2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar kahvaltıdan sonra neler yiyorsunuz 11de kahvaltı yapıyoruz kızımla aksama kadar acıkmıyorum ya canım hiç bieşy istemiyo bebekde kilo almıyo tabi iştahımın acılması lazım ama nasıl zorlada yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz ögle yemegi yiyormusunuz

Bem genellikle meyve yiyorum tabi akşama kadar bir daha acıkıyorum hazırda yemek varsa onu yerim yoksa yoğurt, tost, kek, kurabiye hazırda ne varsa onu yerim..

Bem genellikle meyve yiyorum tabi akşama kadar bir daha acıkıyorum hazırda yemek varsa onu yerim yoksa yoğurt, tost, kek, kurabiye hazırda ne varsa onu yerim..
Ne güzel ya keske bende yesem meyve oglen nadir kızımla yiyorum aksam 7gibi yiyoruz

Ben sabah uyandığımda ekmeğe peynir reçel falan sürüp yiyorum o beni öğlene kadar idare ediyor, öğlen de eşimle beraber yiyorum 12-1 gibi. Daha sonra saat 3-4 gibi tekrar acıkıyorum ya küçük porsiyon yemek ya da meyve, akşam 7 gibi eşimle tekrar yemek.

Çok gibi gözükebilir ama doktor beni uyarmıştı fazla yemediğimi düşündüğü için az yiceksin ama sık yiceksin 3 saatte bir beslenmen lazım demişti..

Aynen 3.4 saat iyi ne güzel ya tek olunca hiç yiyemiyorum bide bazen nutella muz cilek yiyorum suan yicem mesela bende kilo almıyorum

hadi geçmişler olsun inşallah haftaya cuma da ben yaptırıcam ama çok korkuyorum. acımaması umut oldu

Kızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?

D Dnzaysednz doktorla konuştum 300₺ test parası istiyorlarmış normal doğumda olsa gelip alacaklarmış çok tuhaf sonucu çıkana kadar ben doğurursam ne olcak ziyaretçi yasakmış annemle eşim gelebilir mi dedim refakatçi gelebilir dedi

Canim benimde sicaklardan gün icinde canim bisey istemiyor ama ara o gun gibi yogurt meyve çerez maden suyu tuketiyorum

Aynen 3.4 saat iyi ne güzel ya tek olunca hiç yiyemiyorum bide bazen nutella muz cilek yiyorum suan yicem mesela bende kilo almıyorum

Benim kilo problemim yok yani 16 kilo almışım ama çoğu ödem kilosu. Başım sık ağrıdığı için doktor öyle demişti gerçekten de sık sık beslenmeyle ağrım azaldı. Şunu da belirteyim canım benimde doktor böyle demeden once canım şekerli yiyecekler çekiyordu ama bana kan şekerin düştüğü için öyle oluyor dedi, çikolata ve şekerli meyvelerdense içimizii tutacak şeyler yemeliyiz. Kendini biraz zorlamalısın canım bebek için özellikle kac kilo şuan miniş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…