- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Di mi kimyasal filan ama en güvenlisi o geldi bana. Eşime yaptırayım ben hiç göremiyorum.Tüy dökücü krem sür bekle durula en temizi o şu aralar
Bnmde ilk raporunda öle yazıyordu ama 37.de öle yazmaması lazım değilmiDoğum öncesi analık raporu başlığı. çalışır yazıyo bende ama izin başlama ve kaçıncı güne kadar çalışabilir kısmındaki tarih önemli
Bende sermeyim dedim ama halıları bu seferde fayanslar kayıyor sende dikkat et canım
ya sut bni dahada mahfediyor Sagol canm ❤Soguk süt ve leblebi bana cok iyi geliyo
Walla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıdaArkadaşlarım uzun süredir hep beraberiz birbirimize destek olduk, merak ettiklerimizi konuştuk, bilgilerimizi paylaştık. Ama artık ben foruma giremiyorum çünkü sürekli olumsuz, kötü bir haber var. Hepimiz çok kaygılıyız başlı başına korona bile bize yeterken birde kısa zaman sonra önümüzde doğumumuz var. Hepimiz etrafımızda duyduğumuz kötü olayları yazsak burası acı forumu olarak isim değiştirmeli. Lütfen yazmayalım. Ben şimdi birde bunu kurucam zihnimde @yassimin arkadaşımında verdiği tepki gibi geceler zindan olacak
İnsanın canı yanınca herseyi salıyo zaten ama illa Bi canı yanması lazım gecmiş olsun Allah korumuş böle hafif sıyrıklarlaKızlar benim gibi temizliği abartmayınayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Yok kuzum biz başımıza gelenleri konuşuyoruz. Ki senin durumun çok özel ve iyi ki paylaştın, bir sürü bilgi araştırdık üstüne, hepimizin başına gelme ihtimali olan bir süreç zaten bu kasıyor. Ama bebek vefatları, dehşet doğum senaryoları, kötü deneyimler çok zor oluyor taşıması... Rabbim acı göstermesin, zaten kaygılıyız bu kadar sonucu kötü, olumsuz olan şeyleri paylaşmalı mıyız? Bilmiyorum... hepimiz eşikteyiz Allah nasip ederse 11 gün sonra doğumum var, senin de çok yakın bir tarihte kaygılıyız. İnşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalımWalla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıda
Di mi kimyasal filan ama en güvenlisi o geldi bana. Eşime yaptırayım ben hiç göremiyorum.
Sen ne yazdın ki canım testi anlatmışsın onda birşey yokkiWalla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıda
Sen ne yazdın ki canım testi anlatmışsın onda birşey yokki
aslında çoğumuz dikkat ediyoruz yazılanlarda çevreden duyulanlar genelde kimse kendini suçlu hissetmesin lütfen
Sabahki konuda da arkadaşımız bukadar etkilenileceğini düşünemedi sonradan özür mesajı da yazdı kapatalım tatsız konuları
Bebiklerimizi düşünelim ben bugün bebişlerin ayakkabılarını ayakkabılığa koydum ailemizin yeni bireylerinin minik ufacık ayakkabıları da bizimkilerin yanında yer aldıkıyafetlerine yer ayarlamaya çalışıyorum yeraleştirdikçe gözlerim doluyor
Haklısınız ben formu pek okuyamadım yeni gördüm tabi biraz üst üste gelmiş hepsiYok kuzum biz başımıza gelenleri konuşuyoruz. Ki senin durumun çok özel ve iyi ki paylaştın, bir sürü bilgi araştırdık üstüne, hepimizin başına gelme ihtimali olan bir süreç zaten bu kasıyor. Ama bebek vefatları, dehşet doğum senaryoları, kötü deneyimler çok zor oluyor taşıması... Rabbim acı göstermesin, zaten kaygılıyız bu kadar sonucu kötü, olumsuz olan şeyleri paylaşmalı mıyız? Bilmiyorum... hepimiz eşikteyiz Allah nasip ederse 11 gün sonra doğumum var, senin de çok yakın bir tarihte kaygılıyız. İnşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalımçok uzun bir süreç hepberaber geçirdik, çok zor günlerde geçirdik çok keyifli sohbetlerimizde oldu artık sona geldik daha güzel haberlerle inşallah devam edelim sende hemencecik toparla inşallah bende pcr testi yaptıracam haftaya cuma inşallah negatif çıkar diye dua ediyorum olmadı doğumu ileri tarihe atarım diyorum ama bebiş durur mu bilmiyorum ❤❤❤❤
Ben okuyamadım hiç yeni okuyorum napımSen ne yazdın ki canım testi anlatmışsın onda birşey yokki
aslında çoğumuz dikkat ediyoruz yazılanlarda çevreden duyulanlar genelde kimse kendini suçlu hissetmesin lütfen
Sabahki konuda da arkadaşımız bukadar etkilenileceğini düşünemedi sonradan özür mesajı da yazdı kapatalım tatsız konuları
Bebiklerimizi düşünelim ben bugün bebişlerin ayakkabılarını ayakkabılığa koydum ailemizin yeni bireylerinin minik ufacık ayakkabıları da bizimkilerin yanında yer aldıkıyafetlerine yer ayarlamaya çalışıyorum yeraleştirdikçe gözlerim doluyor
Ayy inşallahAyy sen ne diyorsun canım ben fırsatını bulduğum her an kendimi odasında buluyorumo kadar güzel bir duygu ki. Yakında evlerimizi bebek kokusu saracak inşallah
Bende kaslarım diye korkuyodum ama gidemedim bile muayeneyeSanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.
Kızlar bu arada geçenlerde çatı muayenesi oldum. Eğer korkanlar var ise lütfen korkmayın çünkü korktuğuna utanıyor insan sonradan o kadar hiç hissetmiyorsunuz ki. Kim abartıyor bunları anlamıyorum 3 saniyelik bir seydi ve ne zaman baktı hiç anlamadım bile. Sizin de içiniz rahat olsun .Sadece tuylerimi alamiyorum tam olarak o yuzden cok utandim.
İnşallah 10 gün sonra negatif çıkacak sen şimdi tekrar bebeğe odaklan bırak pis kovidi düşünmeyiBen okuyamadım hiç yeni okuyorum napımsu an kendi derdime düştüm biraz bebiş unuttum ben dogumu filan
Aynen 6 gün bitti zaten iyiymde şükür karantina da 8 gün kaldı 10 gün sonra tekrar testi yaptırırım heraldeİnşallah 10 gün sonra negatif çıkacak sen şimdi tekrar bebeğe odaklan bırak pis kovidi düşünmeyi
Yok kız hiç korkma kassan bile bir şey olmuyor. 39da geç olmuyor ki benim mesela haftaya perşembe yine kontrol var yine alttan bakacakBende kaslarım diye korkuyodum ama gidemedim bile muayeneye39da filan gecmi oluyor çatı muayenesi için acaba
Hımm her türlü çatıyı anlar heralde zaten sancım da yok sancı olmayınca açılmadan olmuyor 40ları görürüz bizYok kız hiç korkma kassan bile bir şey olmuyor. 39da geç olmuyor ki benim mesela haftaya perşembe yine kontrol var yine alttan bakacakAçılmaya bakıyor ya bebiş gelmezse 39da gittiğinde bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?