Kizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti
Evet hemde maşallah 5×6 de görünmuş oldu teşekkur ederim sagolAa maşallah canım gördünüz mü kalp atışını
Aynen canim allah razi olsun sagol ne olur ne olmaz gitmek lazimİyi yapmışsın canım, böyle durumlarda beklememek en iyi. İçin rahatlamış. Şükür herşey düzgün çıkmış.
Hakkında ne hayırlıysa o olsun inş nasip olurinşallah.4.denememdi.çok üzgünüm.amaaelden bişey gelmiyor
Gecmis olsun :)Kizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti
Benim sat 7 ocakti, 27 ocakta degerim 16,64'tü. Erken ogrenmek cok stresli malesef insallah yukselir degeriniz :)Kızlar beta 37,68 çıktı.cuma yine vereceğim.adetim düzensiz.bat ne zaman bilemiyorum.2güne bitiyor da olabilir başlıyor da...düşük bir değer değil mi bu durumlarda? Ne düşünüyorsunuz
Teşekkur ederim cok şukur herşey yolundaGecmis olsun :)
Simdiden gormus oldunuz ne guzel masallah :)Teşekkir
Teşekkur ederim cok şukur herşey yolundacuma günü kendi doktoruma gitcem randevum var
Yüksek olunca sorun oluyor anormal gözükmüyor. T4 seviyesi gebelikte en önemli olan. Çünkü plesantadan T4 geçiyormuş bebeğe, ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi çalışıyormuş, olduğu gibi anneden alıyor tiroid hormonlarini. TSH yüksek olmasın, gözünüz t4 üzerinde olsunkızlar tsh hormonum 1.1 cıkmıs düşük olması sıkıntı yaratıyormu 3 4 ay önce hormon testimde 2.5 du baya düşmüş neden düşüyor ki bu hormon
Gözün aydın canım bahaneyle görmüş olmuşsunuzKizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti
canim cok gecmiş olsunKizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti
Aynen cok şukur rabbim sizede şifa versin bende sizin gibi yatiyorumSimdiden gormus oldunuz ne guzel masallah :)
Kötü düşünme inşAllah değildir canım ama dediğim gibi beta hcg baktırabilirsin
YAAA gerçekten miÇok üzüldüm. Ben de kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum ama yine de içten içe kötü ihtimallerden çok korkuyorum. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
SagolasinYüksek olunca sorun oluyor anormal gözükmüyor. T4 seviyesi gebelikte en önemli olan. Çünkü plesantadan T4 geçiyormuş bebeğe, ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi çalışıyormuş, olduğu gibi anneden alıyor tiroid hormonlarini. TSH yüksek olmasın, gözünüz t4 üzerinde olsun
Gözün aydın canım bahaneyle görmüş olmuşsunuzEndişe etme benim de 5+3 te lekenmem oldu, progestan kullanmaya başladım hemen, hala da kullanıyorum. Eğer ikiz devam edecekse zaten gerekli devam edelim dedi Dr . 12. Haftaya kadar kullanacagim. Lekelenme 1-2 gün silinince kağıda gelir şekilde devam etti ve bitti.
Teşekkur ederim inşallah sende görürsun bebişini evet karindan göründücanim cok gecmiş olsunhayirlisi ile saglikla ilerlesin isallah cok sevndm kalp atislarini gormene yarin bende gidicem merak ettm karindan mi gördu vajinal usg mi
Ama sizin bat gelmemiş olduğu belli ,eğer düzenliyse bu değer mutlu etmiş olmalı.Benim sat 7 ocakti, 27 ocakta degerim 16,64'tü. Erken ogrenmek cok stresli malesef insallah yukselir degeriniz :)
Amin insallahHi
Maşallah darisi başima
Süper harika gözün aydin canimm[SuQUOTE="safari_go, post: 62916549, member: 840147"]
Kizlar bnde bugun dr gittim.Bebegimi gormeye.Kalp atisi ve keseyi gorduk.Kan falan verdim sonuclari bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?