- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
Arkadaşlar 178 arayarak Atiye dizisinin reklamını şikayet ettim fragmanına günde 30 kez hamileler ölüyor demesine o korkunç fragmana daha fazla dayanamadım belki rahatsız olan varsa fikir olsun
Ay ondan ben de çok rahatsız oldum kesinlikle. Zaten o beren saati de hiç hazzermiyorum. Diziyi izliyodum ama şu an izleyemem bu psikolojiyleArkadaşlar 178 arayarak Atiye dizisinin reklamını şikayet ettim fragmanına günde 30 kez hamileler ölüyor demesine o korkunç fragmana daha fazla dayanamadım belki rahatsız olan varsa fikir olsun
İyi yapmışsın canım. İçeriğini bilmiyorum ama ben de çok rahatsız oluyodum fragmanın o sözündenArkadaşlar 178 arayarak Atiye dizisinin reklamını şikayet ettim fragmanına günde 30 kez hamileler ölüyor demesine o korkunç fragmana daha fazla dayanamadım belki rahatsız olan varsa fikir olsun
Anladım teşekkürler canımBen simdilik 2 haftada gidiyorum her gittimde nst istiyor canim sen hissetmesende bazen sancin çıkıyor riske atmamak lazim bu haftadan sonra 38den sonrada 3 gunde bir cagiriyormus
Ya bu takıyla birbirini ezme muhabbeti ne kadar saçma bişey bende buna aklim ermiyo..verdigin hediyeyle övunmek nedir yaa..benim annem babam bana herseyi onlardan fazlaca verdiler dogumumda dugunumde..bir kere bile gozlerine sokmadilar ovunmediler biz yapiyoz sizde yapin demediler..hediye gönülden gelen birseydir zorla verilmez alinmaz..aliyorsanda aldiginla övünülmez kimse küçük görülmezAhh bu durumun iç yüzü bilinmediği için düşünmüş almış fazla laf etme gibi oluyorama ben neden alındığını biliyorum. Diğer gelini torunu bunlara göstermiyor kavgalılar ona nispet bana sen bi doğur sana bilezik alcam oda görsün demişti şimdi hem lafını yiyemiyor hem diğer geline kendince ayar verecek hemde bizimkileri ezecek Allah tan bizimkilerde bana altın bileklik alacaklar çocuğa takı takacaklar da fazla laf edemeyecekler.
Ay canım adap edepli insanlarda olur.Ya bu takıyla birbirini ezme muhabbeti ne kadar saçma bişey bende buna aklim ermiyo..verdigin hediyeyle övunmek nedir yaa..benim annem babam bana herseyi onlardan fazlaca verdiler dogumumda dugunumde..bir kere bile gozlerine sokmadilar ovunmediler biz yapiyoz sizde yapin demediler..hediye gönülden gelen birseydir zorla verilmez alinmaz..aliyorsanda aldiginla övünülmez kimse küçük görülmez
Nerde yaptırdın canımBgn iyice arttı diyebilirim koku duygum gitti koku gidince tatta gidiyo bence yarın biraz daha hafifler diye umuyorum testte iğrenc bsydi ağladım öğürdüm filan ZTen cok hassasım hem hastalık hem hamilelik yazık test yapan kız üzüldü baya yardım edeyim koluma girin filan diyo dedm sizi riske atmayım 2 dk otrym eşim gelir smdi dedm
soldakinin aynısından kaynanamda var fıtık ameliyatı olunca almıştık belinde demir falan var acaba bu da öylemiKızlar korse aldınız mı ya da önceki doğumlarında kullanan var mı hangisini önerirsiniz agraflı olan çok bunaltır gibi geliyor
Demir varmı onda canım? Banada o daha kullanışlı geldi kv rahatlıkla takıp çıkarıyor..soldakinden aldım. daha öncede yazmıştım. benim doktor hemen taktırıyor. sağdaki modeli hemn takma şansınız yok. baskı çok fazla yapıyor ve çelikleri sebebiyle hareketleri kısıtlıyor. ben 5.sy sonrası takmıştım yamunanın o modelini
Yani gerçekten biraz görgü adap lazım ayıptır bizde böyle şeyler..hatta evlenirken sordular bunlar ne istiyonuz falan.. dedi ki babam o nasıl bi laf.. o sizin kendi şanınız... imkanınız varsa ne istiyosanız takın yoksa yoktur hediyenin siparişimi olur bizde ayıptır böyle şeyler dedi şaştı kaldı peder nasıl yani diye diğer gelinlerinde çünkü öyle görmüş istemişler de istemişler yok anasına varana kadar süt hakkıymış bilmem ne bizim ömrümüzde görmedigimiz şeyler bunlar..isteme tanışma aşamalarında bile gördüklerı görgü kültür karşısında şaştı kaldılar...zorluk çıkmıyor kimse bişey istemiyor herşey onlar için oldukça kolay ilerliyor çok uzak şehirde olduklarından zorlanmasınlar diye babam onlara tüm kolaylıkları sunuyor diye karşılıgında ne kadar kolay kız verdiniz gibi böyle diye abuk subuk laflar ..ahh ahhh neler duydum bende yaaa unutmuşum valla.hepsini nerden geldik kızlar biz buraya sinirlendim durduk yereAy canım adap edepli insanlarda olur.
Benim kocamın akrabalarından illa gelinlik fotoğrafımı istedi bi kız ben paylaşmam çünkü özel hayatımı çok neyse sonra gösterdim. Bana diyor ki e altınlar yok burda. Dedim sanane altından. Karşılaştırcakmış eltimle benim altınları.
Dedim başka işin yok mu ya ben ne bileyim ne takıldı onu mu karşılaştırıyorum ben. Hemen kaynanam kendinden biliyor ya akrabası köylüsü neticede açıkladı. Ona ne yaptıysak öbürüne de onu yaptık diye. Dedim sonradan ona da sen ne diye bu salağa açıklama yapıyosun. Sanane de geç. Ne münasebet! Ama kendini de övücek ya. Bi tuhaf ya! Bize saçma geliyor böyle şeyler biz görmedik çünkü böyle mahalle karısı sidik yarıştırmaları falan çok çingene işi!
Onlara göre kız el ogluna gidecek oglan evde kalcak canim saltanat soyu ordan devam ediyor
Dün tüm sezonu bitirdim sabaha kadar elim karnim da stres içinde uyumuşum çok gerildimAy ondan ben de çok rahatsız oldum kesinlikle. Zaten o beren saati de hiç hazzermiyorum. Diziyi izliyodum ama şu an izleyemem bu psikolojiyle
Bende soldakinden aldım ama ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor hiç bilmiyorumsoldakinden aldım. daha öncede yazmıştım. benim doktor hemen taktırıyor. sağdaki modeli hemn takma şansınız yok. baskı çok fazla yapıyor ve çelikleri sebebiyle hareketleri kısıtlıyor. ben 5.sy sonrası takmıştım yamunanın o modelini
O zaman bende onu sipariş vereyim sonra normal korselere geçiş yaparım yorumlarıda güzel gibisoldakinden aldım. daha öncede yazmıştım. benim doktor hemen taktırıyor. sağdaki modeli hemn takma şansınız yok. baskı çok fazla yapıyor ve çelikleri sebebiyle hareketleri kısıtlıyor. ben 5.sy sonrası takmıştım yamunanın o modelini
Karar veremediniz mi ama pek model yok en çok bu ikisi beğeniliyor herhaldeBende korse araştırmasındayım ama görüntüleri hoşuma gitmiyorbenim doktorum hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım 1 hafta sonra takarsın dedi
Yok gibi sankisoldakinin aynısından kaynanamda var fıtık ameliyatı olunca almıştık belinde demir falan var acaba bu da öylemi
Zaten olağan üstü güçlerin olduğu bir dizi reklamlarının öyle heryerde çıkması normal değil iyi yapmışsın canım..Reklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
Ya söle söleyim kas eklem agrım yok halsizlik var bide hamilelikte cok etkili ZTen iki yürüsem halsizleşiyodum smdi arttı işte sürekli uzanıyorum burnum tıkalı ama basım agrır normalde hasta olunca kafamı kaldıramam ama bas agrım yok sanki grip ve ben daha beter gecirirm gribi de hiş bu mevsimlerde hasta olmadım işte genelde kısın olur ve agır gecerGenel olarak iyi hissediyomusun kendini nasılsın
Ankarada Bi tıp merkezinde özelde yaniNerde yaptırdın canım
Reklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
Hım hiç denk gelmedim dikkat edeyim bakayım neymiş
Hep benim yüzümden dimiYani gerçekten biraz görgü adap lazım ayıptır bizde böyle şeyler..hatta evlenirken sordular bunlar ne istiyonuz falan.. dedi ki babam o nasıl bi laf.. o sizin kendi şanınız... imkanınız varsa ne istiyosanız takın yoksa yoktur hediyenin siparişimi olur bizde ayıptır böyle şeyler dedi şaştı kaldı peder nasıl yani diye diğer gelinlerinde çünkü öyle görmüş istemişler de istemişler yok anasına varana kadar süt hakkıymış bilmem ne bizim ömrümüzde görmedigimiz şeyler bunlar..isteme tanışma aşamalarında bile gördüklerı görgü kültür karşısında şaştı kaldılar...zorluk çıkmıyor kimse bişey istemiyor herşey onlar için oldukça kolay ilerliyor çok uzak şehirde olduklarından zorlanmasınlar diye babam onlara tüm kolaylıkları sunuyor diye karşılıgında ne kadar kolay kız verdiniz gibi böyle diye abuk subuk laflar ..ahh ahhh neler duydum bende yaaa unutmuşum valla.hepsini nerden geldik kızlar biz buraya sinirlendim durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?