2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
iyi bekliyor o kadar doktorun..benimki yarın duruma göre muayene den sonra karar vericek..haftaya cuma 2 sinde almak istiyor..bende ayın 10 u olsun istiyorum..anlaşamadık :)) jimerde yapıcam dogumu orası belli sadece..
Sancın falan nasıl NST de çıkıyo mu, serviks uzunluğu nasıl bebek kanala yönelmiş mi nabzı nasıl kilo alımı nasıl hiç doğum esamesi var mı? Neye göre karar veriyolar bilmiyorum ama yaklaşımları farklı dr ların. Benimki bunlara toplu bakıyo sanıırm ama bir anda tablo değişebilir tabi, il dışından gittiğim için en fazla 39 u göze aldı yakın olsam aynı şehirde hemen gidebilcek olsam belki daha bekleyebilirdi bile fazla sık gidip gelemiyorum üç saat sürüyor sadece gidiş ara kontrollere devlet hast gidiyorum onun yönlendirmesiyle, sürekli buraya gelip yorulma diyor.

Oturup ağladım bu yazdığını okuyunca. Allah rahmet eylesin anneciğine canım

iyi bekliyor o kadar doktorun..benimki yarın duruma göre muayene den sonra karar vericek..haftaya cuma 2 sinde almak istiyor..bende ayın 10 u olsun istiyorum..anlaşamadık :)) jimerde yapıcam dogumu orası belli sadece..
2si biraz erken değil mi kuzum ya 15 gün önceden niye gerek gördü ki? 1 gün bile kar anne karnında. Başka bir doktordan görüş alma şansın var mı?

Ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum ki zaten bebeği de rahatt ettireyim gümbür gümbür nabız gelsin illa yan yatıcam. bacaklarımı zaten kapatamıyorum aralık kalması lazım
Ben Bi ara sırtım agrıfıgı için sırt üstü yatma ihtiyacı hissediyordum geceleri filan istemsiz Bi sekilde ama artık olmuyo tabi genelde sola yatıyorum öncedende öleydi ZTen ilk basta soka yatınca bu kdr hareket etmiyordu ama smdi sola yatınca ediyor işte değişik Bi cocuk olcak öle hissediyorum

İyi öyle ilgileniyorlarsa, atıyorsundur inşallah hastalığı kuru öksürükse kardeşimde öyle boğazında bi gıcıklık gibi kalmıştı ama 10.gün negatife dönmüştü
Bende öksürük 2 3 gün oldu sonra olmamıstı bgn 12 13 günden sonra öksürük geldi cok az korktum o yüzden ay Bi daha pozitif cıkarsa valla kaldıramam

Selamlar kızlar size de yazayım dedim 22 eylül bebegimin tahmini doğum tarihiydi öyle de oldu sabah randevum vardı gittim dr artık beklemeyelim suni sanci verelim dedi sabahtan akşama kadar suni sanci yedim ama hiç açılmam olmadı bebeğin kalp atımı çok yavaşlayınca acil sezeryana aldılar ve ben minigimi kucagima aldım çok şükür şuan sarilikla ugrasiyoruz duruma göre yoğun bakıma alınacak tabi alınmaz inşallah ben kavuştum bebeğime darısı sizlere olsun inşallah

Hadi gözün aydın kavuşmuşsun miniğine
Bol bol emzir sütün yoksa mama ver inşallah yoğun bakıma girmez

Sağlıkla geldi ya çok şükür canım gözün aydın sarılık da geçer inşallah hiç canını sıkma

Yaa sonunda gelmiş nazlı bebiş gözün aydın canım hayırlı olsun. Çoğu bebek sarılık oluyor bol emzirmeyle atlatıyor bebeğin de atlatacak yoğun bakıma girmeden inşAllah

Kiyamam ya allah yardimcin olsun.
Benim bebeklerin hareketleri bu ara azaldi acaba yerleri daraldigi icin mi?
Evet canım benimde önden giden bebeğimin hareketkeri azaldı sadece bazen poposu ile ittiriyor sürünür gibi hareket ediyor diğeri hareketlendi bu ara..

Evet canım benimde önden giden bebeğimin hareketkeri azaldı sadece bazen poposu ile ittiriyor sürünür gibi hareket ediyor diğeri hareketlendi bu ara..
Biyerlerini dayiyorlar surekli Yarin kontrolum var bana da 1 doz daha ciger gelistirici yapilacak.

Bence hiç üzülme canım ya benim kayınvalide de bize gelmeye bayılır. Ben de gelmesin diye bakıyorum. Kötü bir kadın değil severim genel olarak ama evde başkalarının varlığı beni çok geriyor. Eşim zorlanıyorsun annemi çağırayım deyip duruyor. Şimdi istemiyorum dedim. Doğuma geleceğim diye tutturdu mesela o gelirse annem gelmeyecek. Bence gelmeyen kaynana çok daha iyidir. Annemle pek geçinemezler. Ama ne eşim anlıyor ne o. Eşim ikisi de gelsin diyor. Dedim nerede yatacaklar evde yer mi var? Böylesi de çok zor. Bende çok zorlanıyorum 4,5 yaşında oğlum devamlı oyun istiyor. Gezmek istiyor. Evin işleri var ama yalnızlık daha büyük huzur bence. Annem yok demişsin başın sağ olsun. Annelerin varlığı çok büyük destek fakat bu süreçte ben annemi bize getirmek de istemiyorum. Eşim çalışıp geliyor eve corona getirir de anneme de bulaşır. Yaşlı kronik rahatsızlığı var diye korkuyorum. Sen de belki aynılarını düşünecektin. Canını sıkma lütfen az kalmış zaten doğuma. Allah sana güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…