2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar doğum çantasına bebek için ve kendimiz için nevresim takımı veya çarşaf filan eklediniz mi?

Kızlar doğum çantasına bebek için ve kendimiz için nevresim takımı veya çarşaf filan eklediniz mi?
Yok canım artık. Zaten çarşafın üstüne hasta bezi seriyorlar. Bebek beşiğine de bi müslin sereriz tamam işte. Belki bir yastık yüzü götürülebilir yastığın üstüne sermek için

Yok canım artık. Zaten çarşafın üstüne hasta bezi seriyorlar. Bebek beşiğine de bi müslin sereriz tamam işte. Belki bir yastık yüzü götürülebilir yastığın üstüne sermek için

bebişin altına battaniyelerinden birini sermeyi düşünüyorum . Yastık için fazladan havlu aldım , yastığın üzerine koyarım diye çarşaf nevresim gelince bir sürü iş , giderken angarya

Bir de son kontrolden bu yana (19 gün ediyor) kilo almamıştım ama bebek 600 g almış. Daha önce de ben bir ayda 1 kilo almıştım bebek 700 g almıştı. Bir kez daha benim kilo almamla onun kilo alması arasında bir bağlantı olmadığını anladım.

Mesaj eskilerde kaldı ama sormak istedim. Doğumuna etki etti mi kardeşinizin ya da sonra tedavi gördü mü?
Sonrasında tedavi görmedi hala duruyor ama o zaten önceden kalça kırığı olduğu için sezeryan oldu. Normal doğumda risk olur mu bilmiyorum. Bana kalsa olur ama dr bilir tabi

Selam hanımlar, bizde kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür 2700 gram 48 cm olmuş miniğim:) burada sizlerin bebişlerin kilosunu duyunca bana az gibi geldi doktora sordum hayır çok güzel büyümüş haftasıyla uyumlu dedi:) nstde de bir sıkıntı çıkmadı ama ilk doğum erken olunca erken doğum öykün var şuan için herşey yolunda ama her an her şey olabilir biz her ihtimale karşı doğum için gerekli testleri yapalım, haftaya perşembeye de covid testini yapalım dedi. bir de haftaya perşembe çatı muayenesi yapacakmış dedim hocam ne gerek var:)ben zaten ilkini normal doğurmuşum çatım filan yeterince geniştir:) olsun ufaktan bi bakalım dedi artık yapacak birşey yok.

Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Canim bebişler kaç ve boyda doğdu ultrasonla aynı mı dogumun nasil geçti musait olunca ayrintilari yazar misin

Tam olarak kac haftaliksin canim darisi bizim basimiza hepimiz hayirli haberlerle donelim insalah benimki de kucukken daha cok gosterirdi yuzunu simdi goremiyoz hep biseyler var ya kordon yuzunde ya plesanta ortuyor goremiyoz
34+3 haftaliktik cnm
Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Hayırlı olsun canim. Allah anali babali biyutmek nasip etsin cnm

Bol paça beli lastikli olanlar var onlardan kullanabilirsiniz

Aynı durum bende var yalnız 10-15 dk değil evin içinde şöyle bir tur atıp hop WC stylaa yapıyorum

Yoğurt-ekmek aman yarabbi sanırsın kebap nasıl götürüyorum sadece kahvaltıdan sonra değil her acıktığımda yiyorum bizim buranın ekmeği bi de taze çıkıyo fırından sıcak sıcak aldığımız yoğurt da çok güzel. Mide de öyle bi organ ki yedikçe açılıyo yiyesi geliyo insanın. Ben bu ay baya abarttım kaşar da çok yedim meyve de özellikle incir ve kuruyemiş bebek bi hafta önde çıktı. Doktor uyardı dikkat et diye. Bebek çok fazla kilo alırsa normal doğum avantajını kaçırırsın dedi. Saydığım şeylerin hepsi bebeğe kilo aldıran şeyler canım yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…