2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Sağlıklıysa en önemlisi o canım malesef kiloları çok kıyaslıyoruz ama nasıl ki herbirimiz bünyesi farklı kimimiz minyon kimimiz tombik bebeklerde öyle. Bence kilosu iyi seninkinin de 3 olur doğuma kadar inşallah. Nedense bizim millette kilolu çocuk doğurmak bir övünç meselesi ama elimizde olan birşey değil bebegin bünyesi neyse o, takma kafana

Bu saydıklarını ben çok yiyorum ki Bebeğim zaten ileride bir de, benim dikkat etmem lazım o zaman zaten baş çapımız da iri.
Ama bunları yemeden nasıl yapabilirim ki

Maşallah canımdenicem kuzum inş bnm midede acıkır devamlı

Ben kullaniyorum kullanan arkadaslarim da vardi spinal ya da epirdural oldular. Benimde oyle olacak. Kim dedi olmuyor diye ?

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağolun rabbim size de yaşatsın darısı başınıza olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.
Boyları 44 cm kiloları 2325-2040 ultrasonda daha fazla çıkıyordu ama kiloya bakmıyorlar önemli olan sağlıklarında sorun olmasın diyorlar yani bu kiloyla bile küvöze girmedik kafanıza takmayın sakın kiloyu.

bu arada daha önce sezeryan yaşayanlar çok zormuş ya

neyde zorlandın

Bugün büyük temizlik bitti . Malesef bu gelen kişiden de memnun kalmadım . Zavallı anacığım işin neredeyse yarısından fazlasını yaptı.
Hamileyim ustelik aylardır sınava hazırlanıyorum. Sürekli evin pis evin pis deyip durdu guleryuz göstermemeli miydim bilmiyorum . Şok olduk. Kadın evin işi bitmeden çekti gitti saatim doldu diye ben tek basima olsaydım napacaktim acaba . Moralim o kadar bozuldu ki ağlıcam neredeyse .
Duvar sildirmedim hali bile yok evim 2+1 formatında küçük. Ona rağmen 9.30 17.30 aradı bir işi bitirip çıkamadı. Olan benim 200 lirama oldu

Bu saydıklarını ben çok yiyorum ki Bebeğim zaten ileride bir de, benim dikkat etmem lazım o zaman zaten baş çapımız da iri.
Ama bunları yemeden nasıl yapabilirim ki
Sen de dikkat et kuzum. Benim bi hafta ilerde çıktı son 2 muayenede. Bebek büyük de olabilir yani sat a göre. Doktor normal doğum için dikkat et yemenden kısma sadece şekerli şeylere dikkat et meyve felan az ye dedi
Maşallah canımdenicem kuzum inş bnm midede acıkır devamlı
Başta zorlayarak olsa da ısrar et iştahın açılacak illaki yarasın sana da bebişine canım
Bi de süt içiyorum yazmıştın galiba süt yerine yoğurt yiyebilirsin canım. Kalsiyum açısından da her açıdan da yoğurt daha iyi. Süt tok tutuyo iştah kapatıyo yoğurt da tam tersi iştah açıyo mideyi barsakları temizliyo.

Aaa çok ilginçmiş normal Doğumda imkansız yetişmesi e sancı çekilirken o test sonucu mu beklenecek Allah korusun pozitif çıksa Doğumun ortasında başka hastane ye mi yollayacaklar

Canım ya ne güzel yazmışsın benim çatım geniştir bazı doktorlar ikincide de yapıyor bende anlamyorum ama bir bildikleri vardır belki çatı kafa uyumuna bakacaktır belki vardır bir sebebi benimki 38 de bakıyorum dedi bakalım değişmezse iki hafta sonra

Aaa yok artık temiz eve neden yardımcı alacaktın deli mi ne ben şokk

Kadının terbiyesizliği sen sıkma canını iyiki Yalnız değildin ben de bazen anlamıyorum bu insanları temiz olsa neden çağırayım seni Allah’a havale et üzülme sen bitmiş gitmiş insan olsa hamile kadına söylenmezdi kirli diye sabır sınıyor bazıları

Spinalmi oldun genelmi?
Eğer genelse kendini iyi hissettiğin an bol bol yürü o ağrı genelde gazdan oluyor.ilkinde benim çok yürümüştüm hiç ağrım sızım olmamıştı ikincisinde ziyaretçilerden fırsat bulup ayağı bile kalkamamıştım çok ağrı yapmıştı bu covid olayının en sevdiğim yanı ziyaretçi meselesine kökten çözüm bulması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…