2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de bekliyorum geleceği yok bizimkilerin erkekler gerçekten geç geliyor

Kızlar şükür kontrolümüz iyi geçtiBenim kız maşallah depar atmış 3 kilo olsa iyi diyordum, içimden kesin taş çatlasa 2900 olmuştur diye geçiyordu maşallah 3220 gr olmuşçatı muayenesini de oldum eski anılarım depreşti yine çıktık sana dedimkendini kasmayınca hiç sıkıntı olmuyor gerçekten, rahim yumuşamaya başlamış ama henüz açılma yok, nst de temiz şükür, geçen hafta doğum için gerekli tahlilleri yaptırmıştım idrarda biraz enfeksiyon çıkmış idrar kültürü verdim bakalım salı günü sonucu çıkacak ona göre doktor antibiyotik veririz dedi dua edin temiz çıksın, Allah korusun doğum esnasında bebeğe geçerse yoğun bakıma girer filan dedi

Mama takviyesi yapınca emzirmekten vazgeçmez değil mi???Bir de güneşlendirmek sarılığa iyi mi geliyordu
yani kimi bebek hemen biberonun rahatligina bol akmasina alisiyor ama simdi daha anne memesine yakin biberonlar var o da olmadi kasikla icirilebilir ama muhakkak sariligi atmasi icin bol bol emmesi icmesi lazim baska caresi yok..ve guneşlendirmek en onemli faktorlerden sariligin gecmesi icin..hastanede bile sarilik olunca ışık tedavesi aliyor sonuçta gunesten iyi ışıkmı var en güzeli

Şu yenidoganlar icin olan biberondan almıştım.Güneşlendiririm bol bol

Aynen canım insan kendini düşünemiyor garip birşey daha karnındayken başlıyor fedakarlık etmeye senin neden ciğer gelistirici igne oldu okuyamadim oncesini kontrolde bi sıkintımi çıktı hayırdır

Aynen canım insan kendini düşünemiyor garip birşey daha karnındayken başlıyor fedakarlık etmeye senin neden ciğer gelistirici igne oldu okuyamadim oncesini kontrolde bi sıkintımi çıktı hayırdır
Yok canım bir sıkıntı yok çok şükür her ihtimale karşı yapalım dedi doktorum..

Ne güzel dua öyle doktorum bu bebek 1 haftaya doğar dediğini duyduğum andan itibaren heyecanım geçmedi sanki hemen doğuracakmışım gibi çok heyecanlı bi o kadar da endişeliyim

Eee ne güzel bir haber bu canım korkma saatlerce sancı çekip açılması olmayanlar var demekki dogumun kolay olacak, inşallah öyle de olur
Doktorda öyle söyledi kolay bi doğum olacağa benziyor dedi ama herşey o son anda belli oluyor işte bebeğin kilosuda 3 kilo doktorum doğum için uygun bi kilo fazla kilolu olması doğumda seni zorlardı dedi

Kuzenim 2cm açıklıkla doktor yatıralım suni sancı verelim dedi kabul etmedi üç gün sonra kendi sancıları geldi bir saat içinde doğurdu inşallah seninde kolayca olur
Ayy ne güzelmiş canım Doktorum beni haftaya çarşamba kontrole çağırdı tabi o zamana kadar belki doğum yapmış olabilirsin bu bebek fazla beklemez gibi dedi acaba nerden bu kanıya vardı

Ultrasonda anlaşılmıyor muydu rahim uzunluğu?Benim doktor bakmayacak bence öyle ümit ediyorum
Benim doktorum da her seferinde ultrasondan söylüyor rahim uzunluğunu ama geçen hafta gittiğimde 37 . Haftaya randevu verip o zaman çatı muayenesi yapılacağını söyledi ben de sezeryan istiyorum ama gene de bakalım dedi çatıya belki uygun olur diye

Neden zaten sezaryen istiyoruz belki uygun olur ne demek illa bakacaklar mıinş benimki bakmaz

Kızlar cok tesekkur ederim hepinize hepiniz hayırlı bi şekilde kavuşursunuz insallah
Canım bana serum olarak değil alttan rahim ağzı açıcı fitil gibi bisey verdiler etkisi 3 saatte geldi nst de sancılar düzenli olarak 100u gördü tabi ben kıvranıyordum

Ben bugün ilk kez nst'ye girdim. İki ayrı grafik var, biri bebeğin kalp atışı diğeri de sancı değil mi? Sancı olan uzun süre 10'u bile geçmedi, bebek sert hareketler yapınca en fazla 40 oldu. Bu sancım yok demek galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…