2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Oo sabah şeriflefiniz hayrolsun. Uyuyamayanlar olarak erken seansa başlamışız
Ben daha yeni kendimi yatağa attım çok yorucu bir gündü bitmek bilmedi üstüne oğlum kabız olmuştu garibimin ömründen ömür gitti
şimdi de çok uykum geliyor ama sağ tarafım komple ağrıyi belime de vurdu ağrı sabaha çıksam iyidir

Bu saate kadar ayakta olursan elbet ağrır bi yerin. Sürekli ağrıysa ters durmaktan, oturmaktan veyabyürümekten de olabilir. Karnımın ağırlığından biraz ters yürüsem benim de belime vuruyor bazen.

Bu saate kadar ayakta olursan elbet ağrır bi yerin. Sürekli ağrıysa ters durmaktan, oturmaktan veyabyürümekten de olabilir. Karnımın ağırlığından biraz ters yürüsem benim de belime vuruyor bazen.
Tam gece kuşu oldum gündüz de ara ara yatıyorum 1 ay kaldı dayan diyorum kendi kendime.. Yek gebelikken herşey nekadar kolaymış şimdi hayattan kopmuş durumdayım artık yemeği de zor yapıyorum çok zor çok

Tam gece kuşu oldum gündüz de ara ara yatıyorum 1 ay kaldı dayan diyorum kendi kendime.. Yek gebelikken herşey nekadar kolaymış şimdi hayattan kopmuş durumdayım artık yemeği de zor yapıyorum çok zor çok
Allah kolaylık versin valla bazen düşünüyorum senin gibi ikiz üçüz gebelikleri hep dua ediyorum. Ama şöyle düşün mis gibi bi anda 3 minnoşun olucak evin cıvıl cıvıl olucak. Yıllarca benim evimde iki kişiydik. Dün eşime diyorum ki evde biri daha olucak ne hissediyorsun. Daha anlamadım ki ben durumu diyor, işin garibi ben de hala idrak etmiş değilim

aç karınla kuru kayısı yedir ve yemekten yarım saat sonra tuvalete oturt gerekirse eline telefon fln ver çocuklar sıkılıyor yok deyip kalkıyor genelde veya birkaç gün activia alıp yedirebilirsin kıyamam kuzuya, çocuklara böyle şeyler olunca çok üzülüyorum

günaydın kızlar

yazılanlar beynimde yer etmişki gece rüyamda doğuma gidiyorum. ama bir türlü anestezi veremiyorlar. türlü pozisyonlar falan deniyorlar. ya diom bu benim ikinci doğumum nasıl veremiyorsunuz. 2 tane anestezici beceremiyor bir türlü. doktor en sonunda doğumu iptal ediyorbana dioki o kadar parfüm sıkmışsınki ondan alamadın anesteziyiartık bir taraflarım nasıl açık kalmışsa

şimdi baktım owliye. sadece kenarlarda o da toplanmaması içindir 2 tane demiri var. ama rahatsız edeceğini hiç düşünmüyorum genişliğini kendimiz ayarlıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…