2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinliklee valla ikisi de zor ikisinden de acaip tırsıyorum sezeryanı zor atlatan o kadar çok kişi var ki en basiti ablam bu bebişleri çıkarmanın başka kolay bi yolu daha olsaydı keşke

Allah bilir ya kendime vücut normal doğum yapmak için tasarlanmış diyip fazla düşünmemeye çalışıyorum. Ben lisedeyken bize misafir gelmişti kadın yenice sezeryan olmuş ve karın bölgesi komple ıslanmıştı otururken dikişlerden o görüntü gözümün önünden gitmiyor

Canim bende en baştan beri oksapar kullaniyorum bebegim biraz iri doktorum sezaryan yapariz büyük ihtimal dedi bende detayları biraz sordum ama netlestirmedim daha doktorum mecbur kalmadıkça genel anestezi vermem dedi

Kesinliklee valla ikisi de zor ikisinden de acaip tırsıyorum sezeryanı zor atlatan o kadar çok kişi var ki en basiti ablam bu bebişleri çıkarmanın başka kolay bi yolu daha olsaydı keşke
Benim de çevrem hep sezeryan hatta ben de sezeryanla doğmuşum normal doğum hikayeleri hep çok sıkıntılı duydum o yuzden normal doğumdan daha çok tedirgin oluyorum insan çevresinin toplamı galiba

Ben de kontrolden geldim. Doktora sütlü kahve renginde minik et benleri çıktığını söyledim. O da hamileliktenmiş! Neyse ki doğumdan bir süre sonra dökülecekmiş. Pazartesi omega 3'ü kesmemi istedi. Kanamayı artırabilir, o yüzden her ihtimale karşı bırak dedi. Ultrasonda ciğerlerinin genişleyip daraldığını, burun deliklerinin açılıp kapandığını gördük. Doktor dışarıdan bile belli, nefes egzersizi yaptığını ben senin göbeğinden görüyorum dedi. Ben de arada çok hafif inip çıktığını fark ediyordum ama onu ben yapıyorum zannediyordum :) Bi de iki hafta sonraki kontrole kadar çantan hazır olsun, hastaneye doğum şekline karar ver dedi. Yani o gün çok yakın...

Ben kullanıyorum. Doktorum kan sulandırıcı kullanıyorsun diye sezeryan olayım deme sakın çoğu anne öyle diyor erkenden alıyolar bebeği ama hiç farketmiyor herhangi bi sıkıntı yok normal doğum yapabilirsin dedi. Sadece 12 saat önceden iğneyi kesmemiz iyi olur dedi

Ben de kan sulandırıcı iğne kullaniyorum ama doktor sezeryanla ilgili öyle bişey söylemedi yarın gittiğimde sorarım doğumdan bir hafta önce bırakırız demişti daha once

Kahvaltıyı erkene alsanız belki bir öğün daha sıkıştırabilirsiniz araya. Ben de hafta sonu evde geç kahvaltı yapıyorum dediğiniz gibi oluyor.
hafta içi tam bir düzenim var ama ben 18 kilo aldım siz yine de aralarda kuruyemiş , kuru meyve ,meyve ,soda ,salata eklerseniz daha iyi olabilir

Ispanak yemegi yapıyorm simdi kendime34+5 de 2120 karın cevresi 2hafta geriydi cuma kontrolum nst var bakalm kac kilo olmus.kızımdada yemiyodum 37de 3kg dogdu ve 22kilo almıştım simdi 10 kg aldım

Benim de çevrem hep sezeryan hatta ben de sezeryanla doğmuşum normal doğum hikayeleri hep çok sıkıntılı duydum o yuzden normal doğumdan daha çok tedirgin oluyorum insan çevresinin toplamı galiba
Yaa işte bak bence insanlar hangi doğumu yapmışsa onu kötü anlatıyor diye böyle etkilenmişiz işte. Tabiki kolay bişe değil doğum ama insanlar anlatırken dikkat etmeli, korkuyo insan böyle işte

Ay nasıl rahatladım bunu görünce. İki üç sefer oldu böyle karnımda hafif bi inme çıkma oluyodu. Ya dedim su içiyo ya nefes alıyo netten baktım hıçkırıkla alıştırma yapar yazıyodu ama emin olamadım. İnip çıkıyo bi dk filan sürüyo doktordan duymana sevindim şimdi

Ama normal dogumun ne zaman gercekleseceginin garantisi yok ki nerden bileceksin ne zmaan gelecegini

Ben de normal doğum yapsam da kurtulsam diyorum bazen ama benim bebeğim baş aşağı dönmedi hala, dönmeye niyeti yok gibi

Etrafımızda anlatılardan etkileniyoruz galiba.. Yaşayıp deneyimlemek kendi fikrini edinmek en güzeli aslında. Umarımm döner doğuma kadar bebişin benimki hala baş aşağı son anda kötü bir sürpriz yapmazsa

Her aksam süt içiyorum benm vazgecilmezim birde madensuyu.yemekden sonra meyve yiyorum az erken kalkamıyoruz vnm ya kızım gec kalkıyor mecbur bekliyorm zaten bende 8.9gibi kahvaltı yapamıyorm gece alısmısık bakalım bebek gelince nasıl olcak

Reklam günde en az 30 kez çıkıyor yani kıyamet gibi bir şeyi anlatmak istiyor işte insanlar kısırlaşıyor bebekler anneler ölüyor vs dizidir tabide çocuklarda çıkınca korkuyormuş yani duyduğum
O reklam çıkınca direk degisiyorum bide sürekli veriyorlar sinir bozucu gercekten

Canim bende en baştan beri oksapar kullaniyorum bebegim biraz iri doktorum sezaryan yapariz büyük ihtimal dedi bende detayları biraz sordum ama netlestirmedim daha doktorum mecbur kalmadıkça genel anestezi vermem dedi
Ama işte oksaparın prospektüsünde epidural anestezi yapılamaz diyor felç riski oluyormuş korktum açıkcası.Doktorumla ben daha konuşmadım sen de konuşunca bana haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…