2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Walla oralarda iri kadın makbuldur iyi bilirim o yüzden sıkıntı olmaz bebiş ten pek haberim yok en son 36+3de gittiğimde 3100dü yarın gidicem bakalım ne olmus ne bitmiş kilo aldımı almadımı
2 hafta gecmis üstünden 4e yaklasir senin tosuncukta canim benimkide 35+3de 3100 dü randevuya kadar 2 hafta gecmis olcak büyük ihtimalle ben sezaryan olcam iri diye sana dogum hakkinda bisey dedimi doktorun cati muayenesi yaptımi.

Gecmis olsun,dikkat et kendine

2 hafta gecmis üstünden 4e yaklasir senin tosuncukta canim benimkide 35+3de 3100 dü randevuya kadar 2 hafta gecmis olcak büyük ihtimalle ben sezaryan olcam iri diye sana dogum hakkinda bisey dedimi doktorun cati muayenesi yaptımi.
Ben 2 haftadır gidemiyorum canım normalde gecen cuma catı muayenesi yapılacaktı olmadı normal dogum diyor hiç öle iri olcak sezeryan yaparız tarzı cümleler duymadım ben doktorumdan

Selam kızlar odamdayım, oğluşum yoğun bakımda 36+3 doğdu ❤ Solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda spinal sezeryan olmuştum o an bir gördüm kuzumu bir daha göremedim inşallah birlikte taburcu olabiliriz . Bir önceki gece (cuma gecesi) ağrı/sancı/ kanamadan dolayı gece 1 miydi 2 miydi ne uyanmıştım gündüzü kanamam artınca ( cumartesi günü) hastaneye geldik . Gece boyu hiiiç uyuyamadım . İki gündür sıfır uyku ileyim sütüm çok az bu arada sezeryan olacak annecikler hastaneye yanıma french press almıştım odaya gelir gelmez hemen kahve demledi eşim kaç fincan içtiğimi hatırlamıyorum ( 8 olabilir ) kahveyide severim hiç başağrım olmadı çok şükür aklınızda olsun

R rnp06 canım sizin şimdi karantina süresi sona erdi demi? Eşin işe döndü mü sen ne zaman kontrole gideceksin bebiş için? Tamamen iyi hissediyo musun?

Cok gecmis olsun,bian onve kavusursunuz insallah bebisinle cnm.
Erken dogum riskine karsi ciger gelistirici yapilmamis miydi?

Canim cok geçmiş olsun allah anali babali buyutsun sorun yok cok şukur bak bir kaç gün kalir sonra sana verirler bebişini hatta alin şunu 5 dakka yatayim diyceksin dur daha yeni başliyor macera nasil gecti amelyat detaylari anlatir misin

Çokk geçmiş olsun canım haftası iyi oğluşun hızlı toparlar merak etme inş aynı anda taburcu olursunuz. Daha da erken gelecekti kuzu buna çok şükür. French press hemen koyayım bide kafeinsiz filtre kahve aldırırsan daha iyi olur bebeğe çok kafein gitmesin diye sütünden Sütün azsa Mami Power denesene bi istersen malt içeceği bana cidden epey süt yapmıştı epeyce yani. Tadı kahveli kolalı gibi bişey rahat içersin. İyi hissettikçe haber et bizi

Canım gözün Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, inşallah bir an önce çıkar kuvözden oğluşun da beraber dönersiniz evinize dualarımız seninle

Hadi geçmiş olsunpaşanda inşaallah en kısa zamanda yanına gelir.
Bolbol sağ.asıl süt o emmeye başlayınca gelecek iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım hayırlı olsun Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşuesunuz bir an önce bebişinizle

Ben 2 haftadır gidemiyorum canım normalde gecen cuma catı muayenesi yapılacaktı olmadı normal dogum diyor hiç öle iri olcak sezeryan yaparız tarzı cümleler duymadım ben doktorumdan
Önden gitmiyor mu canim kilosu 40 haftayi beklersen 4un uzerine cikacak nasil normal dogum yapacan ki

Gecmis olsun canim bebisinde hayirli olsun insallah beraber cikar evinize gidersiniz bebisinle kac kg dogdu canim ultrasonla aynimi cıktı kahve de koyalım hastane cantamiza en iyisi

Cok gecmis olsun,bian onve kavusursunuz insallah bebisinle cnm.
Erken dogum riskine karsi ciger gelistirici yapilmamis miydi?

yapılmış 30-31. Haftalarda . Malum o zamandan beri kanaya kanaya bugünlere geldik. Ayın 1 indeydi planlı sezeryan, salı testler çarşamba hatırlatıcı doz ciğer geliştirici yapılacaktı . Cuma gittiğimizde kararlaştırılmıştı ama cumartesi geldi oğlum

amin inşallah. Kanama diğerleri gibi değil birden yoğun geldi hemen dr umu aradım hastaneye geçelim dedi . Zaten o artık bekliyordu . Hemen acilden testler yapıldı . Anestezi ile ameliyathanede görüştük spinal olsun dedim hemen . Previa olduğu için normal sezeryandan bir tık daha uzundu . Pozisyon aldırıp belden uyuşturuldum. O aşamada biraz kötü oldum . (Birde perşembeye odaklıydım Vs vs bir sürü sebeplerim vardı zihnimde) çabuk oluyor o işlemde ameliyat başladı belimi uyuşturulup oğlumu görmem yarım saat sonrasıydı . Devamı plesanta vs vs işlemlerdi . İki saat sürdü ve odaya çıktım. Gece 1 gibi ayağa kaldırılacaktım ama kalkamadım önceki geceden uykusuz olmam fln da etkiledi . Sabah 7 gibi kalkabildim . Ama o da yürüme değil ayağa kalktım sadece . Dediğim gibi ameliyattan gelir gelmez kahveye yüklendim. Şimdilik ağrım var ama aklım oğlumda ve sütümün azlığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…