2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah canım sen niye alındın ki Covid testi de ilk kez konuşulmuyor ki bir de bunu takmıssın kafana bunu yaşayan ilk hamile de değilsin şükür sürecinde kötü gitmiyor paylaşımların bana moral oldu açıkçası hafif seyrediyorsun ne zaman ne olacağı belli mi olur belki yarın bir gün ben de karşılaşacağım aklıma sen gelirsin moral olur bana sürecin güzel gidiyor diye en fazla dediğin gibi devlette doğum yaparız bebekler iyi olsun o da önemli değil biraz konfor gider elimizden aramızda yenidoğan yoğun bakım için şehir değiştirenler devlete gidenler de oldu düşünme üzülme sen bir de buna

Canım aç değildin dimi
Direkt kötüyü düşünme takip et iki gündür biraz iş yaptım ben de de çok azaldı hareketler biraz taciz ettim dün meğer uyuyormuş bugün arttı biraz kontrolde de bir sıkıntı yoktu sende de olsa dr uyarırdı önlem alırdı canım kötüyü düşünme yerleri de daralıyor eskiden dört dönerdi şimdi sadece eli ayağı oynuyor güzel düşünelim

Hımm her türlü çatıyı anlar heralde zaten sancım da yok sancı olmayınca açılmadan olmuyor 40ları görürüz biz
Anlar tabi hatta doğuma yakın daha net belli oluyormuş. Benimkine baktı mesela ama tekrar bakacak çünkü açılma hiç yoktu açılma oldukça bakacak demek ki o zaman.
Benim o kadar sancim oluyordu 32 33 haftalarda progestan kullanmaktan mıdır nedir şimdi tık yok yaf ve hiç açılma da yok 40lari göreceğiz herhalde dediğin gibi

Ama benim 40i beklememek gerekiyor baş çapı yüzünden nasıl doğumu başlatabilirim biri fikir versin

Ama. Bu catı muayenesi benm bildiğim catı müsait değilse sezeryana alalım filan diyorlar ya onun için 37dr yapıyo bazı doktorlar o yüzden öle biliyorum

Aslında ne açtım nede tok sadece bi kase Sütle meyveli müslin yapıp yedim gittim. Şükür 5 dk önce hıçkırığını hissettim bide hareket etmeyince dürtükledim oda benim elimi itekledi şimdi de sol tarafımı şişirmeye çalışıyor hayırlısıyla sağ Salim bi doğsalardı burda anneleri stresten ölecek
Acaba bu bebeğin hareketlerini az hissetmemle 3 gündür kabızım onun bi alakası olabilir mi kızlar

Covid bambaşka bir durum canım iyi ki yazdin bilgilendirdin bizi bi de sanırım söyleme şekli de etkiliyor bazı yazılar beni dehşete düşürüyor inanılmaz kaygılanıyorum senin yazdıklarında bile öyle bir durum yoktu sen kendine iyi bak yeter doğuma da var zaten daha hiç canını sıkma böyle şeylere

Gözün aydın canım, en kısa zamanda toparladım kavuşun inşallah

Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Maasallah size Kıskanıyor ve sabırsızlanıyorum doğum haberlerini okudukça

6 kilo çok iyymiş ben 12 kilo almıştım en son
Şöyle teselli edeyim kendimi 6 kilo bir bebeğe 6 da diğerine aldım dersek seninle aynıyız
Ben 20 yi tamamlamisim Hiç konuşmayın bence

Çok geçmiş olsun canım, ne kadar korunsak da maalesef burnunuzun dibinde virüs. Çabucak atlatırsın inşallah

Kızlar benim gibi temizliği abartmayın ayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Ciddi misin Allah iyiliğini versin. Benim ev tam olarak alt üst kimse birşeyi elletmiyor da.. cumartesiyi bekliyorum bir yardımcı çağırdım, toparlanacak inşallah.

Yanlış alarm canım enfeksiyon kapmışım ama doktor çok beklemez artık dedi her an bekliyoruz ☺
Aman tatlım enfeksiyona da dikkat, bir an önce geçsin inşallah. Dr ilaç vermiştir zaten

O tüy sorunu bende de var, bir süredir kuleye vurdum kendimi o bile goremedigim için yarım yamalak Doğuma doğru agdaya gideyim diyordum şimdi ondan da korktum, eş yardımıyla tüy dökücü paklayacak sanırım beni

Canim cok sukur sorunsuz dogdular ama hâlâ sütüm yok.iyiyiz yanimdalar
Gözün aydın canım, şükür sağlıkla.kavusmussunuz. Sakin ol sütüm yok diye strese sokma kendini. Kuzenim 35. Haftada doğum yaptı, önce sütü gelmedi sonra 9 gün kuvezde kalan bebek memeden emmedi sütü biberonla verdi. Şimdi çok şükür hem memeden emiyor hem de doymak bilmiyor. 2300 Gr dünyaya gelen minnak tosun olma yolunda hızla ilerliyor Eğer o kuzuların o memelerden nasibi varsa er ya da geç gelecek hiç endişe etme Yoksa da senin ve minnak kuzuların canının sağlığı

Son düzenleme:
Palmer's losyon kullanıyorum. Onlar bende yok ama ama zeytinyağı deneyeyim bari.

R rnp06 istediğin hastanede doğum yapabilmen için bir defa negatif çıkman yetecek mi?

Ama. Bu catı muayenesi benm bildiğim catı müsait değilse sezeryana alalım filan diyorlar ya onun için 37dr yapıyo bazı doktorlar o yüzden öle biliyorum
He öyle mi oluyor ki kız bilmiyorum ki ama haftaya da bakacak diye anladım ben o zaman açılmaya mi bakıyor ki.

mommm canım sen naptın en son Denizli’de ev tutmuştunuz bebeğin çıktı mi evinize döndünüz mü ne alemdesin ?
Evet canım evimze geldik iyiyiz çok şükür uykusuz geceler başladı karın doyurma alt alma gaz çıkarma çamaşır ütü ile günleri devirmeye başladık çok şükür

İyi aksamlar güzel hamisler Nasılsınız? Bebisler yavaş yavaş gelmeye başladı Doğum yapanlar kuzularina kavuşup sütüm, gazim derken biz de onları coşku, hasret ve kıskançlık demeyeyim de gıpta ile takip ediyor gün saymaya devam ediyoruz
Ben döndüm dolaştım uğraştım ama s bir hastanesi ya da devlette doğum ayarlamayı beceremedim Düşündük taşındık şartları epey zorlasa da süreci takip eden doktorumla florance Nightingale de yapmaya karar verdik. Dün kontrolum vardı, 2585 Gr ile hala minnak devam etse de son 11 günde 400 Gr almış bizim küçük hanım. Doğum için gün de belirlendi Nasipse 2 Ekim de kavusuyoruz Anestezi şeklim henüz belli değil, şant olduğu için genel mi epidural ya da spinal mi olacak tek başına karar veremedi anestezi uzmanı, beyin cerrahi görüşü istedi. Ameliyatımı yapan doktora 29 eylüle randevu alabildik ancak ondan sonra belli olacak anestezinin nasıl olacağı. 30 Eylül'de eşimle birlikte PCR testi yaptıracağız, 2 Ekim'de de sabah 7 olmadan yatış yapılacak, 8.30-9.30 arasında sezeryan gerçekleşecek. Hastaneye eşim ve benden başka kimseyi almıyorlar. 2 gün çekirdek aile başbaşa olacağız Şimdiye kadar birşey anlamamistim ama gün belli olunca bir heyecan sardı ister istemez Aslında 1 Ekim'de evlilik yıldönümümuzde de olabilirdi ama eşimin o gün duruşmaları olduğu ve refakatçi olarak başka kimseyi almadıkları için 2 ekim olsun dedik. Bugün bizim yarın senin günün deriz ilerde kızımıza
Evin durumu hala içler acısı ama yavaş yavaş işler halloluyor. Badana boya elektrik işleri bitti, bugün koltuklar yıkandı. Cumartesi de temizlik yapilacak. O zamana kadar ben de ufak tefek yikanacaklari , toparlama işlerini halletmeye çalışıyorum. İnşallah pazartesiye temiz ve düzenli bir ev ile girer , miss gibi evde otururken geri saymaya devam ederim

Yerleri daraldigi icin artik daha az hissetmen normal nst de bazen banada oluyor uyuyor uyanmiyor kalp atis hizina kordon kan akisina bebek stres altindami vs bakiyo doktor olumsuz dusunup kendini strese sokma

yaa bn devletten randevu almaya calistm da hep dolu Saglik ocagindaki hemsire git bi nst gir fln dedi Heran dogurabilirsin dedi korktumm bi an

Palmer's losyon kullanıyorum. Onlar bende yok ama ama zeytinyağı deneyeyim bari.

R rnp06 istediğin hastanede doğum yapabilmen için bir defa negatif çıkman yetecek mi?
Evet cnm normalde 38de test istedi doktorum ama böle Bi durum oldugu için negatif e dönmeyi beklicem dogum öncesi negatif test yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…