2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay sen böyle yazınca ben bi heyecanlandım günümüz aynı ya
Canım açıklıkla günler geçiren var. Ama bence haftaya kadar gelir bu bebolar
Doktorumda haftaya cumaya kadar gelir dedi ama hiç ihtimal vermiyorum hala nedense içimden bu bebek daha bekleyecek gibi geliyor. Kız kardeşimle konuştuk onunda önce 3 cm açıklığı varmış ertesi gün 7 cm olmuş ama hiç bişey hissetmemiş acaba benimki de bu kadar hızlı ilerler mi

4 kg için sezaryen mi uygun görüyorlar yoksa yine de normal mi???
Onu hiç bilmiyorum ama geçenlerde de burada birisi çok kilolu olunca doğumun biraz daha zor olabileceği konuşulmuştu bunun üzerine bugünde doktorum bebeğin kilosu doğum için uygun çok zorlanmazsın en azından demişti

Tamam canım ben her türlü sezaryen istiyordum da doktor 4 kg bulur dedi.Eğer 4kg sezaryen daha uygunsa içim rahat ederdi zaten öylesi uygunmuş diye

Olurmu olur sen yanlız kalma ne olur ne olmaz

Bence kararı doktora bırakın siz de. 5-6 gün erken ya da geç çok bir sorun olmaz herhalde
Yarin inşallah karar vericez kesin günü bakalım hayırlısı olsun ..fazla da dayancak gücüm kalmadı esasında..ben biraz sanırım korkudan da erteliyorum erteleyince sanki ne olacak..ilkokulda aşı sırasında sürekli arkaya geçen çocuklar gibi hissediyorum şuan kendimi ☹

Kizlar merhaba bir kaç gündür yazmiyordum annem hastaydi amelyat falan oldu halada durum ayni apandisti patlamiş enfeksiyon bağirsaklara içine yayilmiş diye almamişlar apandistini 1 ay sonra gine amelyat rabbim bütün hastalara şifa versin 3 gündür resmen sanki dünyam yikildi başimabu arada sali günü kontrol vardi herşey yolunda şukur 8 ekimde gün verdi 6 sinda gel corona testi ver dedi anestazi için olan bütün tahlilleri verdim imza aldim temizlik falan bitircem sayili gün az kaldi 38×2 de alcak rabbim hepimize bebişini kucağina sağlikla almayi nasip etsin hecanlandim günü belli olunca❤

Belki doğumda çıkarıyolardır. Ameliyathaneye gidene kadar takılıyodur. Bende takamam, nefes almak çok zor olur.
Sanmıyorum öyle birşey varsa doğumda çıkarttırcaklarini ama umarım doğru değildir..boşunamı covid testi yapıyolar bize madem negatif olmadan hastaneye kabul etmiyor ne gerek var ameliyatta maskeye o zaman

Geçmiş olsun annene canım
.gununde belli olmuş gozunaydin hayirlisiyla gelsin artık insallah

Geçmiş olsun canım annene. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Bebişin iyi olmasına sevindim. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görelim.

Sanmıyorum öyle birşey varsa doğumda çıkarttırcaklarini ama umarım doğru değildir..boşunamı covid testi yapıyolar bize madem negatif olmadan hastaneye kabul etmiyor ne gerek var ameliyatta maskeye o zaman
Zorunluysa bile nefes almak için burnumuzu açmamıza izin verirler herhalde Bulunur bi çaresi bence ordaki duruma göre.

İnşallah verirler. Merhaba yoksa o ortamda 1 saat maskeli çok zor olacak. Rabbim yardım etsin

Olurmu olur sen yanlız kalma ne olur ne olmaz
Maalesef burda yalnızız ben idari izinliyim eşim çalışıyor ama şükür mesleğinden dolayı istediği an eve gelebilir istediği zaman evden çalışabilir biraz ona güveniyorum. Annem memleketten gelecekti erken olmasın diye getirmiyorduk ama doktora sorduk getirin annenizi bebek her an gelebilir dedi

Kızlar bugün çatı kontrolüm vardı orda doktorun eline hafif kan gelmişti doktor korkma demişti biraz önce de kahverengi akıntı şeklinde bişey geldi bu nişan değildir dimi ? Ben bugün yapılan kontrolden kaynaklanmıştır diye düşündüm. Kontrolden sonra kahverengi akıntı normal midir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…