AA gerçekten mi. Çok şaşırdım. Yani 9. Aya kadar hiç bebek görünmedi mi. Ya da 9. Hafta mı diyecektiniz acaba :) ya çok teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı birazKızım şu an uyuyor ve 8 aylık oldu şükür.
Gebeliğimde kızımı ve kalp atışını 9. Ayda duyabildik. İçiniz rahat olsun. Bekleyin.
Çok üzüldüm, inşallah cabucak toparlarsınız bebegin de sen deOlanlar benziyor kanamam yok benim de 7+0 iken bebek 6+3 gözüktü ve kalp atimi zayif. Ama yine de hastaneye yatirdi doktorum simdilik igne yapilacakmis her gun yaticam bir sure hastanede. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
YAAA gerçekten miBen yaşadım canım. 7+4 te sabah kanamam oldu. Beta hcg değerime bakıldı düşmüştü maalesef. Boş gebelikte zaten 7. 8.haftalarda beta hcg düşüyor ve vucüt onu sağlıksız gebelik diye vücuttan atıyor. Değer düşmüştü rakamlar yalan söylemez dedi dokor tekrar tekrar bakıldı. İki doktor baktı yolk sac embriyo bişe yoktu. Bi hafta daha bekleyebilirsin ama bu seni psikolojik olarak hem de kendin düşük yaşayabilirsin fiziken daha da yorar. Tavsiyem hemen alalım biran önce kurtul bu gebelikten sana hayır gelmez felan dedi. Kabul ettim aynı gün kürtajla alındı. İnşAllah seninki boş gebelik değildir canım. Sana tavsiyem beta hcg baktır ve eğer düşmemişse başka doktora görün. Ha bi de 2 gün öncesi tüm belirtilerim birden yok olmuştu
Mesajını yeni gördüm, umut oldun banaBen oğlumda kalp atışını 8.haftada dinlemiştim.hep 2 hafta geriden takip etti.Umarım meleğin seninle kalır.belliki geç döllenme olmuş benim doktorum düşücek bu kanama alanı var bağlanma falan dedi ne kolay diyorlar bende doktor değiştirdim.Eğer rızkı varsa seninle kalır.
Iyi dileginiz icin tesekkur ederim. Insallah.İnşallah kısa sürede taburcu olursun, bu günlerin bir gebelik anısı olarak kalır.
Ama bebeği istememek, kürtaj vs. konularında kimseyi yargılamamak lazım. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş. O kişi doğursa biz bakmayacağımıza göre bize hayırlısı olsun diyip geçmek düşer. Aynen senin dediğin gibi Allah isteyene versin.
Offf inşallah .sanki içim daralıyor.nasıl beklenir bilmem :)Canım sabredip sonraki sonucunu beklemek lazım hcgyi 12 ile öğrenip sağlıklı İlerleyen gebelikler var önemli olan 48 saatte ikiye katlaması cuma günü aynı saatte aynı yere ver tekrar kanını güzel haberlerini bekliyoruz
tebrikler canim bende ilk ogrendigimde 30du degerimKızlar beta 37,68 çıktı.cuma yine vereceğim.adetim düzensiz.bat ne zaman bilemiyorum.2güne bitiyor da olabilir başlıyor da...düşük bir değer değil mi bu durumlarda? Ne düşünüyorsunuz
Hahaha cok güldüm yaaa böyle güzel şeyler okumak iyi oluyor. Bende öyle rahatsız edecek gaz yok çokçok şükür kabızda olmadım ilginç şekilde özel birseye yapmıyorum. Normalde hamilelikten önceden bekar iken gaz sancısından acile gittigim zamanlar çok olmuştur. Özel birseye yapmıyorum. Bitki çayı agzıma süremem hiç.ama sizin anınız cok güzel olmuş bakalım neler yasayacagız daha kimisi ilerleyen zamanda. inşallah hep güzel komik anılar olur yasadıklarımızİyi aksamlar güzel hamisler
Bugün akşamüstü eve geldim biraz uyudum, sonra bilgisayar başına geçtim birkaç işimi halledeyim diye karnıma öyle bir sancı girdi ki şiddetli bir adet sancisi gibi belim bacaklarım bir anda gucsuzlesti sanki. Telefonla teyit alarak sözleşme yazıyordum hemen kapadım telefonu WC ye koştum anormal bir durum yok sonra uzandım biraz . Biraz kalkıp koridorda dolandım acayip bir şekilde geçirmeye başladım. Meğer gaz sancisiymisama birkaç dakikada hayatım film şeridi gibi gecti gözümün önünden, acile nasıl gideceğimi hesapladım falan Acemi olmak zor ismis vallahi en ufak bir şeyde anında alarma geçtim. Annemi arayamadim, komşumu aradım Sancı gecince rezene çayı yaptım içtim, umarım aklım başıma gelmiştir. Çünkü diyetisyenim günde bir bardak rezene çayı yazdı bana ama ben içmeyi unutuyorum
Gerçekten mi? Sat inız ne zamandı ? Adetinize kaç gün kala öğrendiniz? Kusura bakmayın endişeliyim :/tebrikler canim bende ilk ogrendigimde 30du degerim
Her bebegin farklı moralinizi bozmayın çokta düşünmeyin derim. Benim bebegim ultrason da sata göre 1hafta önde gidiyor ben daha erken duydum ama herkesin farklıdır dua edin hayırlısını dileyin derimBebeği ve kalp atışlarını ilk kez 8. Haftada mı gördünüz acaba. Benim bugün 7 hafta oldu ama göremedik daha malesef
Hayır değil.kalp atışı duyulduktan sonra aylık olur kontroller. EndişelenmeKızlar kalp atışını duyduktan ne kadar süre sonra doktor gelin dedi. Bana 1 ay sonra dedi ama çok fazla değil mi bekliyorum hala
Ama ben akillanmadim sanırım akşam yemeğinde kuru fasulye pilav yedimHahaha cok güldüm yaaa böyle güzel şeyler okumak iyi oluyor. Bende öyle rahatsız edecek gaz yok çokçok şükür kabızda olmadım ilginç şekilde özel birseye yapmıyorum. Normalde hamilelikten önceden bekar iken gaz sancısından acile gittigim zamanlar çok olmuştur. Özel birseye yapmıyorum. Bitki çayı agzıma süremem hiç.ama sizin anınız cok güzel olmuş bakalım neler yasayacagız daha kimisi ilerleyen zamanda. inşallah hep güzel komik anılar olur yasadıklarımız☺
Çok geçmiş olsun canım inş tekrar nasip olurben 4+6 da gittim.kese göründü karından .alttan bakınca 2kese gördü.benimki tüp bebekti .belki senin geç döllenmedir.ben 5+6 da kalp duydum. ama 7+4 te kürtajla aldılar.kalbi durdu
inşallah.4.denememdi.çok üzgünüm.amaaelden bişey gelmiyorÇok geçmiş olsun canım inş tekrar nasip olur
Aa maşallah canım gördünüz mü kalp atışınıKizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?