2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızım şu an uyuyor ve 8 aylık oldu şükür.
Gebeliğimde kızımı ve kalp atışını 9. Ayda duyabildik. İçiniz rahat olsun. Bekleyin.
AA gerçekten mi. Çok şaşırdım. Yani 9. Aya kadar hiç bebek görünmedi mi. Ya da 9. Hafta mı diyecektiniz acaba :) ya çok teşekkür ederim cevabınız için. İçim rahatladı biraz

Kimseye sahsi cevap vermeyecegim. Yargilamiyorum diyip vahsetinden katiline her sozu soylemek bana garip geliyor. Ustumuze vazife olmayan, bizi ilgilendirmeyen seylere bu kadae kafa yormayalim. Herkesin hayati kendine. Allaha dua edin, kinadiklarinizi siz veya bir sevdiginiz yasamasin.

Çok üzüldüm, inşallah cabucak toparlarsınız bebegin de sen de beni hastaneye falan yatırmadı, takip edicez deyip gönderdi. Beklemek gerçekten çok zor

YAAA gerçekten mi Çok üzüldüm. Ben de kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum ama yine de içten içe kötü ihtimallerden çok korkuyorum. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah

Mesajını yeni gördüm, umut oldun bana bana o kadar kotu konuşmadı ama, kalp atımı zayıf, haftasi geri, takip edicez dedi, bu bile yetti Adetim cok düzenlidir ama Allah'ın işi, herşey olabilir. Dediğin gibi rızkı varsa kalacak benimle bebeğim. Sadece hayirlisiysa diye dua ediyorum

Iyi dileginiz icin tesekkur ederim. Insallah.

Ben zor zahmet 2 sene sonunda bir sürü şey yaşayarak bu bebege sahip oldum ki o da şu an belli degil benimle devam edecek mi etmeyecek mi onun acısını yaşıyorum. Dolayisiyla sizin kadar normal dusunemiyorum, duygusal bakiyorum olaya. O kisiye de zaten sizin karariniz hayirlisi olsun dedim gectim ama icimden de cok uzuldum, anlam veremedim, cana kiymanin bu kadar kolay olabilecegini dusunemiyorum şu an. Herkesin kendi fikri.

Hahaha cok güldüm yaaa böyle güzel şeyler okumak iyi oluyor. Bende öyle rahatsız edecek gaz yok çokçok şükür kabızda olmadım ilginç şekilde özel birseye yapmıyorum. Normalde hamilelikten önceden bekar iken gaz sancısından acile gittigim zamanlar çok olmuştur. Özel birseye yapmıyorum. Bitki çayı agzıma süremem hiç.ama sizin anınız cok güzel olmuş bakalım neler yasayacagız daha kimisi ilerleyen zamanda. inşallah hep güzel komik anılar olur yasadıklarımız

Bebeği ve kalp atışlarını ilk kez 8. Haftada mı gördünüz acaba. Benim bugün 7 hafta oldu ama göremedik daha malesef
Her bebegin farklı moralinizi bozmayın çokta düşünmeyin derim. Benim bebegim ultrason da sata göre 1hafta önde gidiyor ben daha erken duydum ama herkesin farklıdır dua edin hayırlısını dileyin derimve pozitif düsünce pozitif düsünce

Kızlar kalp atışını duyduktan ne kadar süre sonra doktor gelin dedi. Bana 1 ay sonra dedi ama çok fazla değil mi bekliyorum hala

Ama ben akillanmadim sanırım akşam yemeğinde kuru fasulye pilav yedim ohoo benim kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gitmişligim vardır da bu bı baskaydi , geğire böğüre geçti

Kizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti

Aa maşallah canım gördünüz mü kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…