2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

activia dene , biraz yumuşayana kadar kakası her tuvalette ver eline birşeyler otursun tuvalet alışkanlığı kazanmayınca büyüyünce de devam ediyor

Gunaydınlar kizlar..dun gece herkes ruyalar alemindeydi sanırım..bende cocugun kilolu olmasından o kadar korkmusumki rüyamda dün gece dogurmuştum..hemsireler temizlediler giydirmisler neyse elime bi verdiler.ben bunu tasiyamiyorum bile dedim kac kilo 7 kilo 600 gram.doğmuş muş dün gece yine pencere açık yattım bi taraflarımda açıldıysa zaarrr ama.bembeyaz pamuk gibi bir.oğlandı yine aynı suratı gördüm daha önce de görmüştüm sıfatını

Cnm tablet konusunda bi onerim var,dikkat etmek gerek, eger cocuk wc icin eline tablet verildigini ogrenirse ki bunu cok basit anliyolar cok akillilar, tablet icin wc ye gitmeye baslayabilir veya tablet olmadan kaka yapmamaya baslayabilir..

kelebekmkelebek nasilsin canim seni merak ettim inşallah bebişlerini almişsindir kucağina
Ayyy ben de merakla bekliyorum sanırım ancak odaya gelmiştir birkaç saate yazar inşallah güzel haberlerini forumun 3. doğumu ilk ikizi geliyor allah yardımcıları olsun

Oluyor herkeste maalesef bu tarz sıkıntılar canım, kültürler, yetiştirilme tarzı, kafa yapısı vs Farklı olunca sıkıntı çıkması kaçınılmaz oluyor. Yaş ilerledikçe yaşanmışlıklar arttıkça amaaan boşver sağlık olsun diyorsun, takmamaya çalışıyorsun işte ama yapılanlarda içerde bi yerde kalıyor böyle az deşeleyince gün yüzüne çıkıyor işte

Bizim de öyle 24 ekim 5. Yildonumumuz takvimde de kızımın tahmini geliş tarihi

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de inşAllah...
Bizim de 6.5 yıl oldu evleneli dile kolay...
Ama nasıl geçti bir ben bir Allah bilir

Kız acelen nevalla durabildikleri kadar dursunlar bence içerde. Ben oğlumu 36 haftada doğurmuştum bu perşembe oğlumu doğurduğum hafta günde olucam benim için milat o zaman başlıyorbu bebekte inşallah o 39-40 haftayı görürüm diye dua ediyorum ben de

Sen.nerden biliyorsun ki yarın öbürgün birden suyunun gelmeyeceğini sancılarının başlamayacağını dur bakalım hele önce den sana bilgilendirme yapacak diye birşey yok herşey birden değişebilir

Kızlar yarin benim çatı muayenem var. Siz çatı muayenesine giderken ne giyeceksiniz? Elbise giysem çok rahat olacak ama alttan çok soğuk aliyorum bir suredir hemen hasta ediyor beni. Pantolona gidiyor aklım ama evde bile zor giyiniyorum orada nasıl çıkarıp bir daha giyecem bilemedim artık.

Ben kontrollere hep elbiseyle gidiyorum daha o kadar serinlemedi buralar pantolon ya da tayt giyip çıkarması zor olabilir

elbise daha rahat olur bence dediğin gibi birşey giyip çıkarmak çok zor oluyor hemen dönersin eve

Ben kontrollere hep elbiseyle gidiyorum daha o kadar serinlemedi buralar pantolon ya da tayt giyip çıkarması zor olabilir
elbise daha rahat olur bence dediğin gibi birşey giyip çıkarmak çok zor oluyor hemen dönersin eve
Aslında burası da sıcak ama nedense hemen karın ağrısı yapıyor ben de. Bir bakayım bakalım olmadi elbise ile risk alırım.

Benimde tahmini dogum tarihi 24 ekim sat larimiz ayni sanirim ama ben ozamana kadar coktan dogururum diye dusunuyorum ama bakalim kismet herkesin gonlune gore olsun
Benimde 24 Ekim tahmini doğum tarihim, ama ultrasonda 18 Ekim gözüküyor. Tabi ben sezaryen istediğim için 10 Ekim istiyorum

Ben pantolon tercih edeceğim elbiseyle rahat etmenin yolunu bir bulamadım hamilelikte
Bacaklarım birbirine sürtüyor diye zaten ince bir boxer falan giyiyorum elbise altına onu giyip çıkarmamla aynı kapıya gelecek diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…