- 9 Ağustos 2020
- 222
- 185
- 53
- 32
Ben de bir tanesini en üstteki penti den aldım çok rahat şimdiden giyiyorumBen de en son pijamayı aldım ilk Aqua almıştım en küçük bedeni bile çok büyük geldi lohusalar olmuyor bana sonuçta bu göbeğin bir kısmı da doğumda gidecek normal gecelik aldım pentiden önü düğmeli s beden şu an oluyor doğumdan sonra da olur bir de Lohusa aldım pentiden onu da xs aldım ev hırkası görmüştüm onu aldım havaların soğuyacağını sanmıyorum daresimleri atayım belki fikir olur gecelik ve sabahlık da lcwden aldım en küçük olmasına rağmen büyük geldi ama gecelik ve sabahlık sorundeğil bol bol giyerim onları
Bende ondan korkuyoedum sırf devlert hastanesine gitmemek için o kdr para verdim bu negatife dönmezse cok üzülürüm yani sırf devlette dogum olcagı içinBenim doktorum da öyle diyor corona olursan direk şehir hastanesine alıyorlar yani biz olamıyoruz o yüzden ne yap et olma diyor. O da çok zor sen doktora alış alış sonra birden stres gibi ama atlatınca geri geçilir sanırım doktora daha vaktin var inşallah
Canım düşünme bunları hiç daha 20 günün var erken doğum riskinde yok negatife dönersin güzel mesajlar verelim evreneBende ondan korkuyoedum sırf devlert hastanesine gitmemek için o kdr para verdim bu negatife dönmezse cok üzülürüm yani sırf devlette dogum olcagı için
Çok iyi anlıyorum seni üzülme canım geçer Allah İn izniyle vardır bunda da bir hayır çok geçmiş olsun. Negatif haberlerini de alırız burda inşallah.Bende ondan korkuyoedum sırf devlert hastanesine gitmemek için o kdr para verdim bu negatife dönmezse cok üzülürüm yani sırf devlette dogum olcagı için
Evettttttt Pazartesi sıra bende bakalım beni neler bekliyor@Samrali ikizler doğmuştur artıkinşaallah sorunsuz olmuştur sütün geliyodur.
D Dnzaysednz sıra sende duygularını alalım
Çok geçmiş olsun canım dikkat etKızlar benim gibi temizliği abartmayınayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Kızlar çalısan anne adayları 37. Haftaya gelenler nasıl ni rapor aldınız benm rapor işi çorbaya döndü sağolsun yeni yetme doktorlar ve onların asistanları sayesinde
Yanlış alarm canım enfeksiyon kapmışım ama doktor çok beklemez artık dedi her an bekliyoruzAyyy hadi hayirli haberlerle gel canim su gelince hemen dogum olmuyormus zaten heyecanlandim
Sağol cnm inş raporda ne yazıyor durum bildirir raporui mu yazıyor 37. De o sekilde rapor verildiğini söledi önce çalıısır raporu vermişler bana dün benm ilk aldıgım rapora noldu bilmiyorum e nabızda gözükmüyor hersey corba oldu sisteme bsyleri yanlıs girdiler sanırımÇok geçmiş olsun canım dikkat et
çok geçmiş olsun canım, yeni yeni takip edebiliyorum. herşey yoluna girecekbence bebişin bekler sen iyileşene kadarraporu özelden aldım ben
Sanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.Ben de tam artık burayı okumasam mi diye içimden geçirirken bahsettigin mesajı gördüm basını gördüm devamına bakmadım bebegimin doğum ağırlığı düşük ister istemez burdakilerle karşılaştırıyor ve anlamsız bir yarışa neden oluyor ve üzülüyorum zaten birsürü kaygı yaşıyoruz kimseye bişey demiyorum kimse üzerine alınmasın ama canım sıkkın eminim hepimiz kiyasliyoruzdur ya kilosu ya boyu ya hareketi insanın evladı olunca ne kadar değişiyormuş işler başkası dert yansa aman ne var bunda dediğim şeyleri şimdi kendi çocuğum olunca takar oldum bide bunlara olumsuz hikayeler eklenince daha da tedirgin olmaya basladim
Geçmiş olsun atlattınız ne güzel çatı muayesini de:)Sanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.
Kızlar bu arada geçenlerde çatı muayenesi oldum. Eğer korkanlar var ise lütfen korkmayın çünkü korktuğuna utanıyor insan sonradan o kadar hiç hissetmiyorsunuz ki. Kim abartıyor bunları anlamıyorum 3 saniyelik bir seydi ve ne zaman baktı hiç anlamadım bile. Sizin de içiniz rahat olsun .Sadece tuylerimi alamiyorum tam olarak o yuzden cok utandim.
Sağol cnm inş raporda ne yazıyor durum bildirir raporui mu yazıyor 37. De o sekilde rapor verildiğini söledi önce çalıısır raporu vermişler bana dün benm ilk aldıgım rapora noldu bilmiyorum e nabızda gözükmüyor hersey corba oldu sisteme bsyleri yanlıs girdiler sanırım
Çok haklısın bende çatı muayenesini abartarak anlatanları duyunca şok olmuştum daha önce bana yapılmış olmasa başka bir şeyden bahsediliyor diyecektim..Sanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.
Kızlar bu arada geçenlerde çatı muayenesi oldum. Eğer korkanlar var ise lütfen korkmayın çünkü korktuğuna utanıyor insan sonradan o kadar hiç hissetmiyorsunuz ki. Kim abartıyor bunları anlamıyorum 3 saniyelik bir seydi ve ne zaman baktı hiç anlamadım bile. Sizin de içiniz rahat olsun .Sadece tuylerimi alamiyorum tam olarak o yuzden cok utandim.
Geçmiş olsun atlattınız ne güzel çatı muayesini de:)
peki spekulum kullandı mı sadece parmakla mı baktı? Bir de parmakları 10cm olacak kadar mı açıp bakıyorlar acaba yani bu işlemin amacını çok çözemedim de o yüzden yoksa öyle kemik vs var mı diye mi bakıyor
Bir de ben rahim ağzından örnek aldırırken içim bir tuhaf olmuştu acı değil de gıdıklanma gibi oralara kadar muayene edebiliyor mu
Burda paylasilacak seymi bu ya ne yazdiginiza dikkat edin birazÇok kötü haber aldım ya arkadasımla aramda 6hafta vardı 40.haftası doldu 1hafta geçti bide bekliyordu sabaha karsı bebegi hissetmiş hafiften sancısı başlamıs hastaneye gitmiş nstye girmiş bebeğin kalp atışları yok dr gelmiş ultrasonda bakmış kalp atışı yok normal doguma almışlar hemen ölü doğum kordonda dolanmamış neden kalbi durdugunu araştırcaklarmış.okdr üzüldüm ki normelxe agustos sonuydu kendisi normal dogum istiyorum diye bekliyordu allah kimseye yaşatmasın ya
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun atlattınız ne güzel çatı muayesini de:)
peki spekulum kullandı mı sadece parmakla mı baktı? Bir de parmakları 10cm olacak kadar mı açıp bakıyorlar acaba yani bu işlemin amacını çok çözemedim de o yüzden yoksa öyle kemik vs var mı diye mi bakıyor
Bir de ben rahim ağzından örnek aldırırken içim bir tuhaf olmuştu acı değil de gıdıklanma gibi oralara kadar muayene edebiliyor mu
Geçmiş olsun canim ben de zor olacağını sanmıyorum kaç defa vajinal ultrason gördüm ona rağmen bu kadar abartildiginda acaba mi dedim insan etkisinde kalıyor ister istemez halbuki korkulacak birşey yok olsa da söylememeli zaten cesaret kırıcı tuy meselesi de eminim doktor alışıktırSanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.
Evet ya ben de çok etkisinde kaldım korkarak gittim. Kendimi çok kasınca doktor bi kızdı bana napıyorsun dedi şaşırdı yani korkmama.Geçmiş olsun canim ben de zor olacağını sanmıyorum kaç defa vajinal ultrason gördüm ona rağmen bu kadar abartildiginda acaba mi dedim insan etkisinde kalıyor ister istemez halbuki korkulacak birşey yok olsa da söylememeli zaten cesaret kırıcı tuy meselesi de eminim doktor alışıktır
Evet ya ben de çok etkisinde kaldım korkarak gittim. Kendimi çok kasınca doktor bi kızdı bana napıyorsun dedi şaşırdı yani korkmama. ☺ Ben de çok utandım korktuğuma öyle kolay bir işlemdi.Tuy meselesi dert ama ya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?