Cok benzer hikayelermiş bizde öle hc bsy istemedik kayın babaam hala diyo gelinlerimden ailelerinden Allah razı olsun bizi hiç yormadılar diye diğer gelinler de öle istememiş zaten isteseymişimde zararlı cıkarmısım düşündüğümden fazlası takıldı düğünde de deYani gerçekten biraz görgü adap lazım ayıptır bizde böyle şeyler..hatta evlenirken sordular bunlar ne istiyonuz falan.. dedi ki babam o nasıl bi laf.. o sizin kendi şanınız... imkanınız varsa ne istiyosanız takın yoksa yoktur hediyenin siparişimi olur bizde ayıptır böyle şeyler dedi şaştı kaldı peder nasıl yani diye diğer gelinlerinde çünkü öyle görmüş istemişler de istemişler yok anasına varana kadar süt hakkıymış bilmem ne bizim ömrümüzde görmedigimiz şeyler bunlar..isteme tanışma aşamalarında bile gördüklerı görgü kültür karşısında şaştı kaldılar...zorluk çıkmıyor kimse bişey istemiyor herşey onlar için oldukça kolay ilerliyor çok uzak şehirde olduklarından zorlanmasınlar diye babam onlara tüm kolaylıkları sunuyor diye karşılıgında ne kadar kolay kız verdiniz gibi böyle diye abuk subuk laflar ..ahh ahhh neler duydum bende yaaa unutmuşum valla.hepsini nerden geldik kızlar biz buraya sinirlendim durduk yere
Kız evet o gece senden sonra geldik buralara çıkamıyoz bi türlüHep benim yüzümden dimi
Gündüz kuşağında göstwrmeleri saçmaymış ama hakkatenReklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
Sen karlı çıkmışın şansına canim ne güzel..biz istemiyoz diye bunlar bizi gevşek bulup ötekine yaptıklarının yarisını yapmamışlar meğer bana yıllar sonra çıktı ortaya zamanla..bazen diyorum keşke o kadar mütevazı olmasaymışızCok benzer hikayelermiş bizde öle hc bsy istemedik kayın babaam hala diyo gelinlerimden ailelerinden Allah razı olsun bizi hiç yormadılar diye diğer gelinler de öle istememiş zaten isteseymişimde zararlı cıkarmısım düşündüğümden fazlası takıldı düğünde de de
Karar veremedim, instagramda bir tane çıkıyor delikli delikli kumaşı önden kancalı o dikkatimi çekti, zaten yamuna lar yaza kadar takılmaz özellikle benim gibi sezeryan yapacaklar için sağlıklı olmaz. Bu soldakinin markası ne bende bir bakayımKarar veremediniz mi ama pek model yok en çok bu ikisi beğeniliyor herhalde
Aynen bizde de şu kadar altın falan çok ayıp karşılanır. Hatta biz mobilya alışverişine gittik anneler babalar falan da var. Babam beni kenara çekip diyor ki makul şeyler seç pahalıya gitme onların uygun gördüklerinin arasından seç ki alabilsinler. Annem zaten altın, eşya kimseye bişey vermez siz iyi olun yeter ki kafasında.Yani gerçekten biraz görgü adap lazım ayıptır bizde böyle şeyler..hatta evlenirken sordular bunlar ne istiyonuz falan.. dedi ki babam o nasıl bi laf.. o sizin kendi şanınız... imkanınız varsa ne istiyosanız takın yoksa yoktur hediyenin siparişimi olur bizde ayıptır böyle şeyler dedi şaştı kaldı peder nasıl yani diye diğer gelinlerinde çünkü öyle görmüş istemişler de istemişler yok anasına varana kadar süt hakkıymış bilmem ne bizim ömrümüzde görmedigimiz şeyler bunlar..isteme tanışma aşamalarında bile gördüklerı görgü kültür karşısında şaştı kaldılar...zorluk çıkmıyor kimse bişey istemiyor herşey onlar için oldukça kolay ilerliyor çok uzak şehirde olduklarından zorlanmasınlar diye babam onlara tüm kolaylıkları sunuyor diye karşılıgında ne kadar kolay kız verdiniz gibi böyle diye abuk subuk laflar ..ahh ahhh neler duydum bende yaaa unutmuşum valla.hepsini nerden geldik kızlar biz buraya sinirlendim durduk yere
Ama ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsinizKız evet o gece senden sonra geldik buralara çıkamıyoz bi türlü
owlinin korsesini aldım ben. çok rahat. esnek ve yakmayacak gibi. zaten tamamen gebelik sonrası için tasarlanmış.bence tercih edebilirsin. demir sanki yok gibi. yarın tekrar inceleyeyim yazarım. ama dediğim gibi demiri varsa bile kullanımı rahat hemen sonrasında kullanılıyormuşsoldakinin aynısından kaynanamda var fıtık ameliyatı olunca almıştık belinde demir falan var acaba bu da öylemi
HAHAHAHHYYY çıkma sen burdan en iyisi bu konu diğerinden daha iyiAma ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsiniz
Durun yeni bir konu açayım kızlar vücutlarınız ne alemde diyeceğim bu sefer psikolojinizi bozacam en iyisi ben susayım
Altın konusunda mütevazi olmamayı yeni öğrendim ben ah ne kadar safmışım evlendim ertesi gün bütün çeyrek hediyelik bilezikleri eşime verdim al bozdur kirayı öde demiştim ah salak kafam ne diye veriyorsun değermi bildilerSen karlı çıkmışın şansına canim ne güzel..biz istemiyoz diye bunlar bizi gevşek bulup ötekine yaptıklarının yarisını yapmamışlar meğer bana yıllar sonra çıktı ortaya zamanla..bazen diyorum keşke o kadar mütevazı olmasaymışız
Aa eger öle olsaydı bende snrlenirdim cunkü 4 karidesler diğerlerine ne yapıldıysa aynısı yapıldı zaten ne 1 fazla ne 1 eksik asla olmaz dedi kaynanam basta bende bsy demedim şanslıyım o konuda ama bende nişanı kınayı filan yaptım yani herseyi üstlerine yıkmadım elimden geldiğinde eşyaya karısmadım Bi tek ceyiz dısındaSen karlı çıkmışın şansına canim ne güzel..biz istemiyoz diye bunlar bizi gevşek bulup ötekine yaptıklarının yarisını yapmamışlar meğer bana yıllar sonra çıktı ortaya zamanla..bazen diyorum keşke o kadar mütevazı olmasaymışız
Hım hiç araştırmadım gebelik sonrası için tasarlanmışsa bende alayım ozamanowlinin korsesini aldım ben. çok rahat. esnek ve yakmayacak gibi. zaten tamamen gebelik sonrası için tasarlanmış.bence tercih edebilirsin. demir sanki yok gibi. yarın tekrar inceleyeyim yazarım. ama dediğim gibi demiri varsa bile kullanımı rahat hemen sonrasında kullanılıyormuş
valla hastaneden çıkarken doktor eşime kantinden korse almasını istedi. direk orda taktırdı bana. yine böyle medikal korseydi çeliği falan yoktu içinde. takabildiğin kadar tak gün içerisinde demişti. ama benim kız ilk 1ay emmeyince sürekli süt sağıyordum bir de yaz bebesiydi bunaldığım için takamamıştım.Bende soldakinden aldım ama ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum
Yaaa oralara hiç gelmeyek bende ne salakliklar yaptim ahh ahhh..gitti giden gelmez geri.. simdi kendiliginden servet sahibiydim.. ne takim vardı benim beeeeeAltın konusunda mütevazi olmamayı yeni öğrendim ben ah ne kadar safmışım evlendim ertesi gün bütün çeyrek hediyelik bilezikleri eşime verdim al bozdur kirayı öde demiştim ah salak kafam ne diye veriyorsun değermi bildiler
Ahada yine kendimi tutamadım girdim mevzuya
Yok yakın takibe alınacak bir durumu yok Sağlıklı dedi sadece haftaya nst için çağırdıYakin takibe alalim bebegi dediler mi. Rutin kontrollerine mi devam edeceksin.
En azından kayinpederin Allah razı olsun beni üzmedi gelinlerim demiş bu bile yeter insana.. sanslısin gercekten bende taktir edilmesini beklerdim başka birşeye gerek yoktuAa eger öle olsaydı bende snrlenirdim cunkü 4 karidesler diğerlerine ne yapıldıysa aynısı yapıldı zaten ne 1 fazla ne 1 eksik asla olmaz dedi kaynanam basta bende bsy demedim şanslıyım o konuda ama bende nişanı kınayı filan yaptım yani herseyi üstlerine yıkmadım elimden geldiğinde eşyaya karısmadım Bi tek ceyiz dısında
Valla ben acıktıkça yiyorum canım duramıyorum zaten aç, doğana kadar 3ü bulur sanıyorum hayırlısı bakalım olmadı doğduktan sonra sıkı bir emzirmeyle bakıma alırız küçük hanımıAz degil canim haftasiyla uyumlu doktorun demiştir zaten cok şükür hersey yolunda sende az daha dikkat et beslenmene elinden geleni yap yoksa manken olsun canim herkes etli butlu olacak degil ya
Owli canım bunun yorumlarında sezaryen sonrası ağrıyı azaltıyor falan diyor bende şimdi sipariş verdimKarar veremedim, instagramda bir tane çıkıyor delikli delikli kumaşı önden kancalı o dikkatimi çekti, zaten yamuna lar yaza kadar takılmaz özellikle benim gibi sezeryan yapacaklar için sağlıklı olmaz. Bu soldakinin markası ne bende bir bakayım
Böyle şanslı olanlara çok imreniyorum. Sahip olduğun nimetin kıymetini bilAyy böle sorunlar herkes de var heralde neyse ki uzağım evleneli 1 seneyi gecti kaynanayı toplasan 15 20 gün gördüm cokda Bi anımız olmadı en güzeli böle heraldesizleri okudukça geriliyorum ben yaşasam benmde cenem durmaz bide
Trendyoldan aldım canım ben ekte gönderiyorumKızlar nerden aldınız acaba tavsiye edebileceğiniz bi site, yer var mı ? Ben de almak istiyorum bi süredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?