- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Sancın falan nasıl NST de çıkıyo mu, serviks uzunluğu nasıl bebek kanala yönelmiş mi nabzı nasıl kilo alımı nasıl hiç doğum esamesi var mı? Neye göre karar veriyolar bilmiyorum ama yaklaşımları farklı dr ların. Benimki bunlara toplu bakıyo sanıırm ama bir anda tablo değişebilir tabi, il dışından gittiğim için en fazla 39 u göze aldı yakın olsam aynı şehirde hemen gidebilcek olsam belki daha bekleyebilirdi bile fazla sık gidip gelemiyorum üç saat sürüyor sadece gidiş ara kontrollere devlet hast gidiyorum onun yönlendirmesiyle, sürekli buraya gelip yorulma diyor.iyi bekliyor o kadar doktorun..benimki yarın duruma göre muayene den sonra karar vericek..haftaya cuma 2 sinde almak istiyor..bende ayın 10 u olsun istiyorum..anlaşamadık :)) jimerde yapıcam dogumu orası belli sadece..
Oturup ağladım bu yazdığını okuyunca. Allah rahmet eylesin anneciğine canım@sevmkee ne ağladım sabah sabah valla iyide oldu birahatladım.Hani diyolar ya Analı kuzu kınalı kuzu....
Allah bize sağlıklı ömürler versinde evlatlarımızı yanlız bırakmayalım inşaallah bende 14 yaşında kaybettim mezuniyetim evlililiğim doğumlarım hep bi yanı eksik.
Çok dua ettim Allahım bana ömür ver kızımın doğumunda pamuklara sarayım onu kimseye ihtiyacı olmasın benden başka diye.....
Ben yaptirdim cnm,bebeklerin hareketleri azalmisti bende.Kızlar ciğer geliştirici iğne yapan varmı? Bana ağırlık yaptı nefes alamıyorumnormal mi acaba
Çok kötü ya zaten nefes darlığı başlamıştı şimdi patlayacak bomba gibiyim sıkışıyorumBen yaptirdim cnm,bebeklerin hareketleri azalmisti bende.
Senin suan karnin cok buyumustur nefes alamiyir gibi olman normal bence
2si biraz erken değil mi kuzum yaiyi bekliyor o kadar doktorun..benimki yarın duruma göre muayene den sonra karar vericek..haftaya cuma 2 sinde almak istiyor..bende ayın 10 u olsun istiyorum..anlaşamadık :)) jimerde yapıcam dogumu orası belli sadece..
Ben Bi ara sırtım agrıfıgı için sırt üstü yatma ihtiyacı hissediyordum geceleri filan istemsiz Bi sekilde ama artık olmuyo tabi genelde sola yatıyorum öncedende öleydi ZTen ilk basta soka yatınca bu kdr hareket etmiyordu ama smdi sola yatınca ediyor işte değişik Bi cocuk olcak öle hissediyorumBen sırt üstü yatınca nefes alamıyorum ki zaten bebeği de rahatt ettireyim gümbür gümbür nabız gelsin illa yan yatıcam. bacaklarımı zaten kapatamıyorum aralık kalması lazım
Bende öksürük 2 3 gün oldu sonra olmamıstı bgn 12 13 günden sonra öksürük geldi cok az korktum o yüzden ay Bi daha pozitif cıkarsa valla kaldıramamİyi öyle ilgileniyorlarsa, atıyorsundur inşallah hastalığı kuru öksürükse kardeşimde öyle boğazında bi gıcıklık gibi kalmıştı ama 10.gün negatife dönmüştü
Hiç ilaç vermediler cnm vermiyorlar ilaçsız geçirmeye çalıstım işte malesefCanım balgam sökücü filan kullanıyorsan o da öksürük yapıyor ama ciğerleri temizliyor ne ilacı verdiler sana
Hic bir meyve iyi gelmiyor oglen yiyorum ben yiyeceklerimiBilmiyordum canım bende internetten baktım mide yanması olanlar kivi, portakal türü meyveler yememeli yazıyor. Daha geç saatte yemem 3 tane bir de 1 bile değil. Kulağıma küpe olsun..
Hadi gözün aydın kavuşmuşsun miniğineSelamlar kızlar size de yazayım dedim22 eylül bebegimin tahmini doğum tarihiydi öyle de oldu sabah randevum vardı gittim dr artık beklemeyelim suni sanci verelim dedi sabahtan akşama kadar suni sanci yedim ama hiç açılmam olmadı bebeğin kalp atımı çok yavaşlayınca acil sezeryana aldılar ve ben minigimi kucagima aldım çok şükür şuan sarilikla ugrasiyoruz duruma göre yoğun bakıma alınacak tabi alınmaz inşallah ben kavuştum bebeğime darısı sizlere olsun inşallah
Sağlıkla geldi ya çok şükür canım gözün aydın sarılık da geçer inşallah hiç canını sıkmaSelamlar kızlar size de yazayım dedim22 eylül bebegimin tahmini doğum tarihiydi öyle de oldu sabah randevum vardı gittim dr artık beklemeyelim suni sanci verelim dedi sabahtan akşama kadar suni sanci yedim ama hiç açılmam olmadı bebeğin kalp atımı çok yavaşlayınca acil sezeryana aldılar ve ben minigimi kucagima aldım çok şükür şuan sarilikla ugrasiyoruz duruma göre yoğun bakıma alınacak tabi alınmaz inşallah ben kavuştum bebeğime darısı sizlere olsun inşallah
Yaa sonunda gelmiş nazlı bebişSelamlar kızlar size de yazayım dedim22 eylül bebegimin tahmini doğum tarihiydi öyle de oldu sabah randevum vardı gittim dr artık beklemeyelim suni sanci verelim dedi sabahtan akşama kadar suni sanci yedim ama hiç açılmam olmadı bebeğin kalp atımı çok yavaşlayınca acil sezeryana aldılar ve ben minigimi kucagima aldım çok şükür şuan sarilikla ugrasiyoruz duruma göre yoğun bakıma alınacak tabi alınmaz inşallah ben kavuştum bebeğime darısı sizlere olsun inşallah
Kiyamam ya allah yardimcin olsun.Çok kötü ya zaten nefes darlığı başlamıştı şimdi patlayacak bomba gibiyim sıkışıyorum
Evet canım benimde önden giden bebeğimin hareketkeri azaldı sadece bazen poposu ile ittiriyor sürünür gibi hareket ediyor diğeri hareketlendi bu ara..Kiyamam ya allah yardimcin olsun.
Benim bebeklerin hareketleri bu ara azaldi acaba yerleri daraldigi icin mi?
Biyerlerini dayiyorlar surekliEvet canım benimde önden giden bebeğimin hareketkeri azaldı sadece bazen poposu ile ittiriyor sürünür gibi hareket ediyor diğeri hareketlendi bu ara..
Bence hiç üzülme canım ya benim kayınvalide de bize gelmeye bayılır. Ben de gelmesin diye bakıyorum. Kötü bir kadın değil severim genel olarak ama evde başkalarının varlığı beni çok geriyor. Eşim zorlanıyorsun annemi çağırayım deyip duruyor. Şimdi istemiyorum dedim. Doğuma geleceğim diye tutturdu mesela o gelirse annem gelmeyecek. Bence gelmeyen kaynana çok daha iyidir. Annemle pek geçinemezler. Ama ne eşim anlıyor ne o. Eşim ikisi de gelsin diyor. Dedim nerede yatacaklar evde yer mi var? Böylesi de çok zor. Bende çok zorlanıyorum 4,5 yaşında oğlum devamlı oyun istiyor. Gezmek istiyor. Evin işleri var ama yalnızlık daha büyük huzur bence. Annem yok demişsin başın sağ olsun. Annelerin varlığı çok büyük destek fakat bu süreçte ben annemi bize getirmek de istemiyorum. Eşim çalışıp geliyor eve corona getirir de anneme de bulaşır. Yaşlı kronik rahatsızlığı var diye korkuyorum. Sen de belki aynılarını düşünecektin. Canını sıkma lütfen az kalmış zaten doğuma. Allah sana güç kuvvet versinHayırlı geceler arkadaşlarVücut agrılarım var bazen gün içinde çok yoruluyorum
Hatta iki gündür sinir oldum stres yaptım .benim annem vefat etti ben bursadayım burda kimsem yok .kaynanam daha genç ve İstanbul da yaşıyor bizde Bursa’da ,kaynanam bize geçen haftalar geldi bende dedim 2-3 gün daha kalın benim birinci oğlumla biraz vakit geçirin bende biraz dinleneyim artık yoruluyorum diye belirttim .onlar kayınpederle araba binip diger dün gitti Doğumda gelecekmiş .üstelik oram agrıyor buram agrıyor derken hiç bir şeyde yardım bile etmedisonra bu hafta kendine geçen ay ev alan görümcemin evine gitmiş temizliğini yapıyor hemde kızının kaynanası çok iyi ve kızının çocuğuna bakıyor Ve temizliğini yapıyor ,temizliğe ihtiyacı yok yani bense hamile halimle bana destek olacağına kızına koşuyor hem varya kızı da onu işine geldiği gibi kullanıyor ama hala o el kızı olan benim bugun annem yok diye oturdum saatlerce ağladım eşim bana moral verdi ama içim rahatlamadı
Baba olmamıştı şeker yapıyor o yüzden mi oldu acabaKızlar ciğer geliştirici iğne yapan varmı? Bana ağırlık yaptı nefes alamıyorumnormal mi acaba
Hadi hayırlı haberlerle gelBiyerlerini dayiyorlar surekliYarin kontrolum var bana da 1 doz daha ciger gelistirici yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?