2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Hayirli olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah darısı başımıza

Insallah canim cok az kaldi son haftan artik sonra yillarin ozlemi ve o miss kokusu

Canim bence gecmediyse bekleme bir doktoruna git görün derim ne olur ne olmaz riske atma sona yaklastin artik

MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Maşallah allah anali babali buyutsun darisi başimiza

Doktora geldim bebegimin kilosu boyu 10 gun geride kalmis. Rahim agzi kisalmis. Bebek cok baski yapiyor 10 gun daha tutalim icerde cok dikkatli ol beslenmene dikkat et dedi. 35 hafta olduk 2050 gram daha
Canim bazen ultrason olcumleride hatali olabiliyor hic stres yapma bence bol protein ağırlıklı beslen ve hic kalkma mümkünse hep yat 10 günde yakalayabilir açığını

A Aysira46 canım gittin mi doktora
Gittim canim cok şükür hersey yolunda 3100 grm olmus 51 cm 2 hafta icinde normal dogum yapmazsan 2 hafta sonra sezaryan tarihi konusalim dedi kafasi biraz büyükmüş az daha büyürse normal dogum yapamazsin dedi gelisimi 1 hafta önde artik cokta fazla degil dedi sen ne zaman gitcen canim

daha anne karnındayken gözünden sakınmaya başlamış seninki doğduktan sonrayı düşünemiyorum

Gerçekten herşeyin fazlası zarar benim eşim öyle onun sayesinde ben ondan beter oldum

Hiçbirşeyi yok dikiş bile 3.doğumu bu tabi ama mesele o cocuk nasil buyudu o kadar ve o nasıl vajina arkadaş aklım almıyor ..çık aklımdan
Benim iki bebeğimin toplam kilosu okadar olsun başka birşey istemiyorum
Tekrar maşallah diyeyim her yiğidin harcı değil o kiloda bebek doğurmak

Çok iyi yapmışsın canım ben bu konuşmayı yapmadığıma pişman oldum geçen oğlum ateşlendi neymiş bana sıcak diye çocuğu üşütmüşüm
yazın ortasında ne üşütmesi desemde boş en son hastaneye götürdüm meğer 6 yaş dişi çıkıyormuş ondan ateşi çıkmış..

maşallah cnm kilosu falan iyi.

Aynı benimki halbuki ateşlenince vurup kafayı yatıyorlar sabaha kadar çocuğun ateşini kontrol eden uykuyu kenara bırakıp başlarında bekleyen biziz..

Benim de mide suyum ağzıma geldi geçen boğuluyordum neredeyse valla
Canım ben hep laktozsuz süt içerdim hamilelikten önce şimdi de öyle yapıyorum

Geçmiş olsun canim zaten bir anne olarak onlardan fazla tedirgin oluyoruz kadınsal duygusallık anaçlık. Bir de laf işitirsem düşünemiyorum bile

Hadi geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…