2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğum öncesi analık raporu başlığı. çalışır yazıyo bende ama izin başlama ve kaçıncı güne kadar çalışabilir kısmındaki tarih önemli
Bnmde ilk raporunda öle yazıyordu ama 37.de öle yazmaması lazım değilmi

Walla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıda

Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
İnsanın canı yanınca herseyi salıyo zaten ama illa Bi canı yanması lazım gecmiş olsun Allah korumuş böle hafif sıyrıklarla

Yok kuzum biz başımıza gelenleri konuşuyoruz. Ki senin durumun çok özel ve iyi ki paylaştın, bir sürü bilgi araştırdık üstüne, hepimizin başına gelme ihtimali olan bir süreç zaten bu kasıyor. Ama bebek vefatları, dehşet doğum senaryoları, kötü deneyimler çok zor oluyor taşıması... Rabbim acı göstermesin, zaten kaygılıyız bu kadar sonucu kötü, olumsuz olan şeyleri paylaşmalı mıyız? Bilmiyorum... hepimiz eşikteyiz Allah nasip ederse 11 gün sonra doğumum var, senin de çok yakın bir tarihte kaygılıyız. İnşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım çok uzun bir süreç hepberaber geçirdik, çok zor günlerde geçirdik çok keyifli sohbetlerimizde oldu artık sona geldik daha güzel haberlerle inşallah devam edelim sende hemencecik toparla inşallah bende pcr testi yaptıracam haftaya cuma inşallah negatif çıkar diye dua ediyorum olmadı doğumu ileri tarihe atarım diyorum ama bebiş durur mu bilmiyorum

Sen ne yazdın ki canım testi anlatmışsın onda birşey yokki
aslında çoğumuz dikkat ediyoruz yazılanlarda çevreden duyulanlar genelde kimse kendini suçlu hissetmesin lütfen

Sabahki konuda da arkadaşımız bukadar etkilenileceğini düşünemedi sonradan özür mesajı da yazdı kapatalım tatsız konuları

Bebiklerimizi düşünelim ben bugün bebişlerin ayakkabılarını ayakkabılığa koydum ailemizin yeni bireylerinin minik ufacık ayakkabıları da bizimkilerin yanında yer aldı kıyafetlerine yer ayarlamaya çalışıyorum yeraleştirdikçe gözlerim doluyor

Ayy sen ne diyorsun canım ben fırsatını bulduğum her an kendimi odasında buluyorum o kadar güzel bir duygu ki. Yakında evlerimizi bebek kokusu saracak inşallah

Haklısınız ben formu pek okuyamadım yeni gördüm tabi biraz üst üste gelmiş hepsi bide ben eklemişim üstüne ama ben merak ediyordum bilmeyenler cok dehsete kapılıyor işte hamile olunca nasılmolcak bebeğe zarar varmı filan diye bemi aşırı arayan oldu herkes cok korkmus bnde o yüzden burada da paylastım sende doguma kdr hiç cıkma zaten cok bsy kalmamıs negatif cıkar inş değişik bsy bu ama bebeğe zararı yok tek sıkıntı negatife dönmezse kendi doktorunun dogum yaptıramaması olur onada yapcak bsy yok son haftalarda dikkat etmek lazım bu yüzden hayrlısı olsun pozitif olalım

kizlar bn dun epilator aletiyle kol bacak ne carsa aldm bi tek vajina kaldi Onuda anca jiletle alabilirim cunku makina cok feci acitiyor Aynanin karsisinda bi deneyecegim Ama yapabilecegimi sanmiyorm En iyisii bibayna alip jiletle devam etmek

Ben okuyamadım hiç yeni okuyorum napım su an kendi derdime düştüm biraz bebiş unuttum ben dogumu filan

Ayy sen ne diyorsun canım ben fırsatını bulduğum her an kendimi odasında buluyorum o kadar güzel bir duygu ki. Yakında evlerimizi bebek kokusu saracak inşallah
Ayy inşallah
Bugün düşündüm dedim eşyaları yavaş yavaş eve yayılıyor yakında kendileri de gelecek ev mis gibi bebek kokacak
Tabi arada kaka kokacak

Bende kaslarım diye korkuyodum ama gidemedim bile muayeneye39da filan gecmi oluyor çatı muayenesi için acaba

Bende kaslarım diye korkuyodum ama gidemedim bile muayeneye39da filan gecmi oluyor çatı muayenesi için acaba
Yok kız hiç korkma kassan bile bir şey olmuyor. 39da geç olmuyor ki benim mesela haftaya perşembe yine kontrol var yine alttan bakacak Açılmaya bakıyor ya bebiş gelmezse 39da gittiğinde bakacak

Yok kız hiç korkma kassan bile bir şey olmuyor. 39da geç olmuyor ki benim mesela haftaya perşembe yine kontrol var yine alttan bakacak Açılmaya bakıyor ya bebiş gelmezse 39da gittiğinde bakacak
Hımm her türlü çatıyı anlar heralde zaten sancım da yok sancı olmayınca açılmadan olmuyor 40ları görürüz biz

Kızlar bu sabah kontrolüm vardı nst ye girdim ama bebeğin hareketi çok az olduğu için nst de çok uzun durmak zorunda kaldım doktor sonucu sıkıntı yok olarak değerlendirdi ama benim kafa hiç rahat değil normalde gün içerisinde 3-4 kez en azından hıçkırık olayını çok net hissederdim bugün hiç hissetmedim arada hafiften hareket ediyor ama onu da çok sık hissetmiyorum. Zaten dünden beri bu hareketinin azalmasına canım sıkılıyordu bide bugün burda ki o olayı okuyunca çok korktum Kasık bölgemde de hafiften ağrı var inşAllah kötü bişeyler olmuyordur Artık erken doğumdan filan korkmuyorum yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…