2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aklıma şey geldi pantolon etek tarzı bir şey daha Iyi olabilir belki pantolona göre. Bol olduğu için hemen çıkarabiliriz.

Selam kızlar hastaneden geldim şimdi oğluş 3200 olmuş herşey normal kan testlerimi verdim covit testine gelecek olursak aşırı zorlandım hala mide bulantım olduğu içim ağzımı açmak çok zorladı beni bide korkunca herşey birbirime girdi ama canım yanmadı korku yetti

Masallah canim minnosun büyümüş dogumun haftayamiydi senin o zamana dahada büyür insallah covit testinden korkuyorum bende daha zamanı var bakalim ne olcak

Aklıma şey geldi pantolon etek tarzı bir şey daha Iyi olabilir belki pantolona göre. Bol olduğu için hemen çıkarabiliriz.
o pantolonların da kumaşı yerinde durmuyor :) paçası yere değmesin diye çaba sarf edersen onda da zor olabilir
biraz boy olarak kısa rahat kesim olsa daha iyi sanki
Bir de ayakkabı kısmı var

Dogru diyorsun. Napsam bilemedim. Bir kere elbise giydim geçen evde battaniye altında ısıtmak zorunda kaldım kendimi bu sıcakta karnımı ağrıdığı için. Bu sıcakta yani. Tayt giysem altına onu çıkarmak daha da dert.
Ayakkabı da ayrı dert dediğin gibi.
o pantolonların da kumaşı yerinde durmuyor :) paçası yere değmesin diye çaba sarf edersen onda da zor olabilir
biraz boy olarak kısa rahat kesim olsa daha iyi sanki
Bir de ayakkabı kısmı var

Benimde tahmini dogum tarihi 24 ekim sat larimiz ayni sanirim ama ben ozamana kadar coktan dogururum diye dusunuyorum ama bakalim kismet herkesin gonlune gore olsun
Ben hiç bilmiyorum ama doktor sezeryan isterseniz 17 si gibi alırız dedi ben de açıkçası düşünüyorum o kadar bekledik riske atmayalım sezeryan olsun diye düşünüyorum kısmet bakalım zaman ne gösterir

Masallah canim minnosun büyümüş dogumun haftayamiydi senin o zamana dahada büyür insallah covit testinden korkuyorum bende daha zamanı var bakalim ne olcak
Aslında test korkulacak bişey değilmiş insan yaptırdıktan sonra anlıyor ama işte yine de bi korku olmuyor değil sıkmazsan kendini 10 sn bile sürmüyor ama benim otur kalk istifar et derken baya uzun sürdü tek tavsiyem kendini kasmamak korkma

Burundan girdiklerinde acıyormu cok bende o kısimdan korkuyorum dehset verici geliyor gözüme.benim

Oyy maşallah bende korkuyorum bu testten

Kızlar benimde bikaç gündür gece uykudan uyandıran sancı var karnımda ama kasık tarafımda değil üstünde kıvranıyorum resmen evin içinde bir saate falan geçiyor bugün doktora gideceğim

Ama ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsiniz

Durun yeni bir konu açayım kızlar vücutlarınız ne alemde diyeceğim bu sefer psikolojinizi bozacam en iyisi ben susayım
Bence de . Eskiye dönmek nasıl olacak bakalım gerçi dönülecek eskim de çok sıkıntılıydı ya . Eski derken şöyle 20 Li yaşlarıma dönüşten bahsediyorum. Göz göre göre yaşlandık ya. Bende şu an en büyük sorun yüzdeki lekelenmeler ve aşırı kıllanma. Yüzümde erkek sakalı gibi yüzlerce sakal çıktı. Cımbızla temizliyorum ama o kadar çabuk çıkıyorlar ki He eğin elimde cımbız toplamam gerekiyor. Hamilelik sonrası lazer epilasyon şart oldu ama pandemi sürecinde nasıl olur bilmiyorum gidilmez herhalde. Lekeler belki geçer diye umuyorum ama parça parça siyahladı yüzüm.

Benimde 24 Ekim tahmini doğum tarihim, ama ultrasonda 18 Ekim gözüküyor. Tabi ben sezaryen istediğim için 10 Ekim istiyorum

Ayy bende cok o tarihi istiyorum ama normal dogumda istiyorum bakalim.pazartesi cati muayenem var ve dogumu konusacagiz sezeryan derse o gun istiycem doktordan

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ben normal istiyorum ama doktor neyi uygun gorurse artik ogrenicem haftaya bakalim saglikla doguralim insallah

Ama ben konudan çıktım siz çıkamadınız benden daha dertliymişsiniz

Durun yeni bir konu açayım kızlar vücutlarınız ne alemde diyeceğim bu sefer psikolojinizi bozacam en iyisi ben susayım
Hamilelik vücudu deforme ediyor biraz. Benim selilutlerim oluştu bacaklarımdan kilo aldım. 57 kilo oldum ama doğumdan önce 45tim bana fazla geldi.
Cildimde lekelenmeler oldu güneş kremine ragmen. Onu dışında birseyim yok. Sanki göz kenarında kırışık kırışık :) ama ben 37 yaşıma girdim bir de o var

Adı üstünde kaynana her türlü laf eder Bi sekilde yorum yapar ve karısır ve ama oğulları sıkıntı bence aradaki dengeyi sağlayamıyorlar yakın olsak nasıl olurdu bilemiyorum ama benm eşimde normalde cok düşkün ailesine allahtan uzagız

Hangi risklerden korkuyosun canım ? Sezeryan risksiz diye bişe yok ki. Solunum sıkıntıları özellikle sezeryande daha fazla oluyor diye biliyorum

bedeninizi nasıl seçtiniz korseyi alırken ben de owli almayı düşünüyorum
18 kilo aldım ve almaya devam ediyorum doğumdan sonra halim ne olur kestiremiyorum

Ben instada bi yer buldum lekelere iyi geliyor diyolar yorumlarda ama denemedim. Deneyen var mı burdan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…