2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
O zaman normal doğumda da maske takmamız gerekecek
Normal dogumda o maskeyi takarsam ben ölürüm dogum yapamam ıkınamam mümkün değil ZTen zor nefes alıyorum maskesiz bile bu arada alttan muayenelerden sonra hafif kan geliyomus normal yani bence nişan sümüksü Bi yapıymıs

Anladım canım dr una güveniyosan ona bırak madem yada artısı eksisi nedir beraber konuşun karar verin. Çekimserliklerini çok iyi anlıyorum. Yani ben aslında sezeryanın da aynı vajinal gibi sancı gelince olması gerektiğini düşünüyorum ama şimdi bizim ikinci doğumlar artık dr lar da riske atamıyorlar demekki fazla.
Yine Esentepe hastanesinde mi yapacaksın ve hangi gün doğum canım
Yok Esentepe ye tövbeler olsun diyorum ilk annelik hatamı o hastaneyi seçerek yapmıştım. Ben bursada yaşamıyorum zaten ailem orda yaşıyor, doğuma bursaya gemiştim annemlere o zaman, ama bu kez covid nedeniyle istemedim bursaya gelmek doğum sonrası evimde olmak istedim.hem oğlum da böyle daha rahat eder kendi düzenimizde, zaten kardeş gelmesi yenilik onun için tepetaklak olmasın kuzum başka yerlerde Trabzonda doğum yapıcam hayırlısıysajimer e mi gidiyosun sen de?
Eğer kağıtta görünen o sancı vuruşu bebek hareketi ile aynı anda vuruş gösteriyorsa onu sancı olarak kabul etmiyorlarmış, bebek hareketi olarak kabul ediyorlarmış. Dün ebe söyledi

Genelde çocuklar anne baba yatağına kaçar geceleri, bu gece de ben minnak oğlumun yatağına kaçtım koklamaya. Keşke kardeş istemeseydim senden annecim, sen böyle çok yoruluyosun dedi kuzum bugün bana anne olmanın tarifi yok bunun üstünde hiç bir duygu yok

Yarın inşallah karar vericez canım..en kötü karar kararsızlıktan iyidir sanırım bende senin gibi düşünüyorum aslında ama dediğin gibi doktorlar ikinci de daha temkinli oluyolar..aynı doktorum oglumuda o dogurttu ama.onda 40 haftayı bekledi demek bir bildigi var guvenmekten baska carem yok hakkımızda hayirlisi olsin hepimizin saglikla.kucagimiza.alalimda gerisi mühim değil

Kızlar demin bi öksürdüm vajinama öyle keskin bir ağrı girdi ki ıslaklık hissettim tuvalete koştum akıntıymış ilk defa böyle ağrıdı

Dunyadaki cennetlerimiz :)) benimki tersine bu aksam "anne ben kardesim olacagi icin cok heyecanliyim benim birsuru kardesim olsun" dedi

Dunyadaki cennetlerimiz ❤❤ :)) benimki tersine bu aksam "anne ben kardesim olacagi icin cok heyecanliyim benim birsuru kardesim olsun" dedi
Evet demiCanım çocuk ya inşallah dilediği gibi olur kaç yaşında? Allah bağışlasın. Benimki de istiyo kardeş eli gözü hep karnımda, ama beni yorulmuş görünce kendini suçluyor kıyamam o kardeş istediği için ben yoruluyorum gibisinden. Bu algısını kırmam lazım tabi içli köftemin, çalışıcam bakim buna

livaneli1608 canım Allah gönlünü en hayırlı karara razı etsin inşallah artısını eksisini konuşmuş olursun aklına takılan şeyleri tlf na yada kağıda not et, onların cevabını alırken iyice netleşmiş olur. Yarın haber bekliyoruz hadi hayırlısı inş

Amin canım inşallah hepimiz.için en hayırlısı olsun teşekkür ederim❤❤

Kızlar yarım saat 15 dakikada bir büyük tuvalete çıkmaya başladım kaç gündür neyin nesi bu ya tam yatıcam ya çişim gelir ya öbürü

Cnm annene çok geçmiş olsun.Biraz ters zamana denk gelmiş .Insalah tez zamanda sağlıklı günlerine döner. Ayyy tarihler belli oldu daha dün sana soruyorduk 8. Hafta usg cinsiyet diye sona geldik bak

Kızlar sezeryan sırasında maskem olacakmış. Merhaba 2 gecedir de buna taktım uyuyamıyorum. Bi el atın bana ya düşündükçe bile boğuluyorum
Cnm sezeryan kac dk sürecek acaba hic dayanamz mısın ki? Kendini sıkma....Rahatsiz oluyorum dersin belki sana ek hava vermeleri gerekecek o zaman nasıl takacaksin ki?ahangi hastane acaba hastaneye göre uygulama degisecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…