2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin

ay gecmis olsun canm bnim dikkat et ya Bnde halilari vericem ole ustten bi silme yapip sererim Kaynanam var yardim eder o

Canım Rabbim tez kurtarsın sağlıcakla kavuş bebeğine korkma inşallah

bagi dandini aldım ben
Ben fisher price 3ü bir arada salıncak aldım hem anakucağı hem salıncak güzel gibi canım
Canım ben çok para vermek istemedim kullanacağı max 6 ay beşik de sallanmıyor olunca sabit almıştım sallanan birşey olsun diye salıncak tipi e bebek markası aldım fotoyu yüklüyorum
Çok teşekkürler canlar önerileriniz için

ayy valla hepsi ayni bizdede ayni muhabbetler donuyor Bi kere cekseler o dogum sancisini Ellerini surmezler

Ben de en son pijamayı aldım ilk Aqua almıştım en küçük bedeni bile çok büyük geldi lohusalar olmuyor bana sonuçta bu göbeğin bir kısmı da doğumda gidecek normal gecelik aldım pentiden önü düğmeli s beden şu an oluyor doğumdan sonra da olur bir de Lohusa aldım pentiden onu da xs aldım ev hırkası görmüştüm onu aldım havaların soğuyacağını sanmıyorum da resimleri atayım belki fikir olur gecelik ve sabahlık da lcwden aldım en küçük olmasına rağmen büyük geldi ama gecelik ve sabahlık sorundeğil bol bol giyerim onları

Eklentiler

• 9FE992C3-94D7-4C3D-BAD6-456FB2CAED40.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 045DC423-A4A9-48BD-9AC6-68B737465A33.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 47F0391A-63E0-4C6C-AED2-AE99637790E4.webp
    15 KB · Görüntüleme: 46
Losyonu banyodan sonra mı kullanacaksın canım? bende yağ sevmiyorum eğer durulama gerekmiyorsa bende alayım ya..
Aynen canım banyo sonrası için aldım ablam da yağ kullanmamıştı iki bebeğinde de mustela losyon kullandı memnundu onun önerisiyle ben de losyon aldım

ne güzel bulmuşsunuz böyle hepsi de uyumlu güle güle kullanın çok teşekkür ederim ben de lohusa sitelerinde boğulup duruyordum :)

Ben dün çağırdım aslında derdim ne bilmiyorum ay şunu yıkayım ay şurayı sileyim sanki tekrar kirlenmeyecek Boşver sende valla yeni aklım başıma geliyor bebeklerimizden önemli mi
Bende son haftam çağırıcam canım. Çünkü hemen kirlenir boşa temizletmiş olmayayım diyorum.

Penti de var canım, ben aldım lcwaikikide de var. Hiç lohusa pijamalarına bakmaya gerek yok. Çok süslü püslü bişeyler istemiyosan. Çünkü onlar kalıyo, sonra daha pratik şeyler giymek istiyosun. :)

Kaşıntı çok az, kızarıklık yok Kaşımamaya çalışıyorum, kaşınınca ovuyorum. Kremlenmeyi günde birden ikiye mi çıkarsam?

Cnim krem ne kullaniyosun ?
İkinci gebeligim sabah vazelin gece bebe yagı suruyorum ... Kasindigim zamanlar gunde iki kere yagi suruyorum.. henuz bi catlagim yok.kasininca korktugum oluyor ama yagdan sonra geciyor. Evinde bulunuyorsa bir dene istersen. Birde kasimamaya calis .. bn ufak ufak bastirir vururdum ne alakaysa kasintim azalirdi

Kız bu kadar şeyi nasıl aklında tuttun

Beyiss cok geçmis olsun dikkat et canim temizlik her zaman olur sen dogur sonra istersen duz duvara cik kiz otur yerinde

Yani yormazsam kendimi hissetmiyorum hastalığı bu gecede güzel uyudum karnım agrıyo ara ara bide cok uzun süreli konusunca yoruluyorum hamileliğin etkisi de var zaten ben nefes nefese kalıyodum smdi daha fazlalaştı koku alamıyorum hala ama burnum tıkalı değil ilaç verilmedi hiç Bi sekilde ağır olmadıgım için sadece muayene yapıldı yani tek seçenek ağdacı givi geliyo onunda tam ne zaman kaptıgını bilmiyorum ki ben ağdaya 2 eylülde gittim 12 eylülde hastalık belirtilerim cıktı 10 sonra cıkacagını sanmıyorum düşük düşün bulamadım kimden bulastıgınıda 10 15 dk sürdü maske vardı kadında maskesiz almıyo da yapmıyorda korkuyordu oda cünkü cok sıcaktı vantilatörü actırdım bide odada cok küçüktü bu sekilde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…