Kızlar öğleden sonradan beri bi adet sancısı gibi bi ağrı var aşırı değil ama tam kasıklarda uzanınca da devam ediyor , nişan gelmesi su vs bişey yok ama ağrı var normal midir sizce
iste dogum icin gidicegn hastanede kaydin bulunsn falan diye sonradan sıkıntı olmasn direk doguma alabilsinler diye dedi Yani acildende giris yapabilirm ewet
Canım ılık bir duş alıp takip etsen bugün doktor öyle demişti ılık duşla ve pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır düzenli olması ve sıklığının azalması lazım demişti
Canım ılık bir duş alıp takip etsen bugün doktor öyle demişti ılık duşla ve pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır düzenli olması ve sıklığının azalması lazım demişti
Ben internetten bi çay sipariş ettim canım bi misafirlikte içmiştim Adana kaynarı diye tam bu mevsim için bence hem sütümü de arttırır çok gelenim olmayacak zaten kendimi düşündüm birazcık
Kizlar bugun kontrolum vardi..hersey normal,doktor yuruyus yap,merdiven in cik dedi,bide iliskinin cok faydasi oluyo,iliskiyi deneyin dedi..sizede fikir olsun
Lohusa şerbeti değil de vişne atmıştım derin dondurucuya ondan vişne suyu yapacağım ben çok sevmiyorum şerbeti gelen de olmayacak hastaneye kendim için onu götüreyim diyorum Birkaç kişiden duymuştum meyvesuyu yapıp götürmüşler iyi oluyormuş hazırdan daha mantıklı geldi
Kızlar öğleden sonradan beri bi adet sancısı gibi bi ağrı var aşırı değil ama tam kasıklarda uzanınca da devam ediyor , nişan gelmesi su vs bişey yok ama ağrı var normal midir sizce
Aynı ağrı dün gece de bende vardı. Sabah korktum dayanamadım doktora gittim. İdrar tahlili istedi yine enfeksiyon olmuşum. 2 hafta önce yine olmuştum Senin de geçmezse aklında olsun bir baktır canım
Evet canım evimze geldik iyiyiz çok şükür uykusuz geceler başladı karın doyurma alt alma gaz çıkarma çamaşır ütü ile günleri devirmeye başladık çok şükür
Biz şimdi eşimle yürüyüşten geldik her gün en azından 1 saat yürümeye çalışıyorum ama yürürken kasıklarım filan hep ağrıyor acaba normal midir yoksa yürüyüşü bıraksam mı