- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Bence de sen şuan duygu karmaşası yaşıyorsun..sabirsızlanıyordun şimdi bunu duyuncada şaşırdın bi beklemiyordun hemen :))Aynen doktorda aynısını söyledi. Ben çok fazla beklemek istemiyorum ama bi yandan da bebeğimden ayrılıcam diye de tuhaf hissetmeye başladım çok karışık duygular yani
Meehabalar ben henüz 16haftalık hamileyim ama sol kaburgam çok ağrıyor tam sol göğsümün altı sebebi nedir bunun oturken falan çok batıyorBen o kaburga ağrısından çok çekiyorum canım benimde özellikle sol kaburga tarafım ağrıyor otururken yatarken ne yapacağımı şaşırıyorum hamilelikte şu an beni en çok zorlayan kaburga ağrısı oldu
Keşke benimde günüm belli olsaydı dedin dedin bak bizden önce doğurcanKızlar şimdi kontrolden geldim çok tuhaf oldum. İlk kez çatı muayenesi olacaktım yapıldı çok zor bişey değildi bu sırada doktor bana senin 3 cm açıklığın var dedi şok oldumbu açıklık ne ara olduysa benim hiç sancım yok nst de de sancı çıkmadı zaten doktorum doğum 2 gün içinde de olabilir 1 hafta içinde de olabilir ama 40.haftayı beklemez bu bebek eğer açılma hızlanmazsa hafiften destekleriz dedi. Sanırım suni sancıyla açılmayı hızlandırmaktan bahsetti ben öyle yorumladım haftaya cuma günü 40.haftaya girecektim bugün 37+6 günlük olduk.
Tecrübeli anne ve anne adayları sizce 3 cm açıklık doğumun habercisi mi yoksa ben daha çok bekler miyim ? Hiç bi sancım akıntım lekelenmem vb belirti yok. Netten biraz araştırma yaptım 3 cm açıklık doğumun başlangıcı da olabilir veya haftalarca o açıklıkla bekleyedebilirmişim ama doktorum bu bebek beklemez dedi neden öyle dedi korktum şimdi
Artık çatına değilde rahim ağzı yumuşamışmı açıklık varmı diye bakıyodur.Kızlar bugün kontrolüm vardı yine. Bebişin keyfi yerinde imiş 3 kilo 400 gram çıktı. Hiç artmamış 1 haftada. Ama normalmiş.
Geçen haftaki çatı muayenesinde bebek kanala girmemişti. Bugün doktor aşağı inmiş dedi. Ben de açılma var mı diye sordum açılma yok ama açılma 5 dklik mesele önemli olan aşağı inmesi dedi. Çatı da gayet iyi bekleyeceğiz dedi. Niye her muayenede çatıya bakıyor bilmiyorum ama neyse en azından bebeğim ne kadar aşağıda onu öğreniyoruz.Doğmaz ise cuma günü tekrar gel haftaya dedi.
Tatlım bebek oraya baskı yapıyodur senin haftalarında benimde böbreğime baskı yapıyodu pozisyon değiştirince rahatlarsın.Meehabalar ben henüz 16haftalık hamileyim ama sol kaburgam çok ağrıyor tam sol göğsümün altı sebebi nedir bunun oturken falan çok batıyor
Ah keşke doğurabilsem ama belki bu açıklıkla uzun süre beklerim nette öyle yazıyorKeşke benimde günüm belli olsaydı dedin dedin bak bizden önce doğurcan
Tetikte ol artık nişanın suyun gelir yalnız kalma evde tek biyerede çıkma.
Teşekkürler tatlım.valla üzülün diye yazmadım arkadaşın yazısını okuyunca kendim geldim aklıma pek ağlak bi tip değilimdir ama arada rahatlamak lazım.Dediğim gini Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın inşaallah.Oturup ağladım bu yazdığını okuyunca. Allah rahmet eylesin anneciğine canım
Hiç açıklık olmayınca zor diyolar suni sancıya ama senin 3 cm zaten bakalım haftaya kadar belki kendi sancın gelir açıklığın artar.Ah keşke doğurabilsem ama belki bu açıklıkla uzun süre beklerim nette öyle yazıyorDoktorum açılma devam etmezse destekleriz dedi ya acaba suni sancı almayı kabul etmesem mi ? Çünkü kendi sancınızı bekleyin daha iyi diyorlar ya
2ser doz vurdurdum 24 saat araylaHadi hayırlı haberlerle gel
Bana 2 doz verdi her dozu 2 tüp olacak şekilde birini vurdum diğerini de 12 saat sonra vurduracam..
Annelik işteSon kontrolde herşey yolundaydı dogumla.ilgili bi gelisme yoktu hic..rahim uzunlugu iyi dedi alttan muayene de yaptı acilma falan yok kapalı rahim agzı..nst henuz hic girmedim yarin giricem ilk defa..bebegin kilosu gecen hafta 3 kilo 100 gramdı..yarin ki kontrolde tekrar hersey yolunda giderse bende beklemek istiyorum en azindan bu da 39 u gorsun istiyorum..oglumu 39+6 da aldı sanki buna haksizlik oluyomus gibi hissediyorum ..senin gibi uzaklik sorunumda yok yani ne kadar surede ulasicamki hastaneye 25 -30 dakika maksimum..bi taraftanda artik cok zorlaniyorum bugun nefes darligim hat safhada..esim diyor nasil bekliyceksin boyle 2 hafta kafam karisik anlıycağin
Aynen ben de ağlayıp rahatladım. Amin canım aminTeşekkürler tatlım.valla üzülün diye yazmadım arkadaşın yazısını okuyunca kendim geldim aklıma pek ağlak bi tip değilimdir ama arada rahatlamak lazım.Dediğim gini Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın inşaallah.
Senin 3 cm açıklığın var canım suni sancı zorlamaz seni hiç açıklık olmayınca zor oluyor 1 hafta daha bekle belki suni sancıya da gerek kalmazAh keşke doğurabilsem ama belki bu açıklıkla uzun süre beklerim nette öyle yazıyorDoktorum açılma devam etmezse destekleriz dedi ya acaba suni sancı almayı kabul etmesem mi ? Çünkü kendi sancınızı bekleyin daha iyi diyorlar ya
Kantaronu denemedim canım ama ilk gebleliktee procto yi baya kullanmıştım eşime onu aldircam yine sorma ya ağşu yapıyor çok fenakantraron yağı sürüyormusun bende işe yaradı bayağı en azından çatlakta vardı sanırım etrafında onları geçirdi oturabiliyorum küçüldü sanki biraz da su hazırla uygun kaba oturma banyosu yap o da şiddetlenince iyi gelmişti bir de procto glyvenol diye krem yazmıştı ağrı olursa sürüyorum bu aralar bıraktım şükür ağrı yokGeçmiş olsun bilirim o ağrıyı ne oturabiliyorsun ne de yatabiliyorsun
Bence bebekle alakalı değildir. Daha çok başlardasın rahim göbek deliğine bile varmamıştır belki. SaĞ olsa karaciğer vs diyeceğim ama sol olunca bilemedim .Meehabalar ben henüz 16haftalık hamileyim ama sol kaburgam çok ağrıyor tam sol göğsümün altı sebebi nedir bunun oturken falan çok batıyor
Kızlar şimdi kontrolden geldim çok tuhaf oldum. İlk kez çatı muayenesi olacaktım yapıldı çok zor bişey değildi bu sırada doktor bana senin 3 cm açıklığın var dedi şok oldumbu açıklık ne ara olduysa benim hiç sancım yok nst de de sancı çıkmadı zaten doktorum doğum 2 gün içinde de olabilir 1 hafta içinde de olabilir ama 40.haftayı beklemez bu bebek eğer açılma hızlanmazsa hafiften destekleriz dedi. Sanırım suni sancıyla açılmayı hızlandırmaktan bahsetti ben öyle yorumladım haftaya cuma günü 40.haftaya girecektim bugün 37+6 günlük olduk.
Tecrübeli anne ve anne adayları sizce 3 cm açıklık doğumun habercisi mi yoksa ben daha çok bekler miyim ? Hiç bi sancım akıntım lekelenmem vb belirti yok. Netten biraz araştırma yaptım 3 cm açıklık doğumun başlangıcı da olabilir veya haftalarca o açıklıkla bekleyedebilirmişim ama doktorum bu bebek beklemez dedi neden öyle dedi korktum şimdi
Sancısuz olmayacak bu iş tabiki ama en az olanı en makbulu işte bizde onu istiyoruz Bi 20 saat cekmek var bide 5 6 saatBenim kız kardeşim 2 ay önce doğum yapmıştı hastaneye gittiğinde 7 cm açıklık varmış ve ağrısı yoktu Annemde bizleri çok kolay doğurmuşdoktora sordum genetik olabilir mi diye oda olabilir kolay bi doğum yapabilirsin dedi ama kardeşim 7 cm açıklıktan sonra baya sancı çekmişti
Mama takviyesi yapınca emzirmekten vazgeçmez değil mi???Bir de güneşlendirmek sarılığa iyi mi geliyorduHayırlı olsun gözün aydın kavuşmuşsunuz sonunda :) bol bol emzirmen lazim sutun azsa mama takviyesi yap sarilik olmasindan muhim değil mama.yemesi inan..ve güneşlenmesine dikkat et muhakkak yastık üstünde pencere önünde güneşlendiriridim ben oğlumu
Kuzenim 2cm açıklıkla doktor yatıralım suni sancı verelim dedi kabul etmedi üç gün sonra kendi sancıları geldi bir saat içinde doğurdu inşallah seninde kolayca olurKızlar şimdi kontrolden geldim çok tuhaf oldum. İlk kez çatı muayenesi olacaktım yapıldı çok zor bişey değildi bu sırada doktor bana senin 3 cm açıklığın var dedi şok oldumbu açıklık ne ara olduysa benim hiç sancım yok nst de de sancı çıkmadı zaten doktorum doğum 2 gün içinde de olabilir 1 hafta içinde de olabilir ama 40.haftayı beklemez bu bebek eğer açılma hızlanmazsa hafiften destekleriz dedi. Sanırım suni sancıyla açılmayı hızlandırmaktan bahsetti ben öyle yorumladım haftaya cuma günü 40.haftaya girecektim bugün 37+6 günlük olduk.
Doktora bağlı sanırım benim doktorum her gittiğimde rahim uzunluğunu ölçüyorKızlar sezaryen olacakları alttan muayene ediyorlar mı?Hen seferinde korkarak gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?