Kızlar benim gibi temizliği abartmayınayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Vee Eylül ayını çıkarmaya niyetli olmayan bir kuzu annesi de ben oluyorum galiba. Yatışım yapıldı kızlar. Doktor sezeryanda alıyor sancım devam ettiği için. Mr olur bana dua edin. Ne kadar rahat olmaya çalışsam da çok korkuyorum. Lütfen dua larınızı hem benden hem bebeğimden eksik etmeyin
bagi dandini aldım ben
Ben fisher price 3ü bir arada salıncak aldım hem anakucağı hem salıncak güzel gibi canım
Ben başta kesin 200-300 liralıklardan alırım diye düşünüyordum ama almamaya karar verdim. Doğumdan sonra gidişata göre bakıcam. Zaten ilk birkaç ay bebek arabasını ana kucağı gibi evde kullanırım gibi geliyor.
Joie sirena aldık ama çok büyük yer kaplıyor. Kendi kendine sallansın istemiştik ama nereye sığdıracağım bilemedim. Bebek gelince kendi kendine sallanan olmasının faydasını görecek miyiz bilmiyorum. Ben letgo dan ikinci el aldım uyguna geldi yoksa sıfırına o kadar para vermezdim.
Çok teşekkürler canlar önerileriniz içinCanım ben çok para vermek istemedim kullanacağı max 6 ay beşik de sallanmıyor olunca sabit almıştım sallanan birşey olsun diye salıncak tipi e bebek markası aldım fotoyu yüklüyorum
Benim eşim beni öyle teselli ediyor az kaldı sabret diyor
Bu sabah ta 70 gün kaldı diyor neye 70 gün kalmış dedim doğuma 1 ay 40'ın çıkmasına da 40 gün etti 70 gün diyor
deliii ben neyin derdine düşmüşüm o neyin derdine
Ben de en son pijamayı aldım ilk Aqua almıştım en küçük bedeni bile çok büyük geldi lohusalar olmuyor bana sonuçta bu göbeğin bir kısmı da doğumda gidecek normal gecelik aldım pentiden önü düğmeli s beden şu an oluyor doğumdan sonra da olur bir de Lohusa aldım pentiden onu da xs aldım ev hırkası görmüştüm onu aldım havaların soğuyacağını sanmıyorum da36ya kadar çalışacağım5 günlük iznim var onu kullanıp çıkacağım haftaya inşallah bir aksilik olmazsa sonraya aktarmak istedim
ben bir türlü sabahlık gecelik bulamadım kendime bir de bebeğin şampuanı , bezi falan hastane çantam ve mobilyaları haftaya gelecek bu hafta sonu depar atacağım mağazalar arası
Aynen canım banyo sonrası için aldım ablam da yağ kullanmamıştı iki bebeğinde de mustela losyon kullandı memnundu onun önerisiyle ben de losyon aldımLosyonu banyodan sonra mı kullanacaksın canım? bende yağ sevmiyorum eğer durulama gerekmiyorsa bende alayım ya..
ne güzel bulmuşsunuz böyle hepsi de uyumlu güle güle kullanın çok teşekkür ederim ben de lohusa sitelerinde boğulup duruyordum :)Ben de en son pijamayı aldım ilk Aqua almıştım en küçük bedeni bile çok büyük geldi lohusalar olmuyor bana sonuçta bu göbeğin bir kısmı da doğumda gidecek normal gecelik aldım pentiden önü düğmeli s beden şu an oluyor doğumdan sonra da olur bir de Lohusa aldım pentiden onu da xs aldım ev hırkası görmüştüm onu aldım havaların soğuyacağını sanmıyorum daresimleri atayım belki fikir olur gecelik ve sabahlık da lcwden aldım en küçük olmasına rağmen büyük geldi ama gecelik ve sabahlık sorundeğil bol bol giyerim onları
Bende sermeyim dedim ama halıları bu seferde fayanslar kayıyor sende dikkat et canımay gecmis olsun canm bnim dikkat et ya Bnde halilari vericem ole ustten bi silme yapip sererim Kaynanam var yardim eder o
Bende son haftam çağırıcam canım. Çünkü hemen kirlenir boşa temizletmiş olmayayım diyorum.Ben dün çağırdım aslında derdim ne bilmiyorum ay şunu yıkayım ay şurayı sileyim sanki tekrar kirlenmeyecek Boşver sende valla yeni aklım başıma geliyor bebeklerimizden önemli mi
Penti de var canım, ben aldım lcwaikikide de var. Hiç lohusa pijamalarına bakmaya gerek yok. Çok süslü püslü bişeyler istemiyosan. Çünkü onlar kalıyo, sonra daha pratik şeyler giymek istiyosun. :)36ya kadar çalışacağım5 günlük iznim var onu kullanıp çıkacağım haftaya inşallah bir aksilik olmazsa sonraya aktarmak istedim
ben bir türlü sabahlık gecelik bulamadım kendime bir de bebeğin şampuanı , bezi falan hastane çantam ve mobilyaları haftaya gelecek bu hafta sonu depar atacağım mağazalar arası
Kaşıntı çok az, kızarıklık yokKaşımamaya çalışıyorum, kaşınınca ovuyorum. Kremlenmeyi günde birden ikiye mi çıkarsam?
Kız bu kadar şeyi nasıl aklında tuttunGünaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda nstde de sıkıntı çıkmadı rahim ağzı uzunluğu da iyi erken doğuma dair bir risk yok şimdilik
doktora sorduğum sorular yönünde biraz bilgilendirme yapayım Soran arkadaşlar vardı Uzun olabilir
Bu hafta perine masajına başlayalım dedi maket üzerinden gösterdi @Kemankolik in paylaşım yaptığı video gibiydi doğal zeytin yağı kullan masaj yaparken dedi pilates topuna da başlayalım öne arkaya ve sonsuzluk işareti çizer gibi hareketler yaparsan vajina kasların gelişir dedi nefes egzersizlerine başlıyoruz gün içinde bebek hareket ettikçe bunları yap doğumda en çok nefes egzersizleri işimize yarayacakmış 4 sn burundan nefes alarak karnı şişiriyoruz aldığımız nefesi 8 snde ağızdan veriyormuşuz ilk başlarda 8 olmaz 6 olur zamanla uzayacak bu süre dedi
Hurma ve merdiven olayını sordum 37 de başlayacağız onlara bir hafta daha bekle dedi günde 5 hurma sabah akşam adaçayı içebilirsin dedi Ama 37 de pek bitki çayları ile aram yoktur ama deneyeceğim bir içsem yeter bile hurma ve adaçayında oksitosin var doğal suni sancı gibi Adaçayı ilk aylarda kaçınıyoruz ama son haftalarda doğumu kolaylaştırdığına yönelik çalışmalar varmış
Doğumla ilgili haftaya konuşalım erken oluyor sonra unutuluyor dedi ama suni sancı vermesini falan merak ediyordum 41 dolana kadar vermem en son seçenek olarak kullanıyorum doğumlarımda dedi bakalım artık normal doğumda epiduralde kullanmıyor benim doktor hastanede ilginç şekilde politikaları gereği yasakmış ben zaten çok istemiyorum da yine de saçma geldi özel hastanede epidural seçenek olarak sunulmalı bence
AA bir de akıntın artar Vajina kendini kayganlaştırarak doğuma hazırlanıyor artık idrar kaçırma olabilir terleyebilirsin bu suyla karışabilir İç çamaşırını değiştirince tekrar hemen Islanıyorsa sudur 15-20 dk sonra İse akıntıdır dedi su sızıntı şeklinde de olabilir birden 1.5 lt de gelebilirmiş su gelirse direkt hastane sancılar düzenli olursa takip edebilirsin 30 dk başlar 20 dk Devam eder 10 dk a düşünce hastaneye gel Düzenli olacak ama. ara ara olan kasılmalarımız doğuma hazırlıkmış pozisyon kaynaklı da olabilir oturuyorsan yürü ya da yat kendi pozisyonu değiştir ılık duş Al böyle geçerse yalancı kasılmaymış
Yine kendini göstermedi sıpa o kadar konuştum bakalım haftaya gösterecek mi
Yani yormazsam kendimi hissetmiyorum hastalığı bu gecede güzel uyudum karnım agrıyo ara ara bide cok uzun süreli konusunca yoruluyorum hamileliğin etkisi de var zaten ben nefes nefese kalıyodum smdi daha fazlalaştı koku alamıyorum hala ama burnum tıkalı değil ilaç verilmedi hiç Bi sekilde ağır olmadıgım için sadece muayene yapıldı yani tek seçenek ağdacı givi geliyo onunda tam ne zaman kaptıgını bilmiyorum ki ben ağdaya 2 eylülde gittim 12 eylülde hastalık belirtilerim cıktı 10 sonra cıkacagını sanmıyorum düşük düşün bulamadım kimden bulastıgınıda 10 15 dk sürdü maske vardı kadında maskesiz almıyo da yapmıyorda korkuyordu oda cünkü cok sıcaktı vantilatörü actırdım bide odada cok küçüktü bu sekilde yaniHafifledi mi semptomların canım d vitamini verdiler mi sonra? Sen kuaförden kaptığını mı düşünüyodun dimi? gidicektim de tedirgin oldum şimdi. Maske durumunuz nasıldı buarada kadın çalışırken maske takıyor muydu ikinizde maskeli miydiniz?
Hahhaa soruları her seferinde yazarak gidiyorum onları unutuyorum da cevapları unutmuyorum unutmamam lazım sorulara bakarak cevapları da buraya yazdım çoğunu ben soramadan anlattı sağolsunKız bu kadar şeyi nasıl aklında tuttun
Soguk süt ve leblebi bana cok iyi geliyokizlar ya du an cok kotu mide yanmam var dun gecede uyuyamadm zatn Surup vardi onu ictm ama nafile salatalik yedum biraz iyi geldi uzanmak istiyorum uzanamiyorumEsim dun gece az kaldi sabret diyor Dedim demesi kolay Guluyor
hahaahaaa bu da iyiydi..ne kadar tutacan çıkacak ergeç çıkmakta olan.Ay bana hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo.Lemanda vardı ya hep hamile bi karakter onun gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?