Yetişemezler canım.. ay şu temizlik te aradan çıksaydı rahatkayacaktım rüyamda doğuma gittiğimi görüyorum ev temizlenmemiş aklım evde kalıyor
Sen şu an benim evin halini bir görsen
Gündüz oturcak yer bulamadım, yatak dahil poşet serilmisti. Balkonda oturup , güneş basınca da kaçtım evden. Neyse ki geldiğimde koltukların ve yatağın üzerindeki poşeti kaldırmışlar, koltukları biraz oturabilecegimiz gibi çekip bırakmıştı ustalar. Ha aramızdaki fark şu, su an doguruyorum desem bavulu alır çıkarım ev kaldı diye hiç aklımın ucunden bile geçmez, öyle geniş biriyim
Dönünce nasılsa bana ve bebise yatacak bir yer açarlar, kalan iş de yapılır ucunda ölüm yok ya der geçerim
kırk yıl düşünsem böyle bir rüya görmek gelmez aklıma
benim yerime annem görür o rüyaları
Ben de ya çılgınlar gibi acıkıyorum bu ara zaten. Gece yemeleri başladı bir de.
Ben de gece kalkıp muz yedim, sabah kurt gibi aç kalktim. Bir süredir böyle, günde 1 bilemedin 2 öğün yiyen ben şimdi kaç öğün yediğim belli değil. Çok şükür son tahlilde de şeker 81 çıkmış
Kimse benim kadar ekmek yemiyordur ama ben kilo almadım yani aldım ama hiç almışım gibi durmuyor
Dün eltim burdan geçerken uğradı uzun zamandır görmüyor beni aaaa dedi ben senden daha kilolu duruyorum nerde bu bebekler dedi
Başlangıç kilomu baz alırsak 12 kilo aldım verdiklerimi de sayarsak 15 kilo aldım işin garibi bende aynaya bakıyorum sadece göbek var
Yanlış hatırlamıyorsam gebelik öncesi verdiğim 25 kilonun 18 ini geri aldım
Ama gören hiç kilo almamissin diyor
Öyle devasa bir göbeğim de yok. Göbek, basen ve üst bacak aldı bende kiloyu. Elim, yüzüm, ayaklarım sis olmadığı için almamissin diyorlar. Almış olduğum kiloya göre de hareketim yerinde çok şükür. Bugün sabah kalktım, ustalar gelene kadar kahvaltı ettik, ustalar gelince balkona geçtim, kahve içtim oturdum, öğlen sandalyede oturmaktan tutulunca anneme geçtim orda iki saat kadar uyudum, 16.00 da toplantıya gittim, 21.00 di eve girdiğimde