2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ama normal dogumun ne zaman gercekleseceginin garantisi yok ki nerden bileceksin ne zmaan gelecegini
Ben de onu düşündüm öyle hemen doğum olmuyor dedi olsa bile çok riski yok dedi. Bunları düşünüp korkutma kendini çok bi riski yok kanı öyle çok sulandırmıyo bu iğneler dedi

Ispanak yemegi yapıyorm simdi kendime34+5 de 2120 karın cevresi 2hafta geriydi cuma kontrolum nst var bakalm kac kilo olmus.kızımdada yemiyodum 37de 3kg dogdu ve 22kilo almıştım simdi 10 kg aldım

Ohh afiyet olsun löp löp et olsun bebişe ıspanak çok güzel bir besin benimkide 2300dü seninle aynıyken. Merak etme bence doğuma kadar 3ü bulur inşallah doktor bana öyle tahmin etti 3 kilo 3 kilo 200 olur dedi doğumda tabi Allah bilir

Bazı doktorlar da normal doğumda ıkınmadan dolayı kanama gerçekleştiğini ama kanama yerini göremedikleri için müdahale edemediklerini,sezaryende ise kanama olsa bile gördükleri için müdahale ettiklerini söylemiş.Bebeği bu arada normal tarihinden 3-4 gün önce alıyormuş doktorum sezaryende.Bana da 48 saat önce kes dedi bazıları 1 hafta diyormuş.Kafamda deli sorular

boğazda sıkıntı yok ama burun kısmından kaygılıyım, anlatanlar çok trajedi içerikli anlattı hep... bakalım inşallah yaparlarken doğurmam
Bence o kişiler çok nazlıben oldum test abartılacak bir şey yok.Biz bi de dogum yapıcaz burna giren çubuk trajediyse dogumda napsak ki

Ben kullanıyorum iğne ama ben zaten genel istediğim için böyle bir soru sormadım. Yani prosedürü bilmiyorum canım

Bence o kişiler çok nazlıben oldum test abartılacak bir şey yok.Biz bi de dogum yapıcaz burna giren çubuk trajediyse dogumda napsak ki
Ayy öle deme cnm ben nazlı biri değilim ama hem hastayım hem hamilelik olunca insan hassas oluyor yoksa saniyelik bşy ama benm midem o an da bulandı mide desen zaten agzın da yani allahtan 3 5 sn süren bsy yoksa mahvolurduk bnce

Ben kullanıyorum iğne ama ben zaten genel istediğim için böyle bir soru sormadım. Yani prosedürü bilmiyorum canım
Neden genel istiyorsun canım?Genelden sonra ağrıyla uyanmak zor falan diyorlar acaba neden ağrı kesiciyi hemen vermiyorlar

Ben de hamileyim kuzum sadece burnumda gıdıklanma hissettim çok hafif bi de öğrürür gibi olacaktım geçti zaten parmağını soksan gırtlağına aynısı oluyo çocukken de kaşıkla bakarlardı boğazımıza aynı o zamanki gibi.

Sen negatif çıkacaksın bak gör.
O twesterlar falan suçlu senin şikayetlerinden dahada tut biraz bak doğuma bişiy kalmadı yiyeceksende kapta ye kaşık kaşık bide gidip buzlu dondyrmaları yemişsin.
Hahah inş valla bi yandanda diyorum bu kdr cektim korona olmus olsam en azından gecirdim gitti derdim soncta bu işkenceyi cektim halada cekiyorum ama eşim için endişeleniyorum bide evden cıkamamaktan hamile olmasam hiç önemli değil hafif atlattım gecti derdim neyse hayrlısı inş dediğiniz gibidir yarın yazarım buraya

Walla beni sarstı yani ağladım ne yalan söleyim belkide hastalığın verdiği seyden olmustur cunkü cok hastaydım dün de hastalığımın pik noktasıydı büyük ihtiamal nazlı olanlara bsy diyemem ama dediğin gibi abartolcak bsy yok baktığın zaman kasmazsan daha kolay oluyo biraz da psikolojik

Neden genel istiyorsun canım?Genelden sonra ağrıyla uyanmak zor falan diyorlar acaba neden ağrı kesiciyi hemen vermiyorlar
Çünkü ameliyathanelerde hep travmatik anılarım var tüp bebekten dolayı ve bebeğimle orada karşılaşmka istemiyorum. Rahimde kanama alanlarım var zaten, bir de bebişim biraz iri olacak gibi. Ayrıca daha önce de bir sürü operasyon geçirdiğimden genel anestezi bana rahat geliyor. Ağrı kesici konusunu bilmiyorum ama gaz sancısı için ilaç aldım. Bakalım gönlümüze göre en hayırlısı olsun inşallah

Hüseyin hoca mı canım ? Niye öyle erken alıyo ya bebeğin anne karnında bi gün bile daha durması farkediyomuş yani gelişimine. Bilmiyorum ki benim de kafamda binlerce soru var nasıl olacak diye. Rabbim kolaylaştırsın.

Bi de benim takip ettiğim hamilelik uygulaması var. Elika. Bikaç ay önce orda da sordum. Kan sulandırıcı kullanan bir sürü kişi normal doğum yaptıklarını kan sulandırıcının buna engel olmadığını yazdılar. Burda da var kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenler diye bi topik orda da var birsürü bu durumda olup normal doğum yapan

Kizlar benim dogum gunum belirlendi nasipse persembe gunu bebisleri kucagimiza alacagiz ancak bebislerden biri 2250gram kuveze girer mi acaba ?Cok korkuyorum.
Korkma tatlım benim kızım 2 kg doğdu 37 de girmedi.sen stres yapma sağlıkla al kucağına inşaallah.

burnum acayip acımıştı benim iki defa test yapıldı Üçüncüde doğumda olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…