- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Ah canım sen niye alındın kiWalla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıda
Canım aç değildin dimiKızlar bu sabah kontrolüm vardı nst ye girdim ama bebeğin hareketi çok az olduğu için nst de çok uzun durmak zorunda kaldım doktor sonucu sıkıntı yok olarak değerlendirdi ama benim kafa hiç rahat değil normalde gün içerisinde 3-4 kez en azından hıçkırık olayını çok net hissederdim bugün hiç hissetmedim arada hafiften hareket ediyor ama onu da çok sık hissetmiyorum. Zaten dünden beri bu hareketinin azalmasına canım sıkılıyordu bide bugün burda ki o olayı okuyunca çok korktumKasık bölgemde de hafiften ağrı var inşAllah kötü bişeyler olmuyordur Artık erken doğumdan filan korkmuyorum yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
Anlar tabi hatta doğuma yakın daha net belli oluyormuş. Benimkine baktı mesela ama tekrar bakacak çünkü açılma hiç yoktu açılma oldukça bakacak demek ki o zaman.Hımm her türlü çatıyı anlar heralde zaten sancım da yok sancı olmayınca açılmadan olmuyor 40ları görürüz biz
Ama. Bu catı muayenesi benm bildiğim catı müsait değilse sezeryana alalım filan diyorlar ya onun için 37dr yapıyo bazı doktorlar o yüzden öle biliyorumAnlar tabi hatta doğuma yakın daha net belli oluyormuş. Benimkine baktı mesela ama tekrar bakacak çünkü açılma hiç yoktu açılma oldukça bakacak demek ki o zaman.
Benim o kadar sancim oluyordu 32 33 haftalarda progestan kullanmaktan mıdır nedir şimdi tık yok yaf ve hiç açılma da yok 40lari göreceğiz herhalde dediğin gibi
Ama benim 40i beklememek gerekiyor baş çapı yüzünden nasıl doğumu başlatabilirim biri fikir versin
Canim cok sukur sorunsuz dogdular ama hâlâ sütüm yok.iyiyiz yanimdalarA Arayanbulur ikizler doğmuştur artıkinşaallah sorunsuz olmuştur sütün geliyodur.
D Dnzaysednz sıra sende duygularını alalım
Tamam canım deneyeceğim teşekkür ederimönce yumuşatıcılı bir suyla silip sirkeli suyla durula. kapaklarını açık bırakıp tabaklara vanilin dök içine koy dursun. ben öyle yapmıştım.
Evet canım kaç gündür hiç çıkmadı kokusu bakalım Nasıl geçecek deneyim bunlarıda canım sağolMobilya kokusu Kolay kolay çıkmıyor canım..
Beyaz sirke ve karbonatlı su ile silmeyi dene belki biraz kokusunu bastırabilir..
Aslında ne açtım nede tok sadece bi kase Sütle meyveli müslin yapıp yedim gittim. Şükür 5 dk önce hıçkırığını hissettim bide hareket etmeyince dürtükledim oda benim elimi itekledi şimdi de sol tarafımı şişirmeye çalışıyorCanım aç değildin dimi
Direkt kötüyü düşünme takip et iki gündür biraz iş yaptım ben de de çok azaldı hareketler biraz taciz ettim dün meğer uyuyormuş bugün arttı biraz kontrolde de bir sıkıntı yoktu sende de olsa dr uyarırdı önlem alırdı canım kötüyü düşünme yerleri de daralıyor eskiden dört dönerdi şimdi sadece eli ayağı oynuyor güzel düşünelim
Covid bambaşka bir durum canım iyi ki yazdin bilgilendirdin bizi bi de sanırım söyleme şekli de etkiliyor bazı yazılar beni dehşete düşürüyor inanılmaz kaygılanıyorum senin yazdıklarında bile öyle bir durum yoktu sen kendine iyi bak yeter doğuma da var zaten daha hiç canını sıkma böyle şeylereWalla ben bgne kdr hep olumlu seyler yazdım ilk defa olumsuz bsy yazdım onuda basına gelen olursa korkmasın hamilelerin bu süreci nasıl gexirdiğini bilsin diye yazdım He bide insan bazen destek görmek isteyebilir manevide olsa benm Allaha sükür telefonum hiç susmadı buraya girip zor yazdım oda grip oldum süphelendimfilan deyince daha sonra merak edenler oldu diye haber etmek amaçlı yazdım Bi nevi yalnız oldugumdan değildi yani.. Smdi böle yazılanları görünce üzüldüm acıkcası bende okuyorum olumsuz seyleri bazen ama herkes farklı su psikolojide bile cok etkilendiğimi söyleyemem ama etkilenenler olabilir tabiki saygı duyuyorum ama her zmn olumlu seylerde yasamıuoruz bu hayatta malesef seni alıntıladım cnm k bakma ama genel olarak yazdım bunlarıda
Oy oy maşallah allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallahCanim cok sukur sorunsuz dogdular ama hâlâ sütüm yok.iyiyiz yanimdalar
Gözün aydın canım, en kısa zamanda toparladım kavuşun inşallahMerhaba arkadaşlar cuma gunu kontrol icin hastaneye gitmiştim sancilar duzenli ve rahim cok incelmis acil sezaryene aldilar 3. Sezaryen olunca riske atamayiz dediler ama 36+1 gunluk olunca bebegin cigerleri gelismemis kuveze aldilar dua edin lutfen insallah en kisa zamanda sifa bulur yavrum
Maasallah sizeÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Ben 20 yi tamamlamisim6 kilo çok iyymiş ben 12 kilo almıştım en son
Şöyle teselli edeyim kendimi 6 kilo bir bebeğe 6 da diğerine aldım dersek seninle aynıyız
Çok geçmiş olsun canım, ne kadar korunsak da maalesef burnunuzun dibinde virüs. Çabucak atlatırsın inşallahEvet kızlar o kötü haber geldi test sonucu yarın cıkacak tı ama aksam 10 gibi aradılar pozitif cıkmıs evden cıkmayın dediler ben yarın rapor almaya gidecektim hersey karıstı smdi napcam bilemiyorum eşimle de birlikte yatıyorduk onda su an bsy yok ama bu illet hiç belli olmuyor cok garip bsy
Ciddi misinKızlar benim gibi temizliği abartmayınayağımı kaydırdım kafamı vurdum dudağımı patlattım sonrada dedim pis kalsın derdim ne salın gitsin
Aman tatlım enfeksiyona da dikkat, bir an önce geçsin inşallah. Dr ilaç vermiştir zatenYanlış alarm canım enfeksiyon kapmışım ama doktor çok beklemez artık dedi her an bekliyoruz ☺
O tüy sorunu bende de var, bir süredir kuleye vurdum kendimi o bile goremedigim için yarım yamalakSanırım biraz burayı takip etmeye ara vereceğim ben de.
Kızlar bu arada geçenlerde çatı muayenesi oldum. Eğer korkanlar var ise lütfen korkmayın çünkü korktuğuna utanıyor insan sonradan o kadar hiç hissetmiyorsunuz ki. Kim abartıyor bunları anlamıyorum 3 saniyelik bir seydi ve ne zaman baktı hiç anlamadım bile. Sizin de içiniz rahat olsun .Sadece tuylerimi alamiyorum tam olarak o yuzden cok utandim.
Gözün aydın canım, şükür sağlıkla.kavusmussunuz. Sakin ol sütüm yok diye strese sokma kendini. Kuzenim 35. Haftada doğum yaptı, önce sütü gelmedi sonra 9 gün kuvezde kalan bebek memeden emmedi sütü biberonla verdi. Şimdi çok şükür hem memeden emiyor hem de doymak bilmiyor. 2300 Gr dünyaya gelen minnak tosun olma yolunda hızla ilerliyorCanim cok sukur sorunsuz dogdular ama hâlâ sütüm yok.iyiyiz yanimdalar
Palmer's losyon kullanıyorum. Onlar bende yok ama ama zeytinyağı deneyeyim bari.Cnim krem ne kullaniyosun ?
İkinci gebeligim sabah vazelin gece bebe yagı suruyorum ... Kasindigim zamanlar gunde iki kere yagi suruyorum.. henuz bi catlagim yok.kasininca korktugum oluyor ama yagdan sonra geciyor. Evinde bulunuyorsa bir dene istersen. Birde kasimamaya calis .. bn ufak ufak bastirir vururdum ne alakaysa kasintim azalirdi
He öyle mi oluyor ki kız bilmiyorum ki ama haftaya da bakacak diye anladım ben o zaman açılmaya mi bakıyor ki.Ama. Bu catı muayenesi benm bildiğim catı müsait değilse sezeryana alalım filan diyorlar ya onun için 37dr yapıyo bazı doktorlar o yüzden öle biliyorum
Evet canım evimze geldikmommm canım sen naptın en son Denizli’de ev tutmuştunuz bebeğin çıktı mi evinize döndünüz mü ne alemdesin ?
Yerleri daraldigi icin artik daha az hissetmen normal nst de bazen banada oluyor uyuyor uyanmiyor kalp atis hizina kordon kan akisina bebek stres altindami vs bakiyo doktor olumsuz dusunup kendini strese sokmaKızlar bu sabah kontrolüm vardı nst ye girdim ama bebeğin hareketi çok az olduğu için nst de çok uzun durmak zorunda kaldım doktor sonucu sıkıntı yok olarak değerlendirdi ama benim kafa hiç rahat değil normalde gün içerisinde 3-4 kez en azından hıçkırık olayını çok net hissederdim bugün hiç hissetmedim arada hafiften hareket ediyor ama onu da çok sık hissetmiyorum. Zaten dünden beri bu hareketinin azalmasına canım sıkılıyordu bide bugün burda ki o olayı okuyunca çok korktumKasık bölgemde de hafiften ağrı var inşAllah kötü bişeyler olmuyordur Artık erken doğumdan filan korkmuyorum yeter ki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
Evet cnm normalde 38de test istedi doktorum ama böle Bi durum oldugu için negatif e dönmeyi beklicem dogum öncesi negatif test yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?