2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Normal doğum muydu sezaryen mi canım ?

Ayni ben eşimle düğün öncesi konusmustuk sadece takı meselesini o da ben hallederim dedi biz kimseye bisey demedik beni kuyumcuya götürdüler şunu al bunu al bisey demeye zaten gerek yok üzerime takabilecegim kadar coksey taktilar

az önce tekrar bir kanama başladı nasıl birşeyse gündüz normal vakitte de olmuyor gece 1 de 3 te ..
Geçmiş olsun senin durumun da aynıı benim başlardaki gibi gündüz neredeyse hiç kanamam yoktu gece özellikle 3 te çok oluyordu lavaboya gitmesem her yer batacak derecede..
Öyle öyle bu zamana kadar geldin inşallah 38'i de göreceksin canım

Allah razı olsun canım
Kaç yıl sonra oldu sizin bizimki 5 yıl olmadı bazen ben de inanamıyordum gerçekmi bu diyordum
Çok şükür rabbim bize de anne olmayı nasip etti Allah evvela isteyipte olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çatır çatır çatladım baciiim sorma . Karnımda yok ama bacaklarımın üst kısmı ( özel bölgenin kenarları) ve özellikle özel bölgemin üst kısmı çizgi çizgi çatladı .
Benimkide ayni durumda göbeğimdd hicbisey yok bacaklarin üst kısmi tamamen kırmızı cizgiler var yapacak bisey yok evlâdım sağlıklı olsunda catlagimda olsun

Ay hele ben ömrümden ömür gidiyor kayısıyı hiç sevmiyor kavga kıyamet yedirebilirsem iyidir..
Tablet iyi fikir aslında şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi ben hadi tuvelete diyorum ama tuvaletim yok diye ağlamaya başlıyor

Tam gece kuşu oldum gündüz de ara ara yatıyorum 1 ay kaldı dayan diyorum kendi kendime.. Yek gebelikken herşey nekadar kolaymış şimdi hayattan kopmuş durumdayım artık yemeği de zor yapıyorum çok zor çok
Az daha sabır canim koskoca 8 ayı devirdik sona geldik rabbim hepinizin yardımcısı olsun senin 2 kat olsun

Gerçekte emzirmek o rüyadan daha da güzel
O kadar gerçekçiydi ki ve uzun. Emzire emzire büyüdü bebeğim resmen bikaç yılı devirdim rüyada rüyası bile böyle güzelse gerçeği nasıl güzeldir 25 30 en çok 35 gün sonra tecrübe edicez inşAllah

Niye oyle dedin canim daha erken belki surpriz yapar yarin gelir bellimi olur dogum bir anlık bisey neden 42ye kalacağımı düşündünki

valla doğum olayı anlık. bence çok bakma uygulamalara. bir anda herşey olabiliyor

en son geçtiğimiz perşembe gece kalkıpta çamaşırımı kıpkırmızı görünce zaten bir korku kaldı ne zaman lavaboya gitsem çamaşırımı indireceğim zaman bir gerilim yaşıyorum

Şimdi nasilsin canim artik her kanamada gitmiyorsun galiba doktora

gitmem gerekiyor da gitmiyorum gibi heryer pandemi vakasıyla dolu . Kanama yoğunluğunu , bebeğin hareketlerini takip ediyorum zaten hastanede kullanılacak ilacı da kullanıyorum inşallah artmadan yine durur kanama

Benim gibi WC ye bağlı hanımlara selam olsun
Aleyküm selaam 10 bilemedin 15 dakikada bir o wc kapısı tarafımdan itinayla açılıyor. Hayır bir de uslanmıyorum. Her tuvaletten sonra kıtlıktan çıkmışım gibi mutfağa koşup koca bardakla su içiyorum. Sonra yine ver elini wc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…