2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Al işte her türlü insanlığı sergileyip de kıymeti bilinmeyen biri daha. Neyse Allah bilsin :)

Ama ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsiniz

Durun yeni bir konu açayım kızlar vücutlarınız ne alemde diyeceğim bu sefer psikolojinizi bozacam en iyisi ben susayım
Çatır çatır çatladım baciiim sorma . Karnımda yok ama bacaklarımın üst kısmı ( özel bölgenin kenarları) ve özellikle özel bölgemin üst kısmı çizgi çizgi çatladı .

Az biraz kışlık hazırlık yapayım dedim bugün sanırım ben kız kanala girdi vajinada garip bir ağrı sabah kafası çok aşağıda değildi şimdi inmiş bayağı tam da bugün dalga geçiyordum kollar sürekli göbek deliğimde benimki çıkışı yanlış yerde arıyor diye keşfetti sanırım
Şimdi uyuyor sakin şükür beni de 3 gündür aç bırakmışlar sanki deli gibi açıkmış uyandım

Yahu açmayın şu konularıanlatsam roman olur resmen, benim kaynana düğünde 3 bilezik takmıştı onu geri ödetti bize ya hem de olaylı bir şekilde.. iyi ben bunların geri yüzüne bakabiliyorum.. Bak yaralarımı deşiyorsun sonu kötü olacak

Ayy altin takı falan derken herkeste bir sıkıntı var. Düğünle ilgili madem odetecek neden alır.Şimdiki aklim olsa farklı davranırım.Bazı şeyler pek istediğim gibi olmadı ama kısmet dedim geçtim.Bazen burda bdv de konular oluyor hemen yorumlar yapıyorum ki kizlar üzülmesin diye. En tuhafıma gidenide herkes kendi çocuğuna yapiyor altinini akcesini niye geline mal ederler anlamadım.Hele evlat ayırma odahada saçma...

Ayy elini kolunu anlamak ne güzel benimki midemi sıkıp birakiyor ayaklariyla kasiklarima basıyor. Dr bile her hafta şaşırıyor nasıl dönüyor bu diye nerden yer bukuyir diye ...

Çatır çatır çatladım baciiim sorma . Karnımda yok ama bacaklarımın üst kısmı ( özel bölgenin kenarları) ve özellikle özel bölgemin üst kısmı çizgi çizgi çatladı .
benim bacaklarda zaten vardı göbekte olmadı ilkinde bu sefer de bişey yok inşallah olmazda bari en az hasarşa biterelim ikinci hamileliği
ben de bugün turşuluk aldırdım eşime yapana kadar sırtım koptu
Karnıyarık içinde paylıcan var dolağta yer yok onşarda sabah ellerimden öper çok yorucu bu kışlık işleri

Benimkiler bilenzik bile takmadı dolar taktılar oda onların cebine gitti
Sağ cepten çıkar sol cebe koy amaaan boşverin gitsin canımız sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…