2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ya benim de ağzımın tadı bozuk ama kokularda sorun yok. sürekli birşeyler kokluyorum sıkıntı yok. kurt düştü benim de içime

Kızlar korse aldınız mı ya da önceki doğumlarında kullanan var mı hangisini önerirsiniz agraflı olan çok bunaltır gibi geliyor
Bende korse araştırmasındayım ama görüntüleri hoşuma gitmiyor benim doktorum hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım 1 hafta sonra takarsın dedi

Onlara göre kız el ogluna gidecek oglan evde kalcak canim saltanat soyu ordan devam ediyor

Ayy çok üzüldüm içim gitti şuan gitmeseydin keşke kuzum kuaförler en çok korktuğum yerler. Binlerce kişi gidiyor ordan bulaşmış olabilir zaten 3 4 gün sonra başlıyor belirtiler

Hayırlısıyla al canım kucağına inşallahhh ❤ Eğer yazabilirsen yaz buraya hikayeni merakla bekliyorum bende Pazartesi sabah 7.30 da sezeryan olacağım bilgilerne ihtiyacım var ❤
Seninde son hafta o zaman canim şaka maka bitti haftalar dogumlar başladı rabbim saglikli doğumlar nasip etsin bebislerimize kovuşalım insallah

Ayy çok üzüldüm içim gitti şuan gitmeseydin keşke kuzum kuaförler en çok korktuğum yerler. Binlerce kişi gidiyor ordan bulaşmış olabilir zaten 3 4 gün sonra başlıyor belirtiler
Napım cnm kendm beceremedim smdi napcam bilmiyorum yani belki oda temaslı dır cokda bilmiyorum korona olmus dediler ama tam net nedir ne değildir bilmiyorum ama eger bendede varsa ondan gelmiştir

ya benim de ağzımın tadı bozuk ama kokularda sorun yok. sürekli birşeyler kokluyorum sıkıntı yok. kurt düştü benim de içime
O hamilelik boyunca vardı zaten bazen sürekli bsyler yedim agzımı tadı bozuluyor diye tek belirti o olmuyo ben baya baya hastayım

Arkadaşlar 178 arayarak Atiye dizisinin reklamını şikayet ettim fragmanına günde 30 kez hamileler ölüyor demesine o korkunç fragmana daha fazla dayanamadım belki rahatsız olan varsa fikir olsun
Günde 30 kez hamileler ölüyor derken ne demek istemişler ki

Ben simdilik 2 haftada gidiyorum her gittimde nst istiyor canim sen hissetmesende bazen sancin çıkıyor riske atmamak lazim bu haftadan sonra 38den sonrada 3 gunde bir cagiriyormus

Kiz erkek evlat ayrimindan o kadar gıcık oluyorum ki rabbim onu vermisse onu iyi yetiştirecen hakkinda hayirlisi oymus demekki evlat nimettir yeterki hayırlı olsun gerisi bos

Olsun düşünmüş almis biz de hiç öyle birşey yok. Belki küçük altın takar.
Ahh bu durumun iç yüzü bilinmediği için düşünmüş almış fazla laf etme gibi oluyor ama ben neden alındığını biliyorum. Diğer gelini torunu bunlara göstermiyor kavgalılar ona nispet bana sen bi doğur sana bilezik alcam oda görsün demişti şimdi hem lafını yiyemiyor hem diğer geline kendince ayar verecek hemde bizimkileri ezecek Allah tan bizimkilerde bana altın bileklik alacaklar çocuğa takı takacaklar da fazla laf edemeyecekler.

Günde 30 kez hamileler ölüyor derken ne demek istemişler ki
Reklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum

Reklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
Hım hiç denk gelmedim dikkat edeyim bakayım neymiş

Ayy böle sorunlar herkes de var heralde neyse ki uzağım evleneli 1 seneyi gecti kaynanayı toplasan 15 20 gün gördüm cokda Bi anımız olmadı en güzeli böle heralde sizleri okudukça geriliyorum ben yaşasam benmde cenem durmaz bide

Napım cnm kendm beceremedim smdi napcam bilmiyorum yani belki oda temaslı dır cokda bilmiyorum korona olmus dediler ama tam net nedir ne değildir bilmiyorum ama eger bendede varsa ondan gelmiştir
Genel olarak iyi hissediyomusun kendini nasılsın

İnşAllah yoktur da negatif çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…