- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınızaGünaydın
kelebekmkelebek in ikizler doğmuştur artık
Rabbim bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hayirlisi olsun kuzum Allah anali babali buyutsun darisi bizlerin basina insallahÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
şu an göbek çevremi ölçtüm. biraz daha büyüyeceğini düşünerek aldım. 35.hafta sonrası göbek ölçüsünden - 10 - 12 cm düşülerek alın denilmiş. bende yaklaşık olarak l-xl aldım. şu an 89kiloyum.m-l bana olmaz zaten normalde debedeninizi nasıl seçtiniz korseyi alırken ben de owli almayı düşünüyorum
18 kilo aldım ve almaya devam ediyorum doğumdan sonra halim ne olur kestiremiyorum
maşallh sizeÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Hakliisn canım her ikisi de riskli bilmiyorum korkuyorum sanırım normal doğumdanHangi risklerden korkuyosun canım ? Sezeryan risksiz diye bişe yok ki. Solunum sıkıntıları özellikle sezeryande daha fazla oluyor diye biliyorum
Bende hasta oldugum için burnum yandı salyam sümüğüm birbirine karıstı testten sonraSelam kızlar hastaneden geldim şimdi oğluş 3200 olmuş herşey normalkan testlerimi verdim covit testine gelecek olursak aşırı zorlandım hala mide bulantım olduğu içim ağzımı açmak çok zorladı beni bide korkunca herşey birbirime girdi ama canım yanmadı korku yetti
ben o korkuyu her gece düşük yapıyorum diye yaşadım şimdi seninki daha zor bebek büyümüş, kanı gördüğüm anda piskolojim bozuluyordu benimdeen son geçtiğimiz perşembe gece kalkıpta çamaşırımı kıpkırmızı görünce zaten bir korku kaldı ne zaman lavaboya gitsem çamaşırımı indireceğim zaman bir gerilim yaşıyorum
gitmem gerekiyor da gitmiyorum gibiheryer pandemi vakasıyla dolu . Kanama yoğunluğunu , bebeğin hareketlerini takip ediyorum zaten hastanede kullanılacak ilacı da kullanıyorum inşallah artmadan yine durur kanama
soktor da bize her akşam veya iki günde bir akşam yemekten sonra tuvalete otursun dedi ama dinlemiyor beni..activia dene , biraz yumuşayana kadar kakasıher tuvalette ver eline birşeyler otursun tuvalet alışkanlığı kazanmayınca büyüyünce de devam ediyor
yok canım bilinçli benim oğlum ben vermesem kararlarıma karşı gelmiyor, kendisi de kuralcı zaten bir şeyin yanlış olduğunu anlatırsam hemen bırakır o şeyi..Cnm tablet konusunda bi onerim var,dikkat etmek gerek, eger cocuk wc icin eline tablet verildigini ogrenirse ki bunu cok basit anliyolar cok akillilar, tablet icin wc ye gitmeye baslayabilir veya tablet olmadan kaka yapmamaya baslayabilir..
aynen öyle canım.. inanın ben burda yazıyorum ama benim onlardan iğne beklentim yok aksine onlar hep bizden bir şey bekliyorlar benden uzak olsunlar başka bir şey istemiyorum onlardan..Aynen öyle canım Allah kendimize versin biz alırız zaten
çok şükür oldu bak sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de inşAllah...
Bizim de 6.5 yıl oldu evleneli dile kolay...
Ama nasıl geçti bir ben bir Allah bilir
Ben bol hamile pantolonu giyiyorum çok rahat hiç sıkıntı yaşamadım çıkarıp giymekle..Aklıma şey geldi pantolon etek tarzı bir şey daha Iyi olabilir belki pantolona göre. Bol olduğu için hemen çıkarabiliriz.
Ben ayakkabıyı çıkarmadan çıkarıp giyiyorum zaten eve dönünce hepsi yıkanıyor bol olduğu için ayakkabıyı çıkarmaya gerek yok..o pantolonların da kumaşı yerinde durmuyor :) paçası yere değmesin diye çaba sarf edersen onda da zor olabilir
biraz boy olarak kısa rahat kesim olsa daha iyi sanki
Bir de ayakkabı kısmı var
Bin şükür canım, her sabah karnımda oynadığını gördükçe şükrediyorum Rabb imeçok şükür oldu bak sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Çok zor zamanlar geçirdik ama sonucu güzel oldu bak çektiğimiz zorluğa değdi
Allah analı babalı büyütsün canımÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Canim o arada bendede oluyor gaz sancısı sanırım geciyor çünküKızlar benimde bikaç gündür gece uykudan uyandıran sancı var karnımda ama kasık tarafımda değil üstünde kıvranıyorum resmen evin içinde bir saate falan geçiyor bugün doktora gideceğim
doğumdan sonra çoğu geçiyor benimde yüzümde güneş lekeleri oluştu öyle güneşe de çıkmadım boynumda doğum lekesi oluşmuş oğlumda hepsi geçmişti hatta daha güzel olmuştum bunda da öyle olyr inşallahBence de. Eskiye dönmek nasıl olacak bakalım gerçi dönülecek eskim de çok sıkıntılıydı ya . Eski derken şöyle 20 Li yaşlarıma dönüşten bahsediyorum. Göz göre göre yaşlandık ya. Bende şu an en büyük sorun yüzdeki lekelenmeler ve aşırı kıllanma. Yüzümde erkek sakalı gibi yüzlerce sakal çıktı. Cımbızla temizliyorum ama o kadar çabuk çıkıyorlar ki He eğin elimde cımbız toplamam gerekiyor. Hamilelik sonrası lazer epilasyon şart oldu ama pandemi sürecinde nasıl olur bilmiyorum gidilmez herhalde. Lekeler belki geçer diye umuyorum ama parça parça siyahladı yüzüm.
selülit düzelir çatlağın çözümü zor doğumdan sonra vücudun gençleşiyor yani bende öyle olmuştu bunda da öyle olmasını umuyorumHamilelik vücudu deforme ediyor biraz. Benim selilutlerim oluştu bacaklarımdan kilo aldım. 57 kilo oldum ama doğumdan önce 45tim bana fazla geldi.
Cildimde lekelenmeler oldu güneş kremine ragmen. Onu dışında birseyim yok. Sanki göz kenarında kırışık kırışık :) ama ben 37 yaşıma girdim bir de o var
Bedeninizden 1 beden küçük alin diye okumustum canim ben suan L giyiyorum korseyi M aldım toplamda 11 kilo aldim insallah dahada fazla almam ama sanki haftalik 1 kilo alıyorum bu aralarbedeninizi nasıl seçtiniz korseyi alırken ben de owli almayı düşünüyorum
18 kilo aldım ve almaya devam ediyorum doğumdan sonra halim ne olur kestiremiyorum
Oy oy maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun sizi kendim doğurmuş kadar sevindim vallahiÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Cok sevindim canim hayirli evlat olurlar insallahÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Sonucun çıktımı canım?Bende hasta oldugum için burnum yandı salyam sümüğüm birbirine karıstı testten sonrakilosu da iyi masallah ptesye kdr iyice alır inşallah
Gözün aydın olsun canım sag salim kavuşmuşsunuz birbirinize çok sevindim..darısı bize inşallahÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Hepimiz öyle 3 buçuk atıyoruz vallaHakliisn canım her ikisi de riskli bilmiyorum korkuyorum sanırım normal doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?