2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Lohusa şerbeti yapacak olan var mı ya İnternette bir sürü tarif var havlıcan muskat falan koyuyo kimisi, kimisi de cok sade napcamı bilemedim
Bizde kaynar yapılır.malzemelerini tek tek alabilirsiniz ya da carrefour gibi marketlerde ya da aktarlarda internette kutu halinde tüm malzemeler içinde satılanları var.Kaynatırken o pembe renk veren şekerlerden atarız ya da renk önemsizse normal şekerle tüketiriz . hem süt yapar hem kokusu çok güzeldir ev mis gibi kokar misafirler de sever

Ben malzemeleri aktardan ayrı alıp birleştirip yapıcam sanırım bende misafir kabul etmicem ama adettendir yapalım ev halkı iceriz en azından

Yürürken benim de çok ağrı ve yanma oluyor altta ama bence normal. Yoksa açılmayacak gibi
Mesela yürüyüş yaparken kasilmalarim oluyor inşallah bunlar iyi gelen kasilmalardir.

Kızlar doğumu başlatmak için neler yapmak lazım var mı tecrübeniz? Mesela yürüyüş diyorlar günde ne kadar yürümeniz gerekiyor?
38. Haftadan sonra gögüs masajı, ananas ve hurma bol bol yenmeli,korunmasız ilişki ,günde ahududu cayı ve adacayı içilmeli.benim bildiklerim bunlar

Kızlar plates topum geldi ve hemen denedim eğer aranızda alıp almamakta kararsız olanınız varsa mutlaka alın. Belime çok iyi geldi rahatlatıyor .
aynı zamanda vagina kaslarını çalıştırıyormuş ben de sevdim eşim arada futbol topu niyetine kullanıyor

Vişne suyu sütü de artırır canım iyi yapmışsın çok iyi fikir

Kızlar ikinci gebelikte herşey yolundaysa planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor. İlk bebekte 39 u doldurmuştuk öyle olmuştu ikincide de öyle mi olur? Erken gelir diyorlar sanki.

Kızlar ikinci gebelikte herşey yolundaysa planlı sezaryen kaçıncı haftada oluyor. İlk bebekte 39 u doldurmuştuk öyle olmuştu ikincide de öyle mi olur? Erken gelir diyorlar sanki.
Canım bu 3.sezaryanım üstelik gebeliğin başından beri hep 1 hafta ilerde 39 u bitittireceğim dedi doktorum.
Ama testlerimi yapan doktor 37 bitince alınssın hem 1 hafta ileri hem 3.sezaryen riske girilmesin dedi yani doktorla alakalı sanırım bu karar.

Selam kızlar owli korse almayı düşünen var mı ? Ben dün sipariş verdim akşam bugün teslim edildi . Yalnız bedenini tutturamadım sanırım s almam gerekiyormuş . M/L aldım , almayı düşünen bendekini almak ister mi acaba bende s alayım

İade veya değişim yapamıyormusun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…