Ay hele ben ömrümden ömür gidiyor kayısıyı hiç sevmiyor kavga kıyamet yedirebilirsem iyidir..
Tablet iyi fikir aslında şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi ben hadi tuvelete diyorum ama tuvaletim yok diye ağlamaya başlıyor
Gunaydınlar kizlar..dun gece herkes ruyalar alemindeydi sanırım..bende cocugun kilolu olmasından o kadar korkmusumki rüyamda dün gece dogurmuştum..hemsireler temizlediler giydirmisler neyse elime bi verdiler.ben bunu tasiyamiyorum bile dedim kac kilo 7 kilo 600 gram.doğmuş muş dün gece yine pencere açık yattım bi taraflarımda açıldıysa zaarrr ama.bembeyaz pamuk gibi bir.oğlandı yine aynı suratı gördüm daha önce de görmüştüm sıfatını
Ay hele ben ömrümden ömür gidiyor kayısıyı hiç sevmiyor kavga kıyamet yedirebilirsem iyidir..
Tablet iyi fikir aslında şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi ben hadi tuvelete diyorum ama tuvaletim yok diye ağlamaya başlıyor
Cnm tablet konusunda bi onerim var,dikkat etmek gerek, eger cocuk wc icin eline tablet verildigini ogrenirse ki bunu cok basit anliyolar cok akillilar, tablet icin wc ye gitmeye baslayabilir veya tablet olmadan kaka yapmamaya baslayabilir..
Ayyy ben de merakla bekliyorum sanırım ancak odaya gelmiştir birkaç saate yazar inşallah güzel haberlerini forumun 3. doğumu ilk ikizi geliyor allah yardımcıları olsun
Ayy altin takı falan derken herkeste bir sıkıntı var. Düğünle ilgili madem odetecek neden alır.Şimdiki aklim olsa farklı davranırım.Bazı şeyler pek istediğim gibi olmadı ama kısmet dedim geçtim.Bazen burda bdv de konular oluyor hemen yorumlar yapıyorum ki kizlar üzülmesin diye. En tuhafıma gidenide herkes kendi çocuğuna yapiyor altinini akcesini niye geline mal ederler anlamadım.Hele evlat ayırma odahada saçma...
Oluyor herkeste maalesef bu tarz sıkıntılar canım, kültürler, yetiştirilme tarzı, kafa yapısı vs Farklı olunca sıkıntı çıkması kaçınılmaz oluyor. Yaş ilerledikçe yaşanmışlıklar arttıkça amaaan boşver sağlık olsun diyorsun, takmamaya çalışıyorsun işte ama yapılanlarda içerde bi yerde kalıyor böyle az deşeleyince gün yüzüne çıkıyor işte
Allah razı olsun canım
Kaç yıl sonra oldu sizin bizimki 5 yıl olmadı bazen ben de inanamıyordum gerçekmi bu diyordum
Çok şükür rabbim bize de anne olmayı nasip etti Allah evvela isteyipte olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım
Kaç yıl sonra oldu sizin bizimki 5 yıl olmadı bazen ben de inanamıyordum gerçekmi bu diyordum
Çok şükür rabbim bize de anne olmayı nasip etti Allah evvela isteyipte olmayanlara sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın hanımlar
dün bi uygulamada bebeklerin %90ının 39.haftaya gelmeden doğduğu yazıyordu. Ama ben nedense 39.haftayı geçtim 42 yi görmesem şükredicem sizce bu istatistikler ne kadar doğrudur ? %10 luk grupta olmak istemiyorum
Kız acelen nevalla durabildikleri kadar dursunlar bence içerde. Ben oğlumu 36 haftada doğurmuştum bu perşembe oğlumu doğurduğum hafta günde olucam benim için milat o zaman başlıyorbu bebekte inşallah o 39-40 haftayı görürüm diye dua ediyorum ben de
Günaydın hanımlar
dün bi uygulamada bebeklerin %90ının 39.haftaya gelmeden doğduğu yazıyordu. Ama ben nedense 39.haftayı geçtim 42 yi görmesem şükredicem sizce bu istatistikler ne kadar doğrudur ? %10 luk grupta olmak istemiyorum
Sen.nerden biliyorsun ki yarın öbürgün birden suyunun gelmeyeceğini sancılarının başlamayacağını dur bakalım hele önce den sana bilgilendirme yapacak diye birşey yok herşey birden değişebilir
Benimde tahmini dogum tarihi 24 ekim sat larimiz ayni sanirim ama ben ozamana kadar coktan dogururum diye dusunuyorum ama bakalim kismet herkesin gonlune gore olsun
Kızlar yarin benim çatı muayenem var. Siz çatı muayenesine giderken ne giyeceksiniz? Elbise giysem çok rahat olacak ama alttan çok soğuk aliyorum bir suredir hemen hasta ediyor beni. Pantolona gidiyor aklım ama evde bile zor giyiniyorum orada nasıl çıkarıp bir daha giyecem bilemedim artık.
Kızlar yarin benim çatı muayenem var. Siz çatı muayenesine giderken ne giyeceksiniz? Elbise giysem çok rahat olacak ama alttan çok soğuk aliyorum bir suredir hemen hasta ediyor beni. Pantolona gidiyor aklım ama evde bile zor giyiniyorum orada nasıl çıkarıp bir daha giyecem bilemedim artık.
Benimde tahmini dogum tarihi 24 ekim sat larimiz ayni sanirim ama ben ozamana kadar coktan dogururum diye dusunuyorum ama bakalim kismet herkesin gonlune gore olsun
Ben pantolon tercih edeceğim elbiseyle rahat etmenin yolunu bir bulamadım hamilelikte
Bacaklarım birbirine sürtüyor diye zaten ince bir boxer falan giyiyorum elbise altına onu giyip çıkarmamla aynı kapıya gelecek diye düşündüm