• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti🥰🤲🥳

İyi yapmışsın canım, böyle durumlarda beklememek en iyi. İçin rahatlamış. Şükür herşey düzgün çıkmış. 😊

Kizlar iyi akşamlar ben bu akşam koyu renkte az bişey kan gördüm sonr kalktim acile gittim şukur bebişi gördük kalk atişini duyduk bebek iyi kalp atişida güzel dedi haftana göre gebelikte iyi uyumlu dedi kan uyuşmazliği var iğne verdi yat dedi rabbim korusun inşallah cok şukur cok korktum ama doktor cok güzel konuştu iyiki gittim içim rahat etti🥰🤲🥳
Gecmis olsun :)

Kızlar beta 37,68 çıktı.cuma yine vereceğim.adetim düzensiz.bat ne zaman bilemiyorum.2güne bitiyor da olabilir başlıyor da...düşük bir değer değil mi bu durumlarda? Ne düşünüyorsunuz
Benim sat 7 ocakti, 27 ocakta degerim 16,64'tü. Erken ogrenmek cok stresli malesef insallah yukselir degeriniz :)

Kızlar bugün transfer sonrası 13.günüm ve ikinci defa kan testi yapıldı. 3753 çıktı. Benim doktorum farklı şehirde. Aradım ama asistanı açtı. Değerin güzel, 15gün sonra kese için doktora görün dedi. Sizce geç değil mi 15 gün???
bir de ben hala günde 3adet estrofem, 2 kez de crinone jel kullanıyorum azaltmadı:/ siz kaç tane ilaç kullanıyorsunuz?

Benim belim agrıyor acaba sizde de var mı .doktor normal dedi ama Ne bileyim stres yapıyorum 😔

kızlar tsh hormonum 1.1 cıkmıs düşük olması sıkıntı yaratıyormu 3 4 ay önce hormon testimde 2.5 du baya düşmüş neden düşüyor ki bu hormon
Yüksek olunca sorun oluyor anormal gözükmüyor. T4 seviyesi gebelikte en önemli olan. Çünkü plesantadan T4 geçiyormuş bebeğe, ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi çalışıyormuş, olduğu gibi anneden alıyor tiroid hormonlarini. TSH yüksek olmasın, gözünüz t4 üzerinde olsun😉

Gözün aydın canım bahaneyle görmüş olmuşsunuz😉 Endişe etme benim de 5+3 te lekenmem oldu, progestan kullanmaya başladım hemen, hala da kullanıyorum. Eğer ikiz devam edecekse zaten gerekli devam edelim dedi Dr . 12. Haftaya kadar kullanacagim. Lekelenme 1-2 gün silinince kağıda gelir şekilde devam etti ve bitti.

canim cok gecmiş olsun 😍 hayirlisi ile saglikla ilerlesin isallah cok sevndm kalp atislarini gormene yarin bende gidicem💕 merak ettm karindan mi gördu vajinal usg mi

:KK42:
YAAA gerçekten mi :KK43: Çok üzüldüm. Ben de kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum ama yine de içten içe kötü ihtimallerden çok korkuyorum. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah:KK43::KK43:
Kötü düşünme inşAllah değildir canım ama dediğim gibi beta hcg baktırabilirsin

Yüksek olunca sorun oluyor anormal gözükmüyor. T4 seviyesi gebelikte en önemli olan. Çünkü plesantadan T4 geçiyormuş bebeğe, ilk 28 hafta bebeğin tiroid bezi çalışıyormuş, olduğu gibi anneden alıyor tiroid hormonlarini. TSH yüksek olmasın, gözünüz t4 üzerinde olsun😉

Gözün aydın canım bahaneyle görmüş olmuşsunuz😉 Endişe etme benim de 5+3 te lekenmem oldu, progestan kullanmaya başladım hemen, hala da kullanıyorum. Eğer ikiz devam edecekse zaten gerekli devam edelim dedi Dr . 12. Haftaya kadar kullanacagim. Lekelenme 1-2 gün silinince kağıda gelir şekilde devam etti ve bitti.
Sagolasin😘evet Gördük şukur rabbim herkeze nasip etsin o kalp atişini duymak allahim bir mucize harika bir duygu zaten güldüm doktor gülme dedi ultrason net göstermiyor gülünce ne yapam cok sevindim inşallah hersey boyle devam eder rabbim korusun hepimizi 🤲bide hiç sağ tarafima bakmadi hep bebeğin olduğu solsol tarafa bakti bakalim kendi doktorum daha iyi bakar cuma günü gitcem🥰👶

canim cok gecmiş olsun 😍 hayirlisi ile saglikla ilerlesin isallah cok sevndm kalp atislarini gormene yarin bende gidicem💕 merak ettm karindan mi gördu vajinal usg mi
Teşekkur ederim inşallah sende görürsun bebişini evet karindan göründü 🥰

[SuQUOTE="safari_go, post: 62916549, member: 840147"]
Kizlar bnde bugun dr gittim.Bebegimi gormeye.Kalp atisi ve keseyi gorduk.Kan falan verdim sonuclari bekliyorum :)
Süper harika gözün aydin canimm🥰🤲
[/QUOTE]

sagol canm bnim:)

Merhaba kızlar bende ekim annesi olacağım inş nasip olursa 🙏🏻🤗 sat 16 Ocak hamile olduğumu 17 şubatta öğrendim hcg 990 dı iki gün snr 1460 oldu.yarın tekrar kontrolüm var gideceğim.inş her şey yolunda devam eder 🙏🏻 Sizde durumlar nasıl? Benim belim çok ağrıyo ve yanma oluyor.ayakta pek duramıyorum ve sık sık adet sancısı çekiyorum.çok şükür ki hiç kanamam olmadı İnş bundan sonra da hiç olmaz bakalım 🙏🏻

Back
X