2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bedeninizi nasıl seçtiniz korseyi alırken ben de owli almayı düşünüyorum
18 kilo aldım ve almaya devam ediyorum doğumdan sonra halim ne olur kestiremiyorum
şu an göbek çevremi ölçtüm. biraz daha büyüyeceğini düşünerek aldım. 35.hafta sonrası göbek ölçüsünden - 10 - 12 cm düşülerek alın denilmiş. bende yaklaşık olarak l-xl aldım. şu an 89kiloyum.m-l bana olmaz zaten normalde de

Bende hasta oldugum için burnum yandı salyam sümüğüm birbirine karıstı testten sonra kilosu da iyi masallah ptesye kdr iyice alır inşallah

ben o korkuyu her gece düşük yapıyorum diye yaşadım şimdi seninki daha zor bebek büyümüş, kanı gördüğüm anda piskolojim bozuluyordu benimde
activia dene , biraz yumuşayana kadar kakası her tuvalette ver eline birşeyler otursun tuvalet alışkanlığı kazanmayınca büyüyünce de devam ediyor
soktor da bize her akşam veya iki günde bir akşam yemekten sonra tuvalete otursun dedi ama dinlemiyor beni..
Küçükken daha çok çektik şimdi ayda bir falan oluyor oda çok muz yese süt içse oluyor muz ve süt hastası bazen ben farketmeden aşırı tüketiyor yoksa bağırsakları düzene girmiş..
Cnm tablet konusunda bi onerim var,dikkat etmek gerek, eger cocuk wc icin eline tablet verildigini ogrenirse ki bunu cok basit anliyolar cok akillilar, tablet icin wc ye gitmeye baslayabilir veya tablet olmadan kaka yapmamaya baslayabilir..
yok canım bilinçli benim oğlum ben vermesem kararlarıma karşı gelmiyor, kendisi de kuralcı zaten bir şeyin yanlış olduğunu anlatırsam hemen bırakır o şeyi..
Aynen öyle canım Allah kendimize versin biz alırız zaten
aynen öyle canım.. inanın ben burda yazıyorum ama benim onlardan iğne beklentim yok aksine onlar hep bizden bir şey bekliyorlar benden uzak olsunlar başka bir şey istemiyorum onlardan..
Kv tlefonu bozulmuş 50 lira tamirine istemişler ordan buraya kadar yollamış 50 lira ne ki çocuğun eline veriyorsun sen o 50 lirayı eşim faturasını öder her seferinde kotayı aşıyor, tamam oğlun ihtiyacın varsa yardım etsin ama bukadar telefonla konuşma bari yazık günah sen bir tek konuşmak için kullanıyorsun telefonu benim 15 gb internet artı dakika ve yine senin faturanın yarısı kadar gelmiyor bunlar beni üzüyor işte..
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de inşAllah...
Bizim de 6.5 yıl oldu evleneli dile kolay...
Ama nasıl geçti bir ben bir Allah bilir
çok şükür oldu bak sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Çok zor zamanlar geçirdik ama sonucu güzel oldu bak çektiğimiz zorluğa değdi

o pantolonların da kumaşı yerinde durmuyor :) paçası yere değmesin diye çaba sarf edersen onda da zor olabilir
biraz boy olarak kısa rahat kesim olsa daha iyi sanki
Bir de ayakkabı kısmı var
Ben ayakkabıyı çıkarmadan çıkarıp giyiyorum zaten eve dönünce hepsi yıkanıyor bol olduğu için ayakkabıyı çıkarmaya gerek yok..

çok şükür oldu bak sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Çok zor zamanlar geçirdik ama sonucu güzel oldu bak çektiğimiz zorluğa değdi
Bin şükür canım, her sabah karnımda oynadığını gördükçe şükrediyorum Rabb ime

Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Allah analı babalı büyütsün canım iki kat tempolu günler geldi bile sağlıcakla büyüsünler

Kızlar benimde bikaç gündür gece uykudan uyandıran sancı var karnımda ama kasık tarafımda değil üstünde kıvranıyorum resmen evin içinde bir saate falan geçiyor bugün doktora gideceğim
Canim o arada bendede oluyor gaz sancısı sanırım geciyor çünkü

doğumdan sonra çoğu geçiyor benimde yüzümde güneş lekeleri oluştu öyle güneşe de çıkmadım boynumda doğum lekesi oluşmuş oğlumda hepsi geçmişti hatta daha güzel olmuştum bunda da öyle olyr inşallah
selülit düzelir çatlağın çözümü zor doğumdan sonra vücudun gençleşiyor yani bende öyle olmuştu bunda da öyle olmasını umuyorum

bedeninizi nasıl seçtiniz korseyi alırken ben de owli almayı düşünüyorum
18 kilo aldım ve almaya devam ediyorum doğumdan sonra halim ne olur kestiremiyorum
Bedeninizden 1 beden küçük alin diye okumustum canim ben suan L giyiyorum korseyi M aldım toplamda 11 kilo aldim insallah dahada fazla almam ama sanki haftalik 1 kilo alıyorum bu aralar

Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Oy oy maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun sizi kendim doğurmuş kadar sevindim vallahi
Darısı benim başıma inşallah

Gözün aydın olsun canım sag salim kavuşmuşsunuz birbirinize çok sevindim..darısı bize inşallah

Gözün aydın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin minişlerine bulutların üstündesindir şimdi ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…