2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
He öyle mi oluyor ki kız bilmiyorum ki ama haftaya da bakacak diye anladım ben o zaman açılmaya mi bakıyor ki.
Aynen daha sonrakiler sancıya göre açılma takibi ilk çatı muayenesi normal doguma uyumlu musun diye bakılıyor

yaa bn devletten randevu almaya calistm da hep dolu Saglik ocagindaki hemsire git bi nst gir fln dedi Heran dogurabilirsin dedi korktumm bi an
Kadın Doğum acilşne yada Baska normal bi acile gidebilirsin heme sokarlar nstye sorun ne bilmiyorum ama

Kızlar öğleden sonradan beri bi adet sancısı gibi bi ağrı var aşırı değil ama tam kasıklarda uzanınca da devam ediyor , nişan gelmesi su vs bişey yok ama ağrı var normal midir sizce

canim sancilarin belden kasiklarina dogru geliyorsa dogum sancisi oluyor Bu sancilarda ya talanci sanci yada kucuk sancilar olarak geciyor Dakika tut duzenliyse eger dogum sancisidr Allahim yardimcmz olsn

Kadın Doğum acilşne yada Baska normal bi acile gidebilirsin heme sokarlar nstye sorun ne bilmiyorum ama

iste dogum icin gidicegn hastanede kaydin bulunsn falan diye sonradan sıkıntı olmasn direk doguma alabilsinler diye dedi Yani acildende giris yapabilirm ewet

canim sancilarin belden kasiklarina dogru geliyorsa dogum sancisi oluyor Bu sancilarda ya talanci sanci yada kucuk sancilar olarak geciyor Dakika tut duzenliyse eger dogum sancisidr Allahim yardimcmz olsn
Belden bi ağrım yok canım şuan sadece kasıklarda var ve sürekli var bi kesilme olmadı anlamadım ayaklarımı mu üşüttüm acaba ondan olabilir mi

Belden bi ağrım yok canım şuan sadece kasıklarda var ve sürekli var bi kesilme olmadı anlamadım ayaklarımı mu üşüttüm acaba ondan olabilir mi
Canım ılık bir duş alıp takip etsen bugün doktor öyle demişti ılık duşla ve pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancıdır düzenli olması ve sıklığının azalması lazım demişti

Lohusa şerbeti yapacak olan var mı ya İnternette bir sürü tarif var havlıcan muskat falan koyuyo kimisi, kimisi de cok sade napcamı bilemedim

Canım şimdi çıktım duştan annemde aynısını önermişti bakalım uzanıyorum şimdilik belimde bi ağrı yok sadece kasıklarda ayağıma da kışlık çorap giydim

Lohusa şerbeti yapacak olan var mı ya İnternette bir sürü tarif var havlıcan muskat falan koyuyo kimisi, kimisi de cok sade napcamı bilemedim
Ben internetten bi çay sipariş ettim canım bi misafirlikte içmiştim Adana kaynarı diye tam bu mevsim için bence hem sütümü de arttırır çok gelenim olmayacak zaten kendimi düşündüm birazcık

Lohusa şerbeti değil de vişne atmıştım derin dondurucuya ondan vişne suyu yapacağım ben çok sevmiyorum şerbeti gelen de olmayacak hastaneye kendim için onu götüreyim diyorum Birkaç kişiden duymuştum meyvesuyu yapıp götürmüşler iyi oluyormuş hazırdan daha mantıklı geldi

Kızlar doğumu başlatmak için neler yapmak lazım var mı tecrübeniz? Mesela yürüyüş diyorlar günde ne kadar yürümeniz gerekiyor?

Kızlar öğleden sonradan beri bi adet sancısı gibi bi ağrı var aşırı değil ama tam kasıklarda uzanınca da devam ediyor , nişan gelmesi su vs bişey yok ama ağrı var normal midir sizce
Aynı ağrı dün gece de bende vardı. Sabah korktum dayanamadım doktora gittim. İdrar tahlili istedi yine enfeksiyon olmuşum. 2 hafta önce yine olmuştum Senin de geçmezse aklında olsun bir baktır canım

Kızlar doğumu başlatmak için neler yapmak lazım var mı tecrübeniz? Mesela yürüyüş diyorlar günde ne kadar yürümeniz gerekiyor?
Biz şimdi eşimle yürüyüşten geldik her gün en azından 1 saat yürümeye çalışıyorum ama yürürken kasıklarım filan hep ağrıyor acaba normal midir yoksa yürüyüşü bıraksam mı

Kızlar bebeği doğan annelere hayırlı olsun diyorum sağlıkla buysunker inşallah darısı bizlere ama en sona kalagm gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…