2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Buz koydum canım aynen durabilsek keşke bebek doğduktan sonrada yaparız yavaş yavaş sende bırak

Arkadaşlar bebek yağı aldınız mi? Ben sanki ilk çocuğa da kullanmamıştım diye hatırlıyorum. Gerek var mı acaba?
Ben almadım canım mustela vücut losyonu aldım sadece masajını da onunla yaparım diye düşünüyorum yağ konusunda kararsız kaldım olumsuz yorum da çok var en son almayayım dedim

En iyisini yapıyosun canım boşver benimkide gereksizlik biraz

Gaz sancısı sanırım dogum sancisinin küçüğü ben evin icinde gezdim sabaha kadar
valla normal.zamanda da gayet büyük bişi gaz sancısi..hele hamileyken ve içerde hiç yer yokken hiç te dogum sancısının küçüğü değil..bir gece.tuttu beni ölüyorum sandım nefes aldırmadı o kadar doğum sancısıda gördüm ben hayatımda böbrek taşıda düşürdüm defalarca bu gaz sancısı değisik bisi yaaa..

Ben almadım canım mustela vücut losyonu aldım sadece masajını da onunla yaparım diye düşünüyorum yağ konusunda kararsız kaldım olumsuz yorum da çok var en son almayayım dedim
Ben losyon da almadım. Düşünüyorum ilkine ne sürüyorduk diye sanki birşey sürmüyorduk. Zeytinyağı falan mi sürüyordum acaba.

Ben şimdi bende yok dicem 2 saate başlar bende
Oğlumda gazım çoktu kasıklarıma bir ağrı giriyordu kendimi doğrultamıyordum, birde bende gaz sıkışması oluyordu o zaten felaketti
çok şükür bu sefer yok son aya geldim inşallah olmaz

36ya kadar çalışacağım 5 günlük iznim var onu kullanıp çıkacağım haftaya inşallah bir aksilik olmazsa sonraya aktarmak istedim
ben bir türlü sabahlık gecelik bulamadım kendime bir de bebeğin şampuanı , bezi falan hastane çantam ve mobilyaları haftaya gelecek bu hafta sonu depar atacağım mağazalar arası

Ben losyon da almadım. Düşünüyorum ilkine ne sürüyorduk diye sanki birşey sürmüyorduk. Zeytinyağı falan mi sürüyordum acaba.
Zeytinyağıda olur ama onunda asidini almak gerek direkt kullanılmıyor o yüzden bende uğraşmamak için mustelanın yağını aldım ama keşke losyonunu alsaydım diye düşünüyorum şimdi

c canım doğum iznini hak ettiğin tarih itibariyle yıllık izin ve rapor kabul edilmiyor. kurumunla görüştün mü? iznini kullandırmayabilirler.

Zeytinyağıda olur ama onunda asidini almak gerek direkt kullanılmıyor o yüzden bende uğraşmamak için mustelanın yağını aldım ama keşke losyonunu alsaydım diye düşünüyorum şimdi
mustelanın yağı çok güzel. kızımda kullandım ben. özellikle kolalrı be boynuna sürüyordum yaz bebeğiydi. oğluma da mustela set aldım ona da kullanacağım.

Maşallah sübhanallah aman.nazar değmesin diyelim..sende bi taraflarini kaşı akşama ölüyorum sancıdan diye yazma sonra buraya

Losyonu banyodan sonra mı kullanacaksın canım? bende yağ sevmiyorum eğer durulama gerekmiyorsa bende alayım ya..

mustelanın yağı çok güzel. kızımda kullandım ben. özellikle kolalrı be boynuna sürüyordum yaz bebeğiydi. oğluma da mustela set aldım ona da kullanacağım.
Memnun kaldınmı sevindim simdi acaba dedim yağ cildinde gözenekleri kapayıp isilik falan yaparmı diye öyle.düşünmüştüm ama.bi taraftan da yağ gerekli bişey bebeklere masaj yapıyoruz çünkü mecburi yağsız olmaz

tabi mustelayı ben tek geçiyorum anne bebek ürünlerinde. yağ losyona göre hemen emilmiyor özellikle kol altı ve boynunda kızarık oluşmasın diye sürüyorduk biz kızıma. losyon bacakları na kollarına sürülebilir yüzüne de aynı şekilde ama kıvrım yerlerinde yağ daha başarılı

c
canım doğum iznini hak ettiğin tarih itibariyle yıllık izin ve rapor kabul edilmiyor. kurumunla görüştün mü? iznini kullandırmayabilirler.
kalbim ağrıdı işte
artık kabul olmazsa doğum izni bitince peşine düşeceğim yıllık izinin mecbur:) bilseydim gezmelere giderdim

kizlar ya du an cok kotu mide yanmam var dun gecede uyuyamadm zatn Surup vardi onu ictm ama nafile salatalik yedum biraz iyi geldi uzanmak istiyorum uzanamiyorum Esim dun gece az kaldi sabret diyor Dedim demesi kolay Guluyor

bn dalin bebek yagi aldm oglumdada kullanmistm Vucutlari cok kuru oluyor gaz icinde masaj yaparak uyguluyordm

kizlar ya du an cok kotu mide yanmam var dun gecede uyuyamadm zatn Surup vardi onu ictm ama nafile salatalik yedum biraz iyi geldi uzanmak istiyorum uzanamiyorum Esim dun gece az kaldi sabret diyor Dedim demesi kolay Guluyor
Benim eşim beni öyle teselli ediyor az kaldı sabret diyor
Bu sabah ta 70 gün kaldı diyor neye 70 gün kalmış dedim doğuma 1 ay 40'ın çıkmasına da 40 gün etti 70 gün diyor
deliii ben neyin derdine düşmüşüm o neyin derdine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…