2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok benzer hikayelermiş bizde öle hc bsy istemedik kayın babaam hala diyo gelinlerimden ailelerinden Allah razı olsun bizi hiç yormadılar diye diğer gelinler de öle istememiş zaten isteseymişimde zararlı cıkarmısım düşündüğümden fazlası takıldı düğünde de de

Sen karlı çıkmışın şansına canim ne güzel..biz istemiyoz diye bunlar bizi gevşek bulup ötekine yaptıklarının yarisını yapmamışlar meğer bana yıllar sonra çıktı ortaya zamanla..bazen diyorum keşke o kadar mütevazı olmasaymışız

Karar veremediniz mi ama pek model yok en çok bu ikisi beğeniliyor herhalde
Karar veremedim, instagramda bir tane çıkıyor delikli delikli kumaşı önden kancalı o dikkatimi çekti, zaten yamuna lar yaza kadar takılmaz özellikle benim gibi sezeryan yapacaklar için sağlıklı olmaz. Bu soldakinin markası ne bende bir bakayım

Aynen bizde de şu kadar altın falan çok ayıp karşılanır. Hatta biz mobilya alışverişine gittik anneler babalar falan da var. Babam beni kenara çekip diyor ki makul şeyler seç pahalıya gitme onların uygun gördüklerinin arasından seç ki alabilsinler. Annem zaten altın, eşya kimseye bişey vermez siz iyi olun yeter ki kafasında.
Ama gel gör ki bana yaşatılanlar da çok ağır oldu.
Ben şimdi önüme bakıyorum. Bebişime odaklıyım onu güzel, ahlaklı, hayırlı, akıllı, sağlıklı yetiştirebileyim ve Allah da karşısına iyileri çıkarsın diye dua ediyorum hep. Boşver sinirlenmeye bile değmez.

Kız evet o gece senden sonra geldik buralara çıkamıyoz bi türlü
Ama ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsiniz

Durun yeni bir konu açayım kızlar vücutlarınız ne alemde diyeceğim bu sefer psikolojinizi bozacam en iyisi ben susayım

soldakinin aynısından kaynanamda var fıtık ameliyatı olunca almıştık belinde demir falan var acaba bu da öylemi
owlinin korsesini aldım ben. çok rahat. esnek ve yakmayacak gibi. zaten tamamen gebelik sonrası için tasarlanmış.bence tercih edebilirsin. demir sanki yok gibi. yarın tekrar inceleyeyim yazarım. ama dediğim gibi demiri varsa bile kullanımı rahat hemen sonrasında kullanılıyormuş

Altın konusunda mütevazi olmamayı yeni öğrendim ben ah ne kadar safmışım evlendim ertesi gün bütün çeyrek hediyelik bilezikleri eşime verdim al bozdur kirayı öde demiştim ah salak kafam ne diye veriyorsun değermi bildiler

Ahada yine kendimi tutamadım girdim mevzuya

Aa eger öle olsaydı bende snrlenirdim cunkü 4 karidesler diğerlerine ne yapıldıysa aynısı yapıldı zaten ne 1 fazla ne 1 eksik asla olmaz dedi kaynanam basta bende bsy demedim şanslıyım o konuda ama bende nişanı kınayı filan yaptım yani herseyi üstlerine yıkmadım elimden geldiğinde eşyaya karısmadım Bi tek ceyiz dısında

Hım hiç araştırmadım gebelik sonrası için tasarlanmışsa bende alayım ozaman

Bende soldakinden aldım ama ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum
valla hastaneden çıkarken doktor eşime kantinden korse almasını istedi. direk orda taktırdı bana. yine böyle medikal korseydi çeliği falan yoktu içinde. takabildiğin kadar tak gün içerisinde demişti. ama benim kız ilk 1ay emmeyince sürekli süt sağıyordum bir de yaz bebesiydi bunaldığım için takamamıştım.

Yaaa oralara hiç gelmeyek bende ne salakliklar yaptim ahh ahhh..gitti giden gelmez geri.. simdi kendiliginden servet sahibiydim.. ne takim vardı benim beeeee

En azından kayinpederin Allah razı olsun beni üzmedi gelinlerim demiş bu bile yeter insana.. sanslısin gercekten bende taktir edilmesini beklerdim başka birşeye gerek yoktu

Az degil canim haftasiyla uyumlu doktorun demiştir zaten cok şükür hersey yolunda sende az daha dikkat et beslenmene elinden geleni yap yoksa manken olsun canim herkes etli butlu olacak degil ya
Valla ben acıktıkça yiyorum canım duramıyorum zaten aç, doğana kadar 3ü bulur sanıyorum hayırlısı bakalım olmadı doğduktan sonra sıkı bir emzirmeyle bakıma alırız küçük hanımı

Owli canım bunun yorumlarında sezaryen sonrası ağrıyı azaltıyor falan diyor bende şimdi sipariş verdim

Böyle şanslı olanlara çok imreniyorum. Sahip olduğun nimetin kıymetini bil Ben de 1 senelik evliyim ve ayda 20 kere belki görüyorumdur. Ahh ahh ana kuzusu eş ve oğlunun büyüdüğünü anlamayıp çocuk gibi davranan kaynana çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…