- 11 Mayıs 2018
- 52
- 21
- 18
- 32
5 subatta öğrendiyseniz nasıl 5 haftalık oluyor öğrendiğinizde 8haftaya yakınmıs regl tarihini dogru hatrladıgınızdan eminmisiniz çünkü cok karısık yazmısısnız ben mali müşavir olarak içinden cıkamadım hesaplamanın :)
Aminnnnn canımKendimi alistirdim iki duruma da ama insallah hic bisey olmayacak :) Yok hic duygusallaşma sırf zor geldigi icin istemiyormus bebegi. 1 tane cocugu varmis yetermis hamileligi cok zor geciyormus falan filan :) Allah isteyenlere versin ne diyelim
İkimizde hayırlı haberlerle gelelim buraya. Sen ne zaman gidiceksin canım tekrarBenim de seninle durumum aynı canım. 7. Hafta dayım. Kese var ama bebek görünmüyor. Doktor tekrsr çağırdı
Teşekkürler canım.. Keşke tek sorunum bulantı olsa şimdi doktordan geldim tek kese gözüktü ikincisi yoktu kanamam devam ettiği için doktor diğer embriyonun tupe yerleştiğinden korktu tupe yerleşmiş se lapariskopi yapacak takibe aldı beni cuma tekrar kontrol istedi inşallah suphelendigi şey çıkmaz
Evet canım oluyor tüp bebekte de.. İnsallah teşekkürler..Ama sen tüp bebek dememışmiydin canım.. O zamanda dış gebelik olabiliyormuymuş bilmiyordum. Inşallah kendiliğinden yok olmuştur da ameliyata gerek kalmaz
Allah Allah transfer edilen , rahime birakilan tekrar tüpe doğru yonelirmiymis ki enteresan, umarim öyle değildir de canını sıkmazyok canım keseyi yeni görüyoruz tüp bebek transferde iki embriyo rahime konuldu bugün bi tane kese gördük ikincisinin tupe yerleştiğinden suphelendi doktor..
Ben yazdım başta ama doktora kızdığım için inanmamıştım yazmıştım amacım korkutmak değildi kimseyi çünkü benimde öyle bir bulantım olmadı doktorda embriyoyu göremeyince bunu söyledi. Başka doktorda embriyoyu gördük zatenArkadaşlar birbirinizi korkutmayin. Herkeste bulantı olmaz. Benim bildiğim de şu şekilde. Eğer annede toksin var ise bunların bebeğe geçişini engellemek için vücudumuzun bı tedbiri. Annelik iç güdüsü. Eğer kusma varsa vücutta baya birikmiş demektir kusarak atıyor demektir. Sadece bulantı var yemek fazla yiyemiyor iseniz kusacak kadar birikmemistir bunuda vücut enerji olarak yakıyor demektir. Bu arada fazla enerji olmuyor farkındaysanız bunun sebebi de toksinden ne derece enerji çıkarBebek sizden beslenmeye başlamadan vücut bu şekilde temizleniyor arınıyor.
Korkutmak için yazdığını düşünmedim zaten ama bulantı yaşamayan bunu okuyunca haklı olarak korkuyor.Ben yazdım başta ama doktora kızdığım için inanmamıştım yazmıştım amacım korkutmak değildi kimseyi çünkü benimde öyle bir bulantım olmadı doktorda embriyoyu göremeyince bunu söyledi. Başka doktorda embriyoyu gördük zaten
Olabiliyor canım tüp bebekte diş gebelik yaşayan çok var insallah öyle degildirAllah Allah transfer edilen , rahime birakilan tekrar tüpe doğru yonelirmiymis ki enteresan, umarim öyle değildir de canını sıkmazNormal döllenme olsa yumurtalıkta tupe, tüpte yerleşti denilsin ama bilemedim.
Kızım şu an uyuyor ve 8 aylık oldu şükür.Hanımlar günaydın. Ben bugün tam 7 haftalık oldum. Doktora gittim. Doktor keseyi görüyor ama bebeği bugün yine göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı. Moralim çok bozuldu
Ayy inşallah o günleri de görürüz, hem hormonlar hem de korku insanı mahvediyor, kötü birşey okuduğumda etkileniyorum ister istemez. İnşallah daha güzel şeyleri paylaşacağımız günler de gelirYa keşke hepimiz şu tehlikeli süreçleri atlatsakta tek derdimizin ayaklarımızın şiştiği gece dönemediğimiz bebeğin tekmelemesi filan olsa inşallah sağ salim herkesin bebeklerini Allah bağıslasada doğum telaşı yaşasak inşallah
bende polikistiğim ve en son adet döngüm 35 gündü ona göre hesaplarsakda yumurtlama en fazla 1 hafta ileriye atabiliyor bende pko yum deynce doktor hemen 6 haftalık değil 4 haftalık demişti sonra baska doktor bulup gittim gayette 6 haftalık cıktı onlar ilk baslarda böle sallıyorlar eğer riskli düşük olur vs demedyse sıkıntı olcagını sanmıyorum baska bi doktor bulup sorun derim benşöyle söyleyim .. benim polikistik over ım vardı .. genellikle geç adet oluyordum .. ama en son hatırladığım adet tarihim o ama döllenmem geç olmuş olabilir doktor öle söyledi ve ultrasonda baktığında 5 haftalık demişti 5 şubatta gördüğünde .. döllenmeden dolayı olabiliyor demişti..
Canim 1728 10.gun degerin mi?birdaha olcturdun mu?Canım doğal yolla mı gebe kaldın acaba? Benim bugün 1728çıktı fazla yüksek değil mi?
Benim de 12.gun 3.gun embriyosu 736 cikti canim .Idrar testlerime guzel yorumlar yapmistin cok umutlanmistim bos cikmadiBugün ikinci kez kan verdim kızlar 1400 olmuş ilk sonucum 549 du çok şükür
İnşallah kısa sürede taburcu olursun, bu günlerin bir gebelik anısı olarak kalır.Kendimi alistirdim iki duruma da ama insallah hic bisey olmayacak :) Yok hic duygusallaşma sırf zor geldigi icin istemiyormus bebegi. 1 tane cocugu varmis yetermis hamileligi cok zor geciyormus falan filan :) Allah isteyenlere versin ne diyelim
Evettttt sevindim şimdi şükür canımBenim de 12.gun 3.gun embriyosu 736 cikti canim .Idrar testlerime guzel yorumlar yapmistin cok umutlanmistim bos cikmadi
Bilmiyordum, inşallah değildirOlabiliyor canım tüp bebekte diş gebelik yaşayan çok var insallah öyle degildir
3 tane doktora gittim şuan yaklaşık olarak hepsi aynı söyledi 8+5 .. bakalım önümüzdeki haftalarda belli olur ..bende polikistiğim ve en son adet döngüm 35 gündü ona göre hesaplarsakda yumurtlama en fazla 1 hafta ileriye atabiliyor bende pko yum deynce doktor hemen 6 haftalık değil 4 haftalık demişti sonra baska doktor bulup gittim gayette 6 haftalık cıktı onlar ilk baslarda böle sallıyorlar eğer riskli düşük olur vs demedyse sıkıntı olcagını sanmıyorum baska bi doktor bulup sorun derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?