- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Selam hanımlar, bizde kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür 2700 gram 48 cm olmuş miniğim:) burada sizlerin bebişlerin kilosunu duyunca bana az gibi geldi doktora sordum hayır çok güzel büyümüş haftasıyla uyumlu dedi:) nstde de bir sıkıntı çıkmadı ama ilk doğum erken olunca erken doğum öykün var şuan için herşey yolunda ama her an her şey olabilir biz her ihtimale karşı doğum için gerekli testleri yapalım, haftaya perşembeye de covid testini yapalım dedi. bir de haftaya perşembe çatı muayenesi yapacakmış dedim hocam ne gerek var:)ben zaten ilkini normal doğurmuşum çatım filan yeterince geniştir:) olsun ufaktan bi bakalım dedi artık yapacak birşey yok.
Bu saydıklarını ben çok yiyorum kiYoğurt-ekmek aman yarabbi sanırsın kebap nasıl götürüyorumsadece kahvaltıdan sonra değil her acıktığımda yiyorum bizim buranın ekmeği bi de taze çıkıyo fırından sıcak sıcak aldığımız yoğurt da çok güzel. Mide de öyle bi organ ki yedikçe açılıyo yiyesi geliyo insanın. Ben bu ay baya abarttım kaşar da çok yedim meyve de özellikle incir ve kuruyemiş bebek bi hafta önde çıktı. Doktor uyardı dikkat et diye. Bebek çok fazla kilo alırsa normal doğum avantajını kaçırırsın dedi. Saydığım şeylerin hepsi bebeğe kilo aldıran şeyler canım yiyebilirsin
Maşallah canımYoğurt-ekmek aman yarabbi sanırsın kebap nasıl götürüyorumsadece kahvaltıdan sonra değil her acıktığımda yiyorum bizim buranın ekmeği bi de taze çıkıyo fırından sıcak sıcak aldığımız yoğurt da çok güzel. Mide de öyle bi organ ki yedikçe açılıyo yiyesi geliyo insanın. Ben bu ay baya abarttım kaşar da çok yedim meyve de özellikle incir ve kuruyemiş bebek bi hafta önde çıktı. Doktor uyardı dikkat et diye. Bebek çok fazla kilo alırsa normal doğum avantajını kaçırırsın dedi. Saydığım şeylerin hepsi bebeğe kilo aldıran şeyler canım yiyebilirsin
Ben kullaniyorum kullanan arkadaslarim da vardi spinal ya da epirdural oldular. Benimde oyle olacak. Kim dedi olmuyor diye ?Kızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağolun rabbim size de yaşatsın darısı başınıza olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.
Boyları 44 cm kiloları 2325-2040 ultrasonda daha fazla çıkıyordu ama kiloya bakmıyorlar önemli olan sağlıklarında sorun olmasın diyorlar yani bu kiloyla bile küvöze girmedik kafanıza takmayın sakın kiloyu.
bu arada daha önce sezeryan yaşayanlar çok zormuş ya
Sen de dikkat et kuzum. Benim bi hafta ilerde çıktı son 2 muayenede. Bebek büyük de olabilir yani sat a göre. Doktor normal doğum için dikkat et yemenden kısma sadece şekerli şeylere dikkat et meyve felan az ye dediBu saydıklarını ben çok yiyorum kiBebeğim zaten ileride bir de, benim dikkat etmem lazım o zaman zaten baş çapımız da iri.
Ama bunları yemeden nasıl yapabilirim ki
Başta zorlayarak olsa da ısrar et iştahın açılacak illaki yarasın sana da bebişine canımMaşallah canımdenicem kuzum inş bnm midede acıkır devamlı
Ağrım çok oldu hala da çok fazla..neyde zorlandın
ağrı kesici vermiyorlarmı? serumla veriyorlar ayrıca kalçadan iğne de yapıyorlardı banaAğrım çok oldu hala da çok fazla..
Aaa çok ilginçmiş normal Doğumda imkansız yetişmesi e sancı çekilirken o test sonucu mu beklenecek Allah korusun pozitif çıksa Doğumun ortasında başka hastane ye mi yollayacaklarD Dnzaysednz doktorla konuştum 300₺ test parası istiyorlarmış normal doğumda olsa gelip alacaklarmış çok tuhaf sonucu çıkana kadar ben doğurursam ne olcakziyaretçi yasakmış annemle eşim gelebilir mi dedim refakatçi gelebilir dedi
Canım ya ne güzel yazmışsın benim çatım geniştirSelam hanımlar, bizde kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür 2700 gram 48 cm olmuş miniğim:) burada sizlerin bebişlerin kilosunu duyunca bana az gibi geldi doktora sordum hayır çok güzel büyümüş haftasıyla uyumlu dedi:) nstde de bir sıkıntı çıkmadı ama ilk doğum erken olunca erken doğum öykün var şuan için herşey yolunda ama her an her şey olabilir biz her ihtimale karşı doğum için gerekli testleri yapalım, haftaya perşembeye de covid testini yapalım dedi. bir de haftaya perşembe çatı muayenesi yapacakmış dedim hocam ne gerek var:)ben zaten ilkini normal doğurmuşum çatım filan yeterince geniştir:) olsun ufaktan bi bakalım dedi artık yapacak birşey yok.
Bugün büyük temizlik bitti . Malesef bu gelen kişiden de memnun kalmadım . Zavallı anacığım işin neredeyse yarısından fazlasını yaptı.
Hamileyim ustelik aylardır sınava hazırlanıyorum. Sürekli evin pis evin pis deyip durdu guleryuz göstermemeli miydim bilmiyorum . Şok olduk. Kadın evin işi bitmeden çekti gitti saatim doldu diye ben tek basima olsaydım napacaktim acaba . Moralim o kadar bozuldu ki ağlıcam neredeyse .
Duvar sildirmedim hali bile yok evim 2+1 formatında küçük. Ona rağmen 9.30 17.30 aradı bir işi bitirip çıkamadı. Olan benim 200 lirama oldu
Kalçadan iğne yapıldı bir de ağrı kesici serum takıldı canımağrı kesici vermiyorlarmı? serumla veriyorlar ayrıca kalçadan iğne de yapıyorlardı bana
Kadının terbiyesizliği sen sıkma canını iyiki Yalnız değildin ben de bazen anlamıyorum bu insanları temiz olsa neden çağırayım seniBugün büyük temizlik bitti . Malesef bu gelen kişiden de memnun kalmadım . Zavallı anacığım işin neredeyse yarısından fazlasını yaptı.
Hamileyim ustelik aylardır sınava hazırlanıyorum. Sürekli evin pis evin pis deyip durdu guleryuz göstermemeli miydim bilmiyorum . Şok olduk. Kadın evin işi bitmeden çekti gitti saatim doldu diye ben tek basima olsaydım napacaktim acaba . Moralim o kadar bozuldu ki ağlıcam neredeyse .
Duvar sildirmedim hali bile yok evim 2+1 formatında küçük. Ona rağmen 9.30 17.30 aradı bir işi bitirip çıkamadı. Olan benim 200 lirama oldu
Ağrım çok oldu hala da çok fazla..
MasallahÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Spinalmi oldun genelmi?Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok sağolun rabbim size de yaşatsın darısı başınıza olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.
Boyları 44 cm kiloları 2325-2040 ultrasonda daha fazla çıkıyordu ama kiloya bakmıyorlar önemli olan sağlıklarında sorun olmasın diyorlar yani bu kiloyla bile küvöze girmedik kafanıza takmayın sakın kiloyu.
bu arada daha önce sezeryan yaşayanlar çok zormuş ya
Canım sen nasıl oldun kanama azaldı mi kontrolün ne zamandıkahve içebildin mi , ağrıya çok iyi geliyormuşnerende ağrı var dikiş yerlerinde mi başında mı
Kan sulandırıcı prospektüslerinde yazıyor bazı doktorlar bu riski almak istemiyormuş.Ben kullaniyorum kullanan arkadaslarim da vardi spinal ya da epirdural oldular. Benimde oyle olacak. Kim dedi olmuyor diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?