2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen doktorda aynısını söyledi. Ben çok fazla beklemek istemiyorum ama bi yandan da bebeğimden ayrılıcam diye de tuhaf hissetmeye başladım çok karışık duygular yani
Bence de sen şuan duygu karmaşası yaşıyorsun..sabirsızlanıyordun şimdi bunu duyuncada şaşırdın bi beklemiyordun hemen :))

Meehabalar ben henüz 16haftalık hamileyim ama sol kaburgam çok ağrıyor tam sol göğsümün altı sebebi nedir bunun oturken falan çok batıyor

Keşke benimde günüm belli olsaydı dedin dedin bak bizden önce doğurcan
Tetikte ol artık nişanın suyun gelir yalnız kalma evde tek biyerede çıkma.

Artık çatına değilde rahim ağzı yumuşamışmı açıklık varmı diye bakıyodur.

Meehabalar ben henüz 16haftalık hamileyim ama sol kaburgam çok ağrıyor tam sol göğsümün altı sebebi nedir bunun oturken falan çok batıyor
Tatlım bebek oraya baskı yapıyodur senin haftalarında benimde böbreğime baskı yapıyodu pozisyon değiştirince rahatlarsın.

Keşke benimde günüm belli olsaydı dedin dedin bak bizden önce doğurcan
Tetikte ol artık nişanın suyun gelir yalnız kalma evde tek biyerede çıkma.
Ah keşke doğurabilsem ama belki bu açıklıkla uzun süre beklerim nette öyle yazıyor Doktorum açılma devam etmezse destekleriz dedi ya acaba suni sancı almayı kabul etmesem mi ? Çünkü kendi sancınızı bekleyin daha iyi diyorlar ya

Oturup ağladım bu yazdığını okuyunca. Allah rahmet eylesin anneciğine canım
Teşekkürler tatlım.valla üzülün diye yazmadım arkadaşın yazısını okuyunca kendim geldim aklıma pek ağlak bi tip değilimdir ama arada rahatlamak lazım.Dediğim gini Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın inşaallah.

Hiç açıklık olmayınca zor diyolar suni sancıya ama senin 3 cm zaten bakalım haftaya kadar belki kendi sancın gelir açıklığın artar.

Annelik işte
bende doktoruma 38. Haftada alalım diyorum seni çok zorlarlar diyor ben razıyım yeterki iyi olsunlar katlanırım diyorum 12 ekim en fazla 17 ekime gideriz diyor bakalım eğer bir sıkıntı yoksa dahada beklerim.

Aynen ben de ağlayıp rahatladım. Amin canım amin

Senin 3 cm açıklığın var canım suni sancı zorlamaz seni hiç açıklık olmayınca zor oluyor 1 hafta daha bekle belki suni sancıya da gerek kalmaz
Hayırlısı ile sağlıklı doğum olmasını diliyorum senin için Allah 1 avazda kurtarsın kuzum

Kantaronu denemedim canım ama ilk gebleliktee procto yi baya kullanmıştım eşime onu aldircam yine sorma ya ağşu yapıyor çok fena

Son düzenleme:
Bence bebekle alakalı değildir. Daha çok başlardasın rahim göbek deliğine bile varmamıştır belki. SaĞ olsa karaciğer vs diyeceğim ama sol olunca bilemedim .

Eee ne güzel bir haber bu canım korkma saatlerce sancı çekip açılması olmayanlar var demekki dogumun kolay olacak, inşallah öyle de olur

Sancısuz olmayacak bu iş tabiki ama en az olanı en makbulu işte bizde onu istiyoruz Bi 20 saat cekmek var bide 5 6 saat

Mama takviyesi yapınca emzirmekten vazgeçmez değil mi???Bir de güneşlendirmek sarılığa iyi mi geliyordu

Kızlar sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlar mı?Hen seferinde korkarak gidiyorum

Kuzenim 2cm açıklıkla doktor yatıralım suni sancı verelim dedi kabul etmedi üç gün sonra kendi sancıları geldi bir saat içinde doğurdu inşallah seninde kolayca olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…