2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de bir tanesini en üstteki penti den aldım çok rahat şimdiden giyiyorum

Bende ondan korkuyoedum sırf devlert hastanesine gitmemek için o kdr para verdim bu negatife dönmezse cok üzülürüm yani sırf devlette dogum olcagı için

Bende ondan korkuyoedum sırf devlert hastanesine gitmemek için o kdr para verdim bu negatife dönmezse cok üzülürüm yani sırf devlette dogum olcagı için
Canım düşünme bunları hiç daha 20 günün var erken doğum riskinde yok negatife dönersin güzel mesajlar verelim evrene hafif atlatıyorsun buna şükür

Çok iyi anlıyorum seni üzülme canım geçer Allah İn izniyle vardır bunda da bir hayır çok geçmiş olsun. Negatif haberlerini de alırız burda inşallah.

@Samrali ikizler doğmuştur artık inşaallah sorunsuz olmuştur sütün geliyodur.
D Dnzaysednz sıra sende duygularını alalım
Evettttttt Pazartesi sıra bende bakalım beni neler bekliyor duygulara gelince korku mu heyecan mı bilemiyorum ama düşündükçe ağlıyorum

Kızlar çalısan anne adayları 37. Haftaya gelenler nasıl ni rapor aldınız benm rapor işi çorbaya döndü sağolsun yeni yetme doktorlar ve onların asistanları sayesinde

Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Çok geçmiş olsun canım dikkat et
Kızlar çalısan anne adayları 37. Haftaya gelenler nasıl ni rapor aldınız benm rapor işi çorbaya döndü sağolsun yeni yetme doktorlar ve onların asistanları sayesinde

çok geçmiş olsun canım, yeni yeni takip edebiliyorum. herşey yoluna girecekbence bebişin bekler sen iyileşene kadar raporu özelden aldım ben

Çok geçmiş olsun canım dikkat et

çok geçmiş olsun canım, yeni yeni takip edebiliyorum. herşey yoluna girecekbence bebişin bekler sen iyileşene kadar raporu özelden aldım ben
Sağol cnm inş raporda ne yazıyor durum bildirir raporui mu yazıyor 37. De o sekilde rapor verildiğini söledi önce çalıısır raporu vermişler bana dün benm ilk aldıgım rapora noldu bilmiyorum e nabızda gözükmüyor hersey corba oldu sisteme bsyleri yanlıs girdiler sanırım

Hayırlı günler arkadaşlar hepimiz sonlara doğru gidiyoruz inşallah biraz stres biraz agrılar derken zor geciyor .benimde artık bel agrılarım başladı 2 gündür .benim birde bel fıtığı vardı çok şükür zorlamadı ama iki gündür agrılar başladı biraz .yarın kontrolüm var inşallah bakalım Ne diyecek doktor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Sanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.

Kızlar bu arada geçenlerde çatı muayenesi oldum. Eğer korkanlar var ise lütfen korkmayın çünkü korktuğuna utanıyor insan sonradan o kadar hiç hissetmiyorsunuz ki. Kim abartıyor bunları anlamıyorum 3 saniyelik bir seydi ve ne zaman baktı hiç anlamadım bile. Sizin de içiniz rahat olsun . Sadece tuylerimi alamiyorum tam olarak o yuzden cok utandim.

Geçmiş olsun atlattınız ne güzel çatı muayesini de:)

peki spekulum kullandı mı sadece parmakla mı baktı? Bir de parmakları 10cm olacak kadar mı açıp bakıyorlar acaba yani bu işlemin amacını çok çözemedim de o yüzden yoksa öyle kemik vs var mı diye mi bakıyor
Bir de ben rahim ağzından örnek aldırırken içim bir tuhaf olmuştu acı değil de gıdıklanma gibi oralara kadar muayene edebiliyor mu

Doğum öncesi analık raporu başlığı. çalışır yazıyo bende ama izin başlama ve kaçıncı güne kadar çalışabilir kısmındaki tarih önemli

Çok haklısın bende çatı muayenesini abartarak anlatanları duyunca şok olmuştum daha önce bana yapılmış olmasa başka bir şeyden bahsediliyor diyecektim..

Aslında sezeryanı, normal doğumu, sancıyı, vs vs herşeyi korkutarak anlatanlara hiç inanamamak lazım..

Doğum sancısı zaten öyle kolay bir sancı değil herkes biliyor bunu, ama şöyle de düşünmek lazım dayanılmayacak, yapılamayacak gibiyse milyonlarca insan normal doğum yapamazdı sezeryan tercih ederdi..

Sezryanda zor ama ben toparladıysam herkes toparlar sezeryandan sonra saat, saat daha iyi oluyorsun ben ilk kalkmaktan itibaren kendi başıma kalkıp yürüyordum acı yok desem yalan olur ama o acıyı hissetmek için ani bir hareket yapman lazım bunu da yapmıyorsun zaten..

Hiç korkmayın kızlar şuan hepimiz son aydayız, tek yapmanız gereken bebeklerinizin hareketlerini takip etmek geriye doğum kalıyor oda zaten kendiliğinden gelişen bir olay sen onu ne değiştirebilirsin ne durdurabilirsin..

Bence cok arastirip ogrenmemek lazim doktorlar bilir isini herkes farkli bisey diyor bosuna korkutmamak lazim kendimizi

Burda paylasilacak seymi bu ya ne yazdiginiza dikkat edin biraz

Tesekkur ederim.
Sadece parmak ile muayene oluyor ama inan napiyor içeride bilmiyorum. Çünkü gerçekten hissetmedim. Sadece şeyi anladım bi dudak kısmındaki cildinin esnekliğine baktı. Ama içeride ne yaptı bilmiyorum. Ama boşver zaten dediğim gibi hissedilmiyor.

Geçmiş olsun canim ben de zor olacağını sanmıyorum kaç defa vajinal ultrason gördüm ona rağmen bu kadar abartildiginda acaba mi dedim insan etkisinde kalıyor ister istemez halbuki korkulacak birşey yok olsa da söylememeli zaten cesaret kırıcı tuy meselesi de eminim doktor alışıktır

Evet ya ben de çok etkisinde kaldım korkarak gittim. Kendimi çok kasınca doktor bi kızdı bana napıyorsun dedi şaşırdı yani korkmama. Ben de çok utandım korktuğuma öyle kolay bir işlemdi. Tuy meselesi dert ama ya

Tüy dökücü krem sür bekle durula en temizi o şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…