 haftada 33 kadar 35 haftada 34 kadar gelişim göstermişti baktıkı kilo alımı çok yavaş 37 de aldı.
Yani birden 3 hafta geriye düşmez bebek.ben senin yerinde olsam periantoloğa giderim devlettede yönlendiriyorlar kadın doğumcuna rica etsen içini en çok o rahatlatır.

Sende var 4 kg sırf bebiş bunun suyu muyu en az 7 8 kg sen bu zamana kadar iyi bile gelmişsin ağrısız. Şaka bi yana inşallah herkesin geçer ağrıları
İnşallah canım ya valla şuan uzanıyorum ama fena baskı yapıyorlar 1 hafta daha iyi olsaydım sonra paso yatıcam şu temizlikte çıksaydı aradan başka birşey istemem..

Salı günü sezeryan işlemlerim için kan ve covit pcr testi yapılacak kızlar 5 gümde çıkıyormuş ameliyatıma yetişir inşallah
Doğum ne zamandi cnm ? Hangi hastanede olacaksın cnm?Ben 2 gun diye duymuştum.5 gün fazla değil mi?

Yaklasik bir ay once hersey normaldi. Bi bucuk hafta onde gidiyor denmisti. On gun once gittigimde birden 3 hfta geride dendi.. sonra yakin takibe baslandi. Bu bi ay icinde neden gelmedin dediler. Hersey yolunda diye , bir de covid muhabbetinden cok sık kontrle gitmek istemedim.. İki gun sonra tekrar gel dediler. Haftasonuna denk geliyor.haftasonu perinatolog olur mu ki devlette.

Gelişimi geri olunca erken mi alındı bebek

Doğum ne zamandi cnm ? Hangi hastanede olacaksın cnm?Ben 2 gun diye duymuştum.5 gün fazla değil mi?
Pardon mesajları görmemişim 21 eylül doğum erken degilmi benimde 3 ekim ama dr enson 28 eylül dedi belki yarınki kontrolde fikri değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…