2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aaa ilk defa mı çağırmıştınız

İnşallah canım

Igne 24 saat kala kesiliyor zaten belki acil durumlarda igne yeni yapilmissa genel vermek zorunda kalabilirler tabi belki
Bazıları 1 hafta bazıları 48 saat bazıları 24 saat önceden kesiyor.Doktorlar bu konuda hemfikir değiller.Bazı kişilerde iğne yeri kanadığı için genel anesteziye almışlar.Şansım varsa epidural olmak isterim görmek için.Ama pıhtı atma gibi riskleri varsa göze alamam doktorumla konuşacağım.

Erken almıyor ki aksine sezaryende 38.haftada alıyorlarken doktorum doğumdan 3-4 gün önce alıyor.Doğum gününde alamaz sonuçta.
Normal doğum yapan da var sezaryen yapan da.Ikınma esnasında kılcal damarlarda kanama olduğunda içten olduğu için müdahale edememe,sezaryende ise kanama olsa bile her şey göründüğü için müdahalenin kolay olmasından dolayı sezaryeni tercih eden doktorlar var.Ben sezaryene kendim karar verdim.Epidural istiyordum o da kan sulandırıcı kullananlarda tehlikeli olabiliyormuş bunu soracagım doktora.Her doğumda belli riskler var ama kan sulandırıcı kullanınca baya araştırmak zorunda kaldım.

En iyisi herkesin kendi saglik durumuna gore kendi doktorunu dinlemesi

En iyisi herkesin kendi saglik durumuna gore kendi doktorunu dinlemesi
Valla bana önceki doktorum ilk düşükte teste, kan sulandırıcıya gerek yok demişti ona da güvenmedim iyi ki güvenmemişim gittim test yaptırdım pıhtılaşmam çıktı.Ben araştırayım da gerisi Allah kerim

Canım iğneyi sabaha al akşam yapıyorsan, kasılmaların başlayınca da bırak 24 saatte etkisi kalmıyor zaten. Dediğin gibi epiduralde sıkıntı olabiliyormuş normal anestezide sıkıntı olmuyor

Canım madem az yiyosun o zaman mutlaka fındık ceviz badem üçlemesi yap en az bir avuç. Bari kaliteli yap ve besin girsin vücuduna. Kavrulmuş değil de çiğ al ama bunları

Benimde sans esiri yapildi o testler valla 8 aylik bebemi kaybettim kendi dr.um istemedi dr degistirdim o sans eseri bi bakalim dedi de yaptirdim. Ama iste ne kadar kurcuklarsak kafa corba oluyor korkular artiyor ben bilmemekten yanayim aslinda ama artik cok gec

Aaa yok artık temiz eve neden yardımcı alacaktın deli mi ne ben şokk

Üstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum

Üstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum

Yaa ağlama canım üzme tatlı canını senden önemli mi bir daha onu çağırmazsın olur biter. Hangimiz evi 4 4lük olabilir şu zamanlarda Allah aşkına yerimden kalkamıyorum eşimin yaptığı da bir yere kadar.. Allaha havale et öyle insanı boşveeer

Uzme kendini canim ya kadinda bir hos yani evi temizleyip mi cagircaktin yani suan hepimizin evleri ayni durumda korkudan insan yapamiyor ki temizlik kadininda cok ihtiyaci yokmus bence olsa boyle nankor olmazdi

Kız ne ağlıyon olduğu kadar annen de yapmış işte.

Maalesef ülkemizde bir gerçek var ki, bugün çaycıya samimi davranırsan yarın çayını kendin alırsın. Mesafeyi koruyacaksın her zaman. Bi dahakine artık.

Benim ev halen dandini kimsenin gelip gittiği yok. Bak ben ağlıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…