- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
39 haftayı doldurcan o zaman iyi demiş doktorun vaktini ..Bence de ırsibenim doğum tarihini 15 Ekim olarak belirledi dr (hayırlısıyla inş tabi) senin normal doğum mu?
Evet 39. Hf verince ben de şaşırdım koşullar inş elverişli olmaya devam eder de planlandığı gibi olur tabi39 haftayı doldurcan o zaman iyi demiş doktorun vaktini ..
Yaa çok güzel olur, inş denk gelirBen 1 Ekime kadar durabilir miyim bilmiyorum ama 1 Ekim olsa ne güzel olurEvlilik yildonumumuz ve kardeşimin doğumgünü
Bebek doğar doğmaz normalide suniside anında kesiliyor sancıların canım, ufak tefek ağrıların kalabiliyor onlarıda doğurmuş olmanın rahatlığıyla pek sallamıyorsun zaten ki kısa bir süre sonra hepsi geçiyorNeyi merak etmeye basladim...
Suni sancı verilince doğumla sancı kesiliyor mu. Yada bos ikinma hissi devam ediyor mu. Yani sanci ne kadar suruyor ne zaman bitiyor...
Benimde 3haftaydı 2haftaya indi kiloda fazla almıyor 2120 34.haftadayım her hafta kontrole cagırdı perinatologda öyle bakalım ne olcak..kızımda gerideydi son zamanlar tamamladı haftasını 37de 3kg dogurmustum..kilo alımı yavasmı cnm kac kiloKizlar yine buggn kontrlm vardi. Ac yine geride. 38 bitene kadar ayni sekilde devam ederse herhangi bir dogum belirtin olmazsa suni sanci ile dogumu baslatiriz denildi.
İnşallah vaktinde planlandığı gibi gider herşey..Benim hastane işi halen net değil kafamda..şu test olayı beni geriyor sebepsiz yere..haftaya kontrolüm var kesinleştiricez.inşallah tarihi hastaneyi ..Jimer medicana Acibadem arasında gidip geliyorum☹Evet 39. Hf verince ben de şaşırdım koşullar inş elverişli olmaya devam eder de planlandığı gibi olur tabiSen bursadaydın değil mi hangi hastanedesin senin nasıl durumlar?
Evet canım, biz düğünü de Ekim sonuna planlanmıştık, sonra yer bulamadık ve birileri 1 Ekim i iptal etti deyince oracıkta karar vermistik. Düğünde kardeşime de pasta kesip doğumgününü kutlamistikYaa çok güzel olur, inş denk gelirhepiniz şöyle kocaman bir pastanın etrafında her sene kutlarsınız
Bu gebelik kolestazınds kaşırsın kaşırsın orda hiçbir şey yoktur kabarıklık VS dedi doktor. Benm kurdeşen fena kabarıklıklar yapardı hiçbir ilaç fayda etmedi bebişe hamile kalınca ne yapcaz diye en iyi doktora gittik mucizem gelince kendiliğinden geçti şükür ilaç içmeme bile gerek kalmamıştı. Şimdi böyle olunca korktum inşallah ikimizinki de öyle birşey değildir günlük şeylerdir gelip geçer canım. Sana da geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun. Benim de egzamam var normalde bşy dokundu gibi ufak kızarıklık oluyo arada. Gebelik kolestazı mı diye çok taktım ama çok ağır bi kaşıntı da yok. Bildiğim önce ilaç veriyor 37ye girer girmez alıyolarmış bu durumda canım korkma hiç alt ast baktırcam bende
Bizimde 14 eylul yildonumu ama hic ihtimal vermiyorum dogacaginaEvet canım, biz düğünü de Ekim sonuna planlanmıştık, sonra yer bulamadık ve birileri 1 Ekim i iptal etti deyince oracıkta karar vermistik. Düğünde kardeşime de pasta kesip doğumgününü kutlamistikşimdi bizim minnoş da aynı gün gelirse tam şenlik olur
Bugün benimde kontrolüm vardı 36+3 350gram almışBu arada bende kontrole gittim oğlum 8 gün içinde tam 350 gr almış 2776 gr olmuş İlk kez nst ye girdim benim rahatına düşkün oğlum nst nin ucunda ki yuvarlak şeyleri ittirmeye başladıdoktora nst sonucunu sordum çok kitabi düzgün bi nst örneği hiç sancı ve sorun yok dedi. Bende zaten bu çocuk doğmak için hiç bi belirti göstermiyor dedim doktorum illaki belirtin olmasına gerek yok bebek gelmek isterse hiç bi belirti olmasa bile gelir dedi.
Bizimde aynı canım 350 gram almış bu hafta36+3 olduk bgn 3100 olmus kilosu hızlı gidiyo dedi doktor 1 haftada 350 gram almıs cok değil mi ya
Benimde 3haftaydı 2haftaya indi kiloda fazla almıyor 2120 34.haftadayım her hafta kontrole cagırdı perinatologda öyle bakalım ne olcak..kızımda gerideydi son zamanlar tamamladı haftasını 37de 3kg dogurmustum..kilo alımı yavasmı cnm kac kilo
Valla gerçekten çok rahatsınSen şu an benim evin halini bir görsenGündüz oturcak yer bulamadım, yatak dahil poşet serilmisti. Balkonda oturup , güneş basınca da kaçtım evden. Neyse ki geldiğimde koltukların ve yatağın üzerindeki poşeti kaldırmışlar, koltukları biraz oturabilecegimiz gibi çekip bırakmıştı ustalar. Ha aramızdaki fark şu, su an doguruyorum desem bavulu alır çıkarım ev kaldı diye hiç aklımın ucunden bile geçmez, öyle geniş biriyim Dönünce nasılsa bana ve bebise yatacak bir yer açarlar, kalan iş de yapılır ucunda ölüm yok ya der geçerim kırk yıl düşünsem böyle bir rüya görmek gelmez aklıma benim yerime annem görür o rüyaları
Ben de gece kalkıp muz yedim, sabah kurt gibi aç kalktim. Bir süredir böyle, günde 1 bilemedin 2 öğün yiyen ben şimdi kaç öğün yediğim belli değil. Çok şükür son tahlilde de şeker 81 çıkmış
Yanlış hatırlamıyorsam gebelik öncesi verdiğim 25 kilonun 18 ini geri aldımAma gören hiç kilo almamissin diyor Öyle devasa bir göbeğim de yok. Göbek, basen ve üst bacak aldı bende kiloyu. Elim, yüzüm, ayaklarım sis olmadığı için almamissin diyorlar. Almış olduğum kiloya göre de hareketim yerinde çok şükür. Bugün sabah kalktım, ustalar gelene kadar kahvaltı ettik, ustalar gelince balkona geçtim, kahve içtim oturdum, öğlen sandalyede oturmaktan tutulunca anneme geçtim orda iki saat kadar uyudum, 16.00 da toplantıya gittim, 21.00 di eve girdiğimde
Kizlar uykusuzluga nasil cozjm buldunuz . Gene yattim ama uyuyamadim kalktim geri
36. Hafta büyük cesaret ven yapsaydım benim rüyamada gelmezdi artıkBu arada bizim evde boyadan badanadan ayakta esyalar posetle kapatilmis bi yatacak yerimiz var bitmis olan odada. ytak odasi misafr odasi almis basini gidiyoriyide bi temizlik ihtiyaci var simdi evin. Cok kafaya takiyorum valla temizlik bitmeden icim huzursuz . Ev boyleyken dogumum fln olmasa bari diyorum.yakindir benimde ruyalarima girer
Bende de bu gece durduk yere kaşıntı başladı, sadece iki kolumunda içinde oluyor. Devam ederse doktora gidicem. Daha önce yoktu. Sadece kolumda var vücudumun başka yerinde yok şimdilik.Kızlar kontrolden geldim. 2 gündür vücudumun her yeri kaşınıyordu onu söyledim bende hamilelik öncesi kurdeşen de vardı o tekrar başladı sanmıştım da daha beteri ihtimalini söyledi doktor hamilelik metastazını duyanınız var mı. 2 gün daha gözlemle kaşınırsan tahlil yaparız dedi. Ve eğer öyleyse bebeği almak gerekir dedi bebeği gördüğüme bile sevinemedim bugün bayağı bir modum düştü.
Benim de kollarımın içi çok kaşındı bugun. Normalde yoktu. Hamilelikten deyip çok önemsemedim ama ciddi bi şey olabilir mi kiBende de bu gece durduk yere kaşıntı başladı, sadece iki kolumunda içinde oluyor. Devam ederse doktora gidicem. Daha önce yoktu. Sadece kolumda var vücudumun başka yerinde yok şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?