2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnm sezeryan kac dk sürecek acaba hic dayanamz mısın ki? Kendini sıkma....Rahatsiz oluyorum dersin belki sana ek hava vermeleri gerekecek o zaman nasıl takacaksin ki?ahangi hastane acaba hastaneye göre uygulama degisecek mi?
Ankara ortadoğu hastanesi canım . eğer çok kötü olursan oksijenin verebiliriz dedi doktor

Kizlar benimde bugun kontrol vardi..bebek asagi inmemis,nst de sanci yok,rahim agzi uzunlugu gecen hFta 39 du,bu sefer 30 dedi,yumusamis...alttan bakmiyo benim dr,cok ilginc

Benim dr da37+0da randevu verdi cati muayeneside yapicam dedi ama senin dr alttan bakmadan yumusadigini nasil anladi. Bende zorunlu degilse 38de bak diyim. Bazıları alttan bakmanin dogumu tetikledigini söylüyor. Kizim 37.haftada dogdu cok zordu bu sefer olabildigince gec doğsun istiyorum.Gerci kizimda dr erken dogum riski nedeniyle 32den sonra 2 haftada bir bakti bikmistim. Alttan bakilma konusunu hiç sevmiyorum

Tamam canım ben her türlü sezaryen istiyordum da doktor 4 kg bulur dedi.Eğer 4kg sezaryen daha uygunsa içim rahat ederdi zaten öylesi uygunmuş diye
canim benim doktor 4 kg kadar normaldogum yapabilirsin üstünü riske atamam dedi banada 38. Haftada kararımızı veririz o zamana kadar dogmazsa büyük ihtimal 4 kg gecer demisti

Rabbim annene sifa versin insallah canim cok gecmis olsun neguzel seninde tarih belli saglikla gelsin oglan

Ameliyatta eller bagli olmuyormu canim istesende sen acamazsin hemşirelerden rica edecen artik

Alttan muayene olduktan sonra böyle olması normal canım. Bazılarında olabiliyor hamilelerin, bazılarında olmuyor.

Ultrasonla bakıldığında rahim ağzının ölçüsünü görebiliyor doktorlar. Ona göre kısalma görürse eğer yumuşama başladığını anlayabilmek için alttan muayene yapıyor genelde.

Bende gece gece uyurken birden ağzıma acı bir su gelmesiyle uyandım..ilk defa oluyor böyle birşey iğrençti bogazım yanıyor hala
Uyumadan kısa süre önce bişeyler yediysen gelmiştir. O yüzden hep erken yemek gerekli. Akşam meyve bile yendi mi yapıyo. Yatmadan 3-4 saat önce yemek kesilmeliymiş. Sıvı tüketebilirsin ama. Son zamanlarda mide yanması daha da artıyomuş. Benimde sürekli yanıyo midem, özellikle baharatlı bişey yediysem ya da domates.

Ameliyatta eller bagli olmuyormu canim istesende sen acamazsin hemşirelerden rica edecen artik
Evet eller bağlı ama kızkardeşim ellerimi açar mısınız diye rica etmiş doğumda. Eğer hiç bi yere ellemiceksen açarız demişler ve açmışlar. Yine hemşirelerden falan rica etsek açarlar sanırım maskeyi de biraz.

Bende tuvalet ve diş ağrısı yüzünden evi turluyorum
Bende her zaman bu saatlerde tuvalete kalkıp sonra da zor uyuyorum. Bu arada bi kaç gündür uyanıp uyandığımda ellerim ağrıyor. Bi süre sonra geçiyo. Gün içinde hiç ağrı olmuyo ama sabah kalktığımda oluyo.

Benim el parmaklarım da ağrı oluyor geceleri de bütün vücudum kaşınıyor gündüz hiç birşey yok gece herşey başlıyor

Ultrasonla goruyo cnm,rahim agzi uzunlugu kisalmis diyo..o da yumusama demekmis..40+0 a kadar gelmezse bebek kendiliginden o zaman alttan muayene yapiyomus..40 ta olucam mesela bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…