- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Kesinlikleevalla ikisi de zor ikisinden de acaip tırsıyorum sezeryanı zor atlatan o kadar çok kişi var ki en basiti ablam bu bebişleri çıkarmanın başka kolay bi yolu daha olsaydı keşke
Canim bende en baştan beri oksapar kullaniyorum bebegim biraz iri doktorum sezaryan yapariz büyük ihtimal dedi bende detayları biraz sordum ama netlestirmedim daha doktorum mecbur kalmadıkça genel anestezi vermem dediKızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Aa bende çok zayıfım onunla alakalıdır ozamnBen duyuyorum,doktorum normal oldugunu soyledi. Hatta zayif oldugum icin herseyi cok fazla hissettigimi soyledi
Canım gözün aydınÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Benim de çevrem hep sezeryan hatta ben de sezeryanla doğmuşum normal doğum hikayeleri hep çok sıkıntılı duydum o yuzden normal doğumdan daha çok tedirgin oluyorumKesinlikleevalla ikisi de zor ikisinden de acaip tırsıyorum sezeryanı zor atlatan o kadar çok kişi var ki en basiti ablam bu bebişleri çıkarmanın başka kolay bi yolu daha olsaydı keşke
Neyden korkuyorsunuz ki çubugu burnunuza bir de ağzınıza sokuyor bu kadar.
Ben kullanıyorum. Doktorum kan sulandırıcı kullanıyorsun diye sezeryan olayım deme sakın çoğu anne öyle diyor erkenden alıyolar bebeği ama hiç farketmiyor herhangi bi sıkıntı yok normal doğum yapabilirsin dedi. Sadece 12 saat önceden iğneyi kesmemiz iyi olur dediKızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Ben de kan sulandırıcı iğne kullaniyorum ama doktor sezeryanla ilgili öyle bişey söylemedi yarın gittiğimde sorarım doğumdan bir hafta önce bırakırız demişti daha onceKızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Kahvaltıyı erkene alsanız belki bir öğün daha sıkıştırabilirsiniz araya. Ben de hafta sonu evde geç kahvaltı yapıyorum dediğiniz gibi oluyor.kızlar kahvaltıdan sonra neler yiyorsunuz 11de kahvaltı yapıyoruz kızımla aksama kadar acıkmıyorum ya canım hiç bieşy istemiyo bebekde kilo almıyo tabi iştahımın acılması lazım ama nasıl zorlada yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz ögle yemegi yiyormusunuz
Ben deBen sezeryandan daha çok korkuyorum şahsen
Ispanak yemegi yapıyorm simdi kendimeBenim kilo problemim yok yani 16 kilo almışımama çoğu ödem kilosu. Başım sık ağrıdığı için doktor öyle demişti gerçekten de sık sık beslenmeyle ağrım azaldı. Şunu da belirteyim canım benimde doktor böyle demeden once canım şekerli yiyecekler çekiyordu ama bana kan şekerin düştüğü için öyle oluyor dedi, çikolata ve şekerli meyvelerdense içimizii tutacak şeyler yemeliyiz. Kendini biraz zorlamalısın canım bebek için özellikle kac kilo şuan miniş?
Yaa işte bak bence insanlar hangi doğumu yapmışsa onu kötü anlatıyor diye böyle etkilenmişiz işte. Tabiki kolay bişe değil doğum ama insanlar anlatırken dikkat etmeli, korkuyo insan böyle işteBenim de çevrem hep sezeryan hatta ben de sezeryanla doğmuşum normal doğum hikayeleri hep çok sıkıntılı duydum o yuzden normal doğumdan daha çok tedirgin oluyoruminsan çevresinin toplamı galiba
Ay nasıl rahatladım bunu görünce. İki üç sefer oldu böyle karnımda hafif bi inme çıkma oluyodu. Ya dedim su içiyo ya nefes alıyo netten baktım hıçkırıkla alıştırma yapar yazıyodu ama emin olamadım. İnip çıkıyo bi dk filan sürüyo doktordan duymana sevindim şimdiBen de kontrolden geldim. Doktora sütlü kahve renginde minik et benleri çıktığını söyledim. O da hamileliktenmiş! Neyse ki doğumdan bir süre sonra dökülecekmiş. Pazartesi omega 3'ü kesmemi istedi. Kanamayı artırabilir, o yüzden her ihtimale karşı bırak dedi. Ultrasonda ciğerlerinin genişleyip daraldığını, burun deliklerinin açılıp kapandığını gördük. Doktor dışarıdan bile belli, nefes egzersizi yaptığını ben senin göbeğinden görüyorum dedi. Ben de arada çok hafif inip çıktığını fark ediyordum ama onu ben yapıyorum zannediyordum :) Bi de iki hafta sonraki kontrole kadar çantan hazır olsun, hastaneye doğum şekline karar ver dedi. Yani o gün çok yakın...
Ama normal dogumun ne zaman gercekleseceginin garantisi yok ki nerden bileceksin ne zmaan geleceginiBen kullanıyorum. Doktorum kan sulandırıcı kullanıyorsun diye sezeryan olayım deme sakın çoğu anne öyle diyor erkenden alıyolar bebeği ama hiç farketmiyor herhangi bi sıkıntı yok normal doğum yapabilirsin dedi. Sadece 12 saat önceden iğneyi kesmemiz iyi olur dedi
Ben denormal doğum yapsam da kurtulsam diyorum bazen ama benim bebeğim baş aşağı dönmedi hala, dönmeye niyeti yok gibi
Her aksam süt içiyorum benm vazgecilmezim birde madensuyu.yemekden sonra meyve yiyorum az erken kalkamıyoruz vnm ya kızım gec kalkıyor mecbur bekliyorm zaten bende 8.9gibi kahvaltı yapamıyorm gece alısmısık bakalım bebek gelince nasıl olcakKahvaltıyı erkene alsanız belki bir öğün daha sıkıştırabilirsiniz araya. Ben de hafta sonu evde geç kahvaltı yapıyorum dediğiniz gibi oluyor.
hafta içi tam bir düzenim var ama ben 18 kilo aldımsiz yine de aralarda kuruyemiş , kuru meyve ,meyve ,soda ,salata eklerseniz daha iyi olabilir
Ayyy darısı başımızaÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
O reklam çıkınca direk degisiyorum bide sürekli veriyorlar sinir bozucu gercektenReklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
Ama işte oksaparın prospektüsünde epidural anestezi yapılamaz diyor felç riski oluyormuş korktum açıkcası.Doktorumla ben daha konuşmadım sen de konuşunca bana haber verCanim bende en baştan beri oksapar kullaniyorum bebegim biraz iri doktorum sezaryan yapariz büyük ihtimal dedi bende detayları biraz sordum ama netlestirmedim daha doktorum mecbur kalmadıkça genel anestezi vermem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?