2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin sarılık geciyor sanirik sıkk sık emzirmen yada mama vermen lazim insallah düzelir en kisa zamanda

Bizim ilk 3 ay yasaktı son 3 ay da yasakladı doktor kanamam olunca.Eşim çalışıyor korona kapma olasılığı olduğu için yatakları da ayırdıkBen de doktorumuz evhamlı bir şey yok dediğimde teklifimi reddetmişti ama üzülmemiştim.Asıl sanki bu zamanlarda istese bu kadar ağırlaşmışken kendimi kötü hissederdim.Şimdi diyorum demek ki nefsine hakim olabiliyor tamam cinsellik önemli ama bu durumlarda bence fırsat verilmeli ya.Ben yolda bile hamile görsem yürürken kıyamıyordum ki şimdi o işi karnı burnunda birine yapmak istememiş olabilir eşin.Bence boş yere sıkma canını aksine sevin.Bir konu vardı adam kadına iyi tamam hamilesin de ağzın ne güne duruyor demişti.Benim bile ağırıma gitmişti ne sapık adam demiştim.Öyle olmasındansa böyle olması daha güzel bence.
Bir keresinde benim de eşim eli karnıma gelince kızımdan utandım demiştiBana şuan bu işler biraz hoş gelmiyor özellikle eli karnıma değse ne bileyim..En iyisi lohusalıktan sonra yaşamak
Canım ne yapsın adam öyle düşünme.Onların rahatlamaya ihtiyacı var biz gibi değiller
Benim ayağım 36 idi hala 36 en ufak bir büyüme yok.Keşke biraz büyüseydi de babet ayakkabı giydiğimde zorlanmasaydım artıkKendime uygun babet ayakkabı bulamıyorum hep boşluk kalıyor
Grupta ne kadar çok yay var ben de yay @mertur da
Ben de yayım
Benim doktorda pozisyon değiştirsin diye ultrason aletinin ucuyla sallıyor eşimde kızıyor her seferinde dövüyor resmen diye
Ay içim gitti yayaptırmasan olmaz mı kıyamam ona bennnn minik kuşşşş.Analık dürtülerim fena azdı
Kızlar ciğer geliştirici iğne yapan varmı? Bana ağırlık yaptı nefes alamıyorum normal mi acaba
Bana yapılmıştı nefes darlıgı olmadı ama bebeğimin hareketleri 2 gün azalmıştı ama çarpıntı yapıyormuş galba öyle okumuştum
Hayırlı olsun canım amin inşallah

Son kontrolde herşey yolundaydı dogumla.ilgili bi gelisme yoktu hic..rahim uzunlugu iyi dedi alttan muayene de yaptı acilma falan yok kapalı rahim agzı..nst henuz hic girmedim yarin giricem ilk defa..bebegin kilosu gecen hafta 3 kilo 100 gramdı..yarin ki kontrolde tekrar hersey yolunda giderse bende beklemek istiyorum en azindan bu da 39 u gorsun istiyorum..oglumu 39+6 da aldı sanki buna haksizlik oluyomus gibi hissediyorum ..senin gibi uzaklik sorunumda yok yani ne kadar surede ulasicamki hastaneye 25 -30 dakika maksimum..bi taraftanda artik cok zorlaniyorum bugun nefes darligim hat safhada..esim diyor nasil bekliyceksin boyle 2 hafta kafam karisik anlıycağin

Kızlar şimdi kontrolden geldim çok tuhaf oldum. İlk kez çatı muayenesi olacaktım yapıldı çok zor bişey değildi bu sırada doktor bana senin 3 cm açıklığın var dedi şok oldum bu açıklık ne ara olduysa benim hiç sancım yok nst de de sancı çıkmadı zaten doktorum doğum 2 gün içinde de olabilir 1 hafta içinde de olabilir ama 40.haftayı beklemez bu bebek eğer açılma hızlanmazsa hafiften destekleriz dedi. Sanırım suni sancıyla açılmayı hızlandırmaktan bahsetti ben öyle yorumladım haftaya cuma günü 40.haftaya girecektim bugün 37+6 günlük olduk.
Tecrübeli anne ve anne adayları sizce 3 cm açıklık doğumun habercisi mi yoksa ben daha çok bekler miyim ? Hiç bi sancım akıntım lekelenmem vb belirti yok. Netten biraz araştırma yaptım 3 cm açıklık doğumun başlangıcı da olabilir veya haftalarca o açıklıkla bekleyedebilirmişim ama doktorum bu bebek beklemez dedi neden öyle dedi korktum şimdi

2si biraz erken değil mi kuzum ya 15 gün önceden niye gerek gördü ki? 1 gün bile kar anne karnında. Başka bir doktordan görüş alma şansın var mı?
Normalde doktorum ilk hamileligimde sonuna kadar bekletti asla erken alma taraftari degildi..bende hatta burda bi arkadas diyince bile garibime gitmisti benim doktorum almaz erken bence diye ama sasirtti beni ne bileyim suan banada cok erken geliyor..37+6 oluyor 38+0 bile degil yani ona bile taktim suan 1 güne..Baska bir doktor da bu saatten sonra asla.dusunmem istememde zaten genel olarak cok memnunum ben doktorumdan aslinda o da zorlamiyor beni sen karar ver istiyorsan ben beklerim diyor.ama.oyle.diyip topu bana atmasi bile beni kararsizliga itti şuan

Kızlar bugün kontrolüm vardı yine. Bebişin keyfi yerinde imiş 3 kilo 400 gram çıktı. Hiç artmamış 1 haftada. Ama normalmiş.
Geçen haftaki çatı muayenesinde bebek kanala girmemişti. Bugün doktor aşağı inmiş dedi. Ben de açılma var mı diye sordum açılma yok ama açılma 5 dklik mesele önemli olan aşağı inmesi dedi. Çatı da gayet iyi bekleyeceğiz dedi. Niye her muayenede çatıya bakıyor bilmiyorum ama neyse en azından bebeğim ne kadar aşağıda onu öğreniyoruz. Doğmaz ise cuma günü tekrar gel haftaya dedi.

Ne güzel işte 40ınbrklesin istemiyordun dediğin gibi o acıklık la 2 hafta bekleyen de var beklemeyen de en hayrlı zamanda gelsin inş

Sanki geçenlerde birisi daha boyle demisti canim onada aynisi olmustu yan etkisi sanırım niye ciger gelistirici oldunki sancin mi cikti
Hafif sancım vardı son kontrolde.. Doktorum her ihtimale karşı iğneyi yaptırmamı istedi son haftalar ne olacağı belli olmaz.

Hayırlı olsun gözün aydın kavuşmuşsunuz sonunda :) bol bol emzirmen lazim sutun azsa mama takviyesi yap sarilik olmasindan muhim değil mama.yemesi inan..ve güneşlenmesine dikkat et muhakkak yastık üstünde pencere önünde güneşlendiriridim ben oğlumu

Hayırlı olsun canım suni sancı nasıldı söylenildiği kadar çok mu sancılı kötü bi durum ? Suni sancı aldığında epidural aldın mı ? Bugün doktorum ağrım olunca epidural yaparız sürün geçer dedi çok sevindim

Niye korktunki iste ne guzel hicbir belirtim yok diyordun ufaktan sana ceee demeye başlamış bebeğin..haftalarca sürmesine imkan yok senin o kadar vaktin yok zaten o onceki aylarda acikligi olanlar icin gecerli..bu saatten sonra her an hersey olabilir..3 cm açıklıkla 1 hafta da gezebilirsin 2 günede dogurabilirsin bekleyip görceksin

Canım annen gelmeli bence tek başına çok zor, insan sudan çıkmış balığa dönüyor

Ne güzel işte 40ınbrklesin istemiyordun dediğin gibi o acıklık la 2 hafta bekleyen de var beklemeyen de en hayrlı zamanda gelsin inş
Benim kız kardeşim 2 ay önce doğum yapmıştı hastaneye gittiğinde 7 cm açıklık varmış ve ağrısı yoktu Annemde bizleri çok kolay doğurmuş doktora sordum genetik olabilir mi diye oda olabilir kolay bi doğum yapabilirsin dedi ama kardeşim 7 cm açıklıktan sonra baya sancı çekmişti

Hayırlı olsun canım gözün aydın, sarılık benimkinde de var herkeste oluyor sıkma canını

Aynen doktorda aynısını söyledi. Ben çok fazla beklemek istemiyorum ama bi yandan da bebeğimden ayrılıcam diye de tuhaf hissetmeye başladım çok karışık duygular yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…