2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar konuyu dağıtayım o halde. Ya ev tipi Anakucağı konusunda çok kararsız kaldım hepsinin yorumunda olumlu da olumsuz da var seçemedim bir türlğ

İçinizi ferah tutun bebeğinizin kalp atışıydı sizin sancınızdı derken bence evde doğumu beklemek daha zor olurdu
Şimdi sağlıkla inşallah gelecek koynunuza bebeğiniz ohh mis gibi sarıp sarmalar bakarsınız kuzunuza
Allah yardımcınız olsun kolay bir doğum olsun

Allah yardımcınız olsun canım..sag salim birbirinize kavuşun inşallah ..Korkma endiselencek bisey yok hersey yolunda gidicek insallah

Sağ salim kucağına al canım korkulacak bir şey yok Allahın izni ile sağ salim kurtulacaksınız ikinizde..

Son düzenleme:
Bak seninle de aynıymış günümüz. Hala neden çalışıyosun canım? 37’ye kadar mı çalışıcaksın? Ben çoktan hazırlıkları yaptım. Hatta 32. Haftamda bitirdim sanırım Burda gördükçe erkenden doğum yapanları, bide eylül annelerinde falan da görünce erkenden bitsin hazırlıklar dedim. Sende bir an önce bitir bence hazırlıklarını. Artık beklemekten başka bişey yapmayalım bence
Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Geçmiş olsun canım. Bende hep öyle diyorum ama hergün neredeyse temizlik yapıyorum. Bizim burada heryer inşaat, bir gün silmesem toz içinde kalıyoruz. Böyle yaptıkça doğurucam herhalde diyorum. Bi de temizlikçi çağırıcam ben aslında.

Ben dün çağırdım aslında derdim ne bilmiyorum ay şunu yıkayım ay şurayı sileyim sanki tekrar kirlenmeyecek Boşver sende valla yeni aklım başıma geliyor bebeklerimizden önemli mi

Kızlar konuyu dağıtayım o halde. Ya ev tipi Anakucağı konusunda çok kararsız kaldım hepsinin yorumunda olumlu da olumsuz da var seçemedim bir türlğ
Ben başta kesin 200-300 liralıklardan alırım diye düşünüyordum ama almamaya karar verdim. Doğumdan sonra gidişata göre bakıcam. Zaten ilk birkaç ay bebek arabasını ana kucağı gibi evde kullanırım gibi geliyor.

Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Geçmiş olsun canım..
aman dikkat edin son aylarımız ben hiç bir şey yapmıyorum korkuyorum, sadece evi toplayıp yemek işini hallediyorum varsın 1 ay evi temizlemeyelim ne olacak bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım ozaman iş yapılır..

Ah canım dikkatli ol Geçmiş olsun buz koysaydın hemen şişmesin daha fazla 2 günde kirleniyor zaten ah duramıyoruz ben de 2-3 gündür kışlık hazırlık yapayım dedim gereksiz yordum sonra da kendime kızıyorum

Joie sirena aldık ama çok büyük yer kaplıyor. Kendi kendine sallansın istemiştik ama nereye sığdıracağım bilemedim. Bebek gelince kendi kendine sallanan olmasının faydasını görecek miyiz bilmiyorum. Ben letgo dan ikinci el aldım uyguna geldi yoksa sıfırına o kadar para vermezdim.

Arkadaşlar bebek yağı aldınız mi? Ben sanki ilk çocuğa da kullanmamıştım diye hatırlıyorum. Gerek var mı acaba?

Canım ben çok para vermek istemedim kullanacağı max 6 ay beşik de sallanmıyor olunca sabit almıştım sallanan birşey olsun diye salıncak tipi e bebek markası aldım fotoyu yüklüyorum

Eklentiler

• 1A0A43BC-04E3-4776-818C-705C731ADCC1.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…