2 hafta gecmis üstünden 4e yaklasir senin tosuncukta canim benimkide 35+3de 3100 dü randevuya kadar 2 hafta gecmis olcak büyük ihtimalle ben sezaryan olcam iri diye sana dogum hakkinda bisey dedimi doktorun cati muayenesi yaptımi.Walla oralarda iri kadın makbuldur iyi bilirim o yüzden sıkıntı olmazbebiş ten pek haberim yok en son 36+3de gittiğimde 3100dü yarın gidicem bakalım ne olmus ne bitmiş kilo aldımı almadımı
Masallah canim nerdeyse tam dediği gibi doğmuş sen kacinci haftada dogum yaptin canim kuveze girmedi demiBenim kilo yaklaşik aynı çikti.36+4 de 3200 civaŕi dedi ölçumde doktorum haftasına göre önde dediydi dogdu 3270 çıktı
Gecmis olsun,dikkat et kendineİçtim canım iyiyim şimdi..
ben dün sarmısaklı yemek yapmıştım birde turşu yedim onda da sarmısak vardı lndan düştü tansiyonum
normalde bile sarmısaklı birşey yesem tansiyonum düşer sonradan aklıma geldi sarımsak yediğim..
Ben 2 haftadır gidemiyorum canım normalde gecen cuma catı muayenesi yapılacaktı olmadı normal dogum diyor hiç öle iri olcak sezeryan yaparız tarzı cümleler duymadım ben doktorumdan2 hafta gecmis üstünden 4e yaklasir senin tosuncukta canim benimkide 35+3de 3100 dü randevuya kadar 2 hafta gecmis olcak büyük ihtimalle ben sezaryan olcam iri diye sana dogum hakkinda bisey dedimi doktorun cati muayenesi yaptımi.
Kaçta dogurdun peki ne kdrlık tı dogdugundaBenim kilo yaklaşik aynı çikti.36+4 de 3200 civaŕi dedi ölçumde doktorum haftasına göre önde dediydi dogdu 3270 çıktı
Cok gecmis olsun,bian onve kavusursunuz insallah bebisinle cnm.Selam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Canim cok geçmiş olsun allah anali babali buyutsunSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Çokk geçmiş olsun canım haftası iyi oğluşun hızlı toparlar merak etme inş aynı anda taburcu olursunuz. Daha da erken gelecekti kuzu buna çok şükür. French press hemen koyayım bide kafeinsiz filtre kahve aldırırsan daha iyi olur bebeğe çok kafein gitmesin diye sütündenSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Canım gözün Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, inşallah bir an önce çıkar kuvözden oğluşun da beraber dönersiniz evinize dualarımız seninleSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Hadi geçmiş olsunSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Aaa hadi hayırlısı .kız bu bebekler telapati falanmı kuruyo aralarında Eylülü mesken tuttular.benimde nisan geldi sanirim kizlar heycanla beklemedeyim
Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşuesunuz bir an önce bebişinizleSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Önden gitmiyor mu canim kilosu 40 haftayi beklersen 4un uzerine cikacak nasil normal dogum yapacan kiBen 2 haftadır gidemiyorum canım normalde gecen cuma catı muayenesi yapılacaktı olmadı normal dogum diyor hiç öle iri olcak sezeryan yaparız tarzı cümleler duymadım ben doktorumdan
Gecmis olsun canim bebisinde hayirli olsun insallah beraber cikar evinize gidersiniz bebisinle kac kg dogdu canim ultrasonla aynimi cıktı kahve de koyalım hastane cantamiza en iyisiSelam kızlarodamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun
Cok gecmis olsun,bian onve kavusursunuz insallah bebisinle cnm.
Erken dogum riskine karsi ciger gelistirici yapilmamis miydi?
Canim cok geçmiş olsun allah anali babali buyutsunsorun yok cok şukur bak bir kaç gün kalir sonra sana verirler bebişini hatta alin şunu 5 dakka yatayim diyceksin dur daha yeni başliyor macera nasil gecti amelyat detaylari anlatir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?